Ik ben zeker dat je dat nog niet (allemaal ) wist!!!!!!!! Er zijn enkele handelingen die je met je Gsm kan doen in noodgevallen. Heel handig om te weten.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Niets is wat het lijkt SLAAPKAMER HUISKAMER KELDER.
Advertisements

E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
MAN ZIJN !!!! Waarom is het fantastisch een man te zijn ???
Zaalhockey
Het tweede werkstuk.
`Verschil tussen Kennissen en vrienden
De plattegrond.
Informatie over het centraal examen mavo 4 19 april 2013.
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Ik wens je De kracht van god.
Opkomen voor jezelf.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
voor iedereen die van zijn hond houdt…
foto's door Casper görannsson
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Advent Week 1.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
Door Jente, Pepijn, Kenneth L. en Jules.  Diefstal (of poging daartoe)  Van een voertuig  Een openbare of private plaats  Daders gebruiken geweld.
Handleiding GSM-deurbel
Hoe word je een ster? *.
De Stad Antwerpen Geografisch START.
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Hoe kun je Geloven? 1.
lengtematen en gewichtsmaten
Welkom Woondebat Haaglanden 2013 Wachten tot het overgaat of zorgen dat het goed komt?
Wat maakt het leven zinvol?
Zou dat GOD… kunnen zijn?
Vrienden zijn er om je te steunen
Tijd verprutsen is het hart van vernieuwing. Informatietechnologie is een groot boos beest, dat constant op je deur klopt. Hoe lang houd je dat beest.
Praktische opdracht informatica door : Xandor Spijkers klas: v4c.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
ASIAN PROJECT 2006 Praktische tips. Bij aankomst Ten laatste bij het ontvangen van de hotelsleutel geef je het vliegtuigticket aan het coördinatieteam.
V.E.G.O.
Workshop stakeholdermanagement & Netwerkborrel 19 september 2013 Bereik de 18 e hole en vier het succes op de 19 e !
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
Een onverwacht feest Les 2
VREEMD ! Ziehier een kleine wiskundige oefening die u meer dan eens zal verbazen !!!
VREEMD ! Ziehier een kleine wiskundige oefening die u meer dan eens zal verbazen !!!
Als sterren aan de hemel staan
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Stappenplan Samenvatten
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen  
11:37 uur Hoi ik ben het..
Pittige antwoorden van assertieve vrouwen
INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Inleiding 2. Wat is de GSM-Deurbel
GSM deurbel Het product.
Hoi ....
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Ga naar Diavoorstelling bovenaan het scherm.
“de liefde van God”.
TraceNet CLIFFORD Electronics Benelux B.V.
Phone Challenge Workshop Mbo niveau l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
1 1 Phone Challenge Workshop Mbo niveau 3-4. l Jouw telefoonkosten l Film ‘Een dag vol data’ l Dataquiz l Abonnementen vergelijken l De Mobiel Profiel.
Interpunctie, Veghel WEB-CURSUS.
Het is je gegund..
Referentiekorting MLM. Wist je dat als je de referentiekorting op de juiste manier gebruikt je ONGELIMITEERD aantal leads (lees: klanten) kan genereren?...
Startviering Technicum 1 september 2015 STA OP.
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
1 Phone Challenge Workshop 2015 Niveau 1+2 mbo. Introductie.
Welkom ik maak me sterk.
E.V.V.O. (Rustig in je eigen tempo doorklikken).
Havo-4 Les 1 Wie ben ik? Keuzebegeleiding.
EGO-document 6 bladzijden Het eerste cijfer voor MA PTA nummer 2
Chromecast Door Google.
Transcript van de presentatie:

Ik ben zeker dat je dat nog niet (allemaal ) wist!!!!!!!! Er zijn enkele handelingen die je met je Gsm kan doen in noodgevallen. Heel handig om te weten en om opteslaan!!

1. Het wereldwijde alarmnummer voor Gsm's is 112. Zelfs als je je buiten het signaalgebied van jouw operator bevindt, bel 112, je Gsm zal automatisch een bestaand netwerk opzoeken en je verbinden met een lokaal alarmnummer. Je kan 112 vormen zelfs als je toetsenbord geblokkeerd is.

2. Je autosleutels zitten nog in de wagen of in de koffer? Je hebt afstandsbediening? De reservesleutels liggen thuis? Bel met je Gsm naar een Gsmnummer thuis en hou jou Gsm op +- 30cm van de autodeur. Laat de persoon aan de andere kant van de lijn de afstandsbediening tegen de Gsm houden en op de unlock-knop drukken. Voilà, Sesam open u! Afstand is geen obstakel, al sta je met gesloten deuren in Spanje.

3. Verborgen batterijreserve (enkel bij Nokia). Je batterij staat heel laag en je hebt geen batterijlader bij de hand. Vorm het nummer *3370# en je Gsm zal herstarten met een extra vermogen van 50%. Deze reserve wordt opnieuw bijgeladen als je je Gsm oplaadt. Uiteraard kan de oplaadtijd wat langer duren.

4. Bij diefstal je Gsm onbruikbaar maken. Vorm het nummer *#06# en je serienummer (15 cijfers) wordt zichtbaar. Schrijf dit ergens op en bij diefstal verwittig je je provider (Proximus, Mobistar, etc.). Deze laatste zal je Gsm blokkeren en deze wordt totaal onbruikbaar, zelfs met een andere SIM-kaart. Jij bent je Gsm kwijt maar ook de dief kan met je toestel niks meer aanvangen!

Verspreid deze weetjes, misschien komt het van pas bij één van je vrienden of kennissen.