Ja? kampkrant ???????????????? Meester Leo! Hoi, ik ben Tung

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

De vier knagers in het wilde westen. Gemaakt door Marrit de Haan
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Dag 9. Dag 9 Dag 9 van het dagboek Hallootjes allemaal, Joepie… nog maar 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Dan komen wij bij jullie op bezoek.
Kikker in de kou geschreven door Max Velthuijs
Life in the universe.
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Neus-, keelamandelen en trommelvliesbuisjes
Dag 10. Dag 10 Dag 10 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Daar ben ik weer. Oh jongens en meisjes…het is toch niet te geloven. Wederom gaat er van.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Opvoeding.
Woorden en tijd.....
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Rusland Kennisquiz.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Ferluci.
hoe overleef ik mijn vakantie
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Digitaal Beeldverhaal
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Hoofdstukken PRENTEN BOEK.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Sinterklaas is verdwenen nergens te vinden nergens te zien Nam hij de benen, is hij hem geknepen, weggewaaid misschien?
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Presentatie: Weekje Barcelona
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
was ik alleen met m'n vader met 'n tourgroep waren we gewoon 'n weekje, hadden allemaal sites bekeken en zo.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
we moesten de auto nog afgeven, dus daar hadden we ook al een probleem, van ja, waar dan te slapen.
Verslag fotosynthese. Gemaakt door: Ben Bitter, Bert Kupers Klas: SH3B
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Wolvecamp tentoonstelling
Power Point excursie Hallo lezers, dit is onze Power Point over de excursie naar het van Gogh museum.
Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.
REKENLAND Schoolkamp op Texel.
Welkom bij de presentatie over Rekenland gemaakt door: Rodolfo &
rekenland Op de website Haarlem-web.nl hebben we een drukkerij gevonden. Het kost ongeveer 18 euro om onze kampkrant te laten afdrukken. Op de volgende.
Ons rekenland project : Texel Onderwerp : Het strandfeest
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
De dag uit het leven van Jugat Hallo, ik ben Jugat, ik ben 10 jaar. Ik woon in Maulipadar, dat is een dorp in het zuiden van India.
Een dag uit het leven van Jugat
In die tijd kondigde keizer Augustus aan dat alle mensen zich moesten laten inschrijven in de stad van hun familie.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Tom en de pony Door Mathias Benoit. Tom ging met zijn mama en papa op reis naar Nederland. Ze gingen naar een huisje waar ze een pony kregen tijdens hun.
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
Schoolproject in beeld
Advent 2014 Logo school.
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Het is 3 oktober.Israa,Carmen en Loubna werden wakker en kleden zich aan. En gingen naar de winkel.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Ik ben naam, functie Wie zijn jullie? bedrijfsnaam Welkom bij.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Met een gebogen hoofd zit Carmen aan tafel met haar boek. Met een moeilijk gezicht kijkt ze naar de opdrachten voor zich. Over een paar weken is haar.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Transcript van de presentatie:

Ja? kampkrant ???????????????? Meester Leo! Hoi, ik ben Tung                                               ???????????????? Hij gaat over de kampkrant We moesten deze presentatie maken, Meester Leo! Welkom bij onze presentatie Als laatste opdracht van Rekenland. We kunnen hem wel aan jullie voorstellen! We kregen hulp van meester leo. kampkrant Ja? Hoi, ik ben Tung Oh, eh, hallo! Ik ben Meester Leo! En ik zorg voor alle computers in de hele school! Ik hou van computers! Hoi, ik ben Iris Applaus voor: meester leo!

Weet je wat, we laten ze het gewoon zien… Nou, we moesten opdrachten doen voor een kampkrant in texel… Weet je wat, we laten ze het gewoon zien… http://www.texeltv.nl/texeltvplayer.html?vid=/diversen/texelintro.wmv?wmcache=1&wmthinning=1&wmreconnect=3 Nou, we gingen dus een kampkrant maken, en allereerst gingen we kijken voor een uitgeverij op texel. Het resultaat was uitgeverij Langeveld&Rooy. We hebben heel veel gezocht, maar we hebben er geen informatie over kunnen vinden. Toen besloten we maar naar een drukkerij te zoeken die zijn verhalen zelf ook maakt: De Texelse Courant. We hebben zelf een soort Courant gemaakt met De Texelse als voorbeeld. We kunnen hem wel laten zien.

                        De Texelse Courant is opgericht in het jaar 1887. Hij bestaat dus al 119 jaar. De directeur van de redactie is H.van Wijk.De uitgeverij is Langeveld & Rooy. We hebben over gezocht maar we hebben nergens iets over die drukkerij gevonden. Hieronder staan een paar gegevens over de opbrengst en aantal kranten dat verkocht zijn. Oplage-specificatie   Abonnementsprijs met incasso machtiging Per jaar: €  65,35 Per halfjaar: €  33,05 Zonder incassomachtiging (acceptgiro) Per jaar: € 67,50 Per halfjaar: € 34,65 Technische gegevens Zetspiegel: 397 x 536 Aantal red. kolommen: 7 breedte 53 Aantal adv. kolommen: 10 breedte 37 Aantal mm’s 1/1 pagina: 5.360 Raster: 34 Reproductiemateriaal: zwart/wit afdrukken / offset-modellen Sluitingstijdstip dinsdag-editie : maandag om 10.00 uur Sluitingstijdstip vrijdag-editie: woensdag om 17.00 uur Sluitingstijdstip steunkleur: idem Abonnementen  Gratis verspr. ab. krant Losse verkoop Postabonnementen                    Bewijsnummers           Archief exempl.    4.650 650 400 1.750 20 30 Totaal oplage  7.500

Kleurtoeslag: 650 mm x contractprijs Full Color: op aanvraag De Texelse Courant is opgericht in het jaar 1887. Hij bestaat dus al 119 jaar. De directeur van de redactie is H.van Wijk.De uitgeverij is Langeveld & Rooy. We hebben over gezocht maar we hebben nergens iets over die drukkerij gevonden. Hieronder staan een paar gegevens over de opbrengst en aantal kranten dat verkocht zijn. Oplage-specificatieAdvertentietarieven per mm in eurocent Losse461.000    372.000353.000345.000    3310.0003125.000 2950.00028100.00027  IM: 3.00 x VP: 5.00 x Kleurtoeslag: 650 mm x contractprijs Full Color: op aanvraag    Accountantsverklaring: BDO Acountants & Adviseurs Verspreidingscijfers Gemeente (plaats)Afgiftepnt. Verspr.opl.Opl.dekkingTEXEL (Den Burg, De Cocksdorp, Den Hoorn, De Koog, Oosterend, Oudeschild, De Waal)5.5234.95089 (98)DIVERSEN 1.750    Adres: Spinbaan 6 1791 MC  Den Burg Telefoon: 0222-362600 Fax: 0222-314111 Postadres: Postbus 11 1790 AA Den Burg E-mail: info@lenr.nl

We kunnen die ook wel laten zien! Zo, dat was het! De twee opdrachten erna gingen een beetje over de opmaak. En we moesten een conclusie over FSC hout opschrijven. we moesten daarnaast ook een kampkrant maken over het school kamp. We waren niet eens op kamp geweest! We moeten nog op kamp gaan!

Fsc-hout dat goed is voor de bossen, ze planten weer een boom zodra ze er een hebben gekapt! dus stop met bosverwijderende hout en start met Fsc-hout!

We gingen met de bus. Hier zie je onze bus. De Kampkrant DE EERSTE DAG Mooi he? We gingen naar onze kamphuis. Hier zie je onze kamphuis. Het was wel ver lopen! We gingen daar hamburgers eten hmmm. Na het eten mochten we de buurt verkennen. Na het verkennen gingen we avondeten. Toen we klaar waren met eten deden we een kussengevecht. De jongens wonnen natuurlijk =). Na het kussengevecht moesten we gaan slapen logisch want het was al 1.00 in de avond. Hier zijn we aan het vechten.

DE TWEEDE DAG Na het waddenlopen gingen we middageten We werden vroeg wakker gemaakt om te ontbijten. We aten ei als ontbijt. Na het ontbijt gingen we waddenlopen dat was erg leuk. Hier zie je ons ontbijt. Na het waddenlopen gingen we middageten Dat was superlekker!!! Na het middageten gingen we een grot bezoeken. Het was best donker in de grond. Maar wel leuk . We waren wel verdwaald! Maar naar een uur of 2 zoeken zijn we er toch uit. Hier zie je de grot waar we in zijn geweest. Na het eten gingen we naar Den Burg. De meisjes gingen winkelen. De jongens naar een pretpark. Hier hebben we een paar plaatjes. Het ziet er wel eng uit. Na het grot bezoek gingen we avondeten. Dat was heerlijk kijk maar. We aten pizza!

Na het kussengevecht moesten we gaan slapen. DE DERDE DAG We werden vandaag weer vroeg wakker gemaakt om te ontbijten. Na het ontbijt gingen we raften . Dat was best wel leuk kijk maar. Dat was heerlijk. Na het eten gingen we in de waddenzee zwemmen. Het was wel koud! Daarom mochten we maar 45 min zwemmen. =( Hier zie je waar we hebben gezwommen. Na het zwemmen gingen we weer terug naar onze kamphuis. Voor het avondeten. We aten deze keer patat. Na het eten kwam er weer een kussen gevecht .De meisjes wonnen weer makkelijk. De jongens hadden pijn van de kussens met boeken erin. Dit wonnen de meisjes. De jongens kregen niks. Na het kussengevecht moesten we gaan slapen.

                                              DE VIERDE DAG We werden vroeg wakker gemaakt om alles klaar te maken voor het strandfeest. Het begint om 18.00 Eerst was er een barbecue. Na het barbecue was er een zwemwedstrijd. Na het zwemwedstrijd was er nog een disco. Dit was onze kampkrant.

Einde Mooi is de kampkrant hé? Die heb ik helemaal gemaakt!                               Einde Mooi is de kampkrant hé? Die heb ik helemaal gemaakt! Nou, dit was het wel! Graag tot ziens!