De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Handleiding GSM-deurbel

Verwante presentaties


Presentatie over: "Handleiding GSM-deurbel"— Transcript van de presentatie:

1 Handleiding GSM-deurbel

2 Wat is een GSM deurbel? De naam zegt het al: je kan via je mobiele telefoon een bezoeker die voor de deur van je huis of kantoor staat te woord staan en eventueel binnenlaten. De bezoeker belt aan bij de intercom, de intercom geeft een signaal aan de GSM-deurbel. De GSM-deurbel belt het nummer dat in het display staat geprogrammeerd. De bewoner neemt op en staat de bezoeker te woord. De bewoner kan, door een pincode in te toetsen op zijn telefoon, de bezoeker van afstand binnen laten. Handig voor ondernemers die veel onderweg zijn, voor zorgmedewerkers en voor particulieren die liever niet een sleutel onder de mat leggen Ben je niet thuis of onderweg naar kantoor, maar wil je toch iemand binnenlaten? Dit kan met een GSM-deurbel.

3 Verbinding-beller en ontvanger
Wanneer een bezoeker aanbelt, klinkt als gebruikelijk een traditionele bel. Vervolgens wordt verbinding gemaakt met de mobiele telefoon van de bewoner zonder dat de bezoeker dat weet. Op het scherm van de telefoon verschijnt ‘voordeur thuis’. De bewoner neemt op en kan de bezoeker te woord staan. Als het nodig is, kan de bewoner door het intoetsen van een pincode de voordeur ontgrendelen. Het productconcept is simpel, doelgericht en stand-alone. Het maakt gebruik van technologieën die nu werken en nu geaccepteerd zijn. Het systeem bestaat uit een intercom, een elektronisch slot en een kastje dat in de meterkast wordt geïnstalleerd.

4 Onderdelen Het systeem bestaat uit vier onderdelen: 1. Een intercom. 2. De GSM-deurbel. 3. Een electronisch aanstuurbaar slot/hek/ etc. 4.Een simkaart voor de GSM-deurbel.

5 Stap 1 Stap 1: Er wordt aangebeld op de intercom. Er gaat gewoon een normale bel af.

6 Stap 2: U wordt gebeld door uw voordeur.

7 Stap 3 Stap 3: U neemt op en spreek de persoon aan via uw mobiel en de intercom.

8 Stap 4  Stap 4: U kan via uw eigen persoonlijke code de persoon binnen laten via uw telefoon

9 Stap 5 Stap 5: De voordeur ontgrendeld automatisch. De persoon kan naar binnen.

10


Download ppt "Handleiding GSM-deurbel"

Verwante presentaties


Ads door Google