Welkom in groep 4.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Werkwijze groep
Advertisements

Welkom op de informatie-avond voor groep 6
Welkom in groep 4/5a.
Welkom in….. Er staat koffie voor u klaar!.
Welkom in groep 7M Koffie/thee vooraf!.
Werkwijze groep
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
r.k. daltonbasisschool 'De Leer '
Voorlichtingsavond groep 3
Informatie avond 18 september 2013
Ouderavond Jaaroverzicht groep 5
Welkom in groep 5/6 B.
Informatieavond Groep Het Baken
Groep 4.
Welkom in groep 7M Koffie/thee vooraf!.
Onderwerpen van deze avond
Werkwijze groep
Op de informatie avond van groep 5 en 6
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
Werkwijze groep 5A
 Inloop van maandag t/m donderdag 8.15 – 8.30  ‘s Middags mogen de kinderen fruit meebrengen  Gymles: Maandag- en donderdagmiddag ( ) sporthal.
Welkom op de informatie avond voor groep 7
Basisschool Op De Horst
Informatieavond Groep 6C Welkom. Algemene schoolinfo Gym op donderdag om tot uur Bezoek tandarts, dokter etc. Klassensite foto’s,
Basisschool Op De Horst
Welkom op de informatie avond van groep 5/6
Welkom op de informatie avond van groep 4
Welkom in groep 6D.
WELKOM OP DE INFORMATIE AVOND VAN GROEP 3-4. Even voorstellen Op de maandag, dinsdag en vrijdag staat juf Janneke voor de klas. Op woensdag en donderdag.
Informatieavond groep 1-2 schooljaar Welkom! Agenda:  Schoolbeleid : - gruiten -verjaardag -ziekmelding/verlofregeling -plusklas -10 gouden.
Welkom Uw kind zit dit jaar in groep 3. Groep 3 is een belangrijk jaar waarin de kinderen erg veel leren! In deze PowerPoint wordt de belangrijkste informatie.
Welkom!. Een voorstellen: Een voorstellen: Even voorstellen.
Welkom in groep 3. Programma van vanavond  Leerkrachten van groep 3.  Nieuw in groep 3.  Praktische zaken.  Afspraken in groep 3.  De methoden. 
Welkom in groep 5 Welkom in groep 5 Juf Henriëtte Juf Adriënne Maud – Nikki – Luuk – Mahdi – Mike – Nick – Maria – Femke – Stefan – Pleun – Fenella – Ryan.
Welkom! Op de informatieavond van de groepen 6. Wat gaan we bespreken?  Even voorstellen…  Vakken  Overige activiteiten  Huiswerk  Rapportage  Algemene.
Welkom in groep 4. Voorstellen Ilze Arts: maandag, dinsdag en om de woensdag. Marian van Rengs: om de woensdag, donderdag, vrijdag.
Ouderavond groep 3/ Wie staan er voor de klas Maandag en dinsdag – juf Franske Woensdag, donderdag en vrijdag – juf Marleen Dinsdag – stagiaire.
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind!
Groep 4. Groep 4 (17 leerlingen) Aldiana en Sara.
Welkom Voorstellen De vakken Zelfstandig werken Mededelingen Rondvraag Afsluiting.
Welkom op de informatie- avond van groep 3&4.. Even voorstellen... Groep 3/4: Kelly Spooren & Anouchka van de Coolwijk.
Welkom in groep 5MR Informatieavond 12 september 2016.
Informatie avond Groep 5-6 Basisschool Sint Jozef Noordhoek.
Welkom in Groep 6!. Wat gaan we doen?  Voorstellen  De leerstof van groep 6  Visie van de school  Mededelingen  Vragenrondje.
Welkom! Informatieavond september en 17 januari schooljaar Groep 3.
Welkom in groep 4.
Informatie groep 5/6 dinsdag 5 september
Welkom in groep 6/7!.
Welkom in groep 2!.
Informatieavond groep dinsdag 5 september 2017
Informatiemiddag groep 5
Welkom op de informatieavond van groep 5a
Welkom in groep 5.
Welkom in groep 5!.
Welkom Uw kind zit dit jaar in groep 3. Groep 3 is een belangrijk jaar waarin de kinderen erg veel leren! In deze PowerPoint wordt de belangrijkste informatie.
Welkom! Informatie avond groep september en 16 januari schooljaar
Informatieavond groep 4
Informatiemorgen schooljaar
Welkom in groep 4 Voorstellen Oudercontact Verjaardagen Nieuwsbrief
Voorlichtingsavond groep 3
Welkom in onze groep! We hebben er zin in!
Programma van vanavond
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Welkom in groep 6/7!.
Informatieavond groep 4K
Welkom Groep 3I.
Informatie:       groep 1/2 Schooljaar
Welkom in groep.
Welkom in groep 6/7!.
Transcript van de presentatie:

Welkom in groep 4

Vakken in groep 4: Rekenen Taal Spelling Schrijven Eenmaal Andermaal (tafels) Begrijpend lezen Alles in 1 Gym Handvaardigheid Tekenen Muziek Verkeer Kanjertraining

Wat hoort er nog meer bij groep 4? Kikkerblad, hierop staat de planning van de dag en het werk wat de leerlingen die dag moeten maken. Schoolzwemmen. In de tweede helft van het schooljaar krijgen de leerlingen van groep 4 1x per week zwemles bij de Banakker. Alles in 1, vanaf groep 4 werken de leerlingen mee aan de thema’s. Ze lezen de teksten, bespreken de vragen en bekijken de bijbehorende films. Natuurlijk doen zij ook mee aan de openingen en afsluitingen van de thema’s en gaan zij mee op excursie. Ze maken in groep 4 nog geen toetsen van Alles in 1.

Buiten spelen: In groep 4 spelen de kinderen tegelijk buiten met de bovenbouw (gr4 t/m gr8). Zij spelen buiten in het park, bij het Cruijff court en speeltuintje.

Kanjer training: Kanjertraining is erg belangrijk bij ons op school. We volgen de doorgaande lijn van de kanjertraining. We maken afspraken met de groep zodat iedereen zich fijn voelt.

Lezen : Iedere ochtend starten we met de leesinloop. Een aantal periodes per jaar hebben we maatjeslezen. Dit is op dinsdag middag en vrijdag middag.

Muziek: We werken met de methode 123-zing. 123-zing heeft een duidelijke leerlijn voor alle groepen. Thuis kunnen de kinderen ook inloggen, de inloggegevens krijgt u bij de startgesprekken.

Weekbeurt: Iedere week hebben 4 kinderen de weekbeurt. De weekbeurt helpt mee met uitdelen. De weekbeurt helpt om samen met de juf de klas netjes te maken aan het eind van de dag.

Gouden kei : Iedere ochtend bespreken we waar de gouden kei mee verdiend kan worden. Aan het eind van de middag bespreken we wie dat goed heeft gedaan. De gouden kei mag dan de volgende dat bij diegene op de tafel staan. Iedereen kan de gouden kei verdienen.

cultuur: Gedurende het schooljaar krijgen de kinderen verschillende voorstellingen en uitstapjes aangeboden vanuit het kunst-, cultuur- en natuuraanbod Etten-Leur. Ook werken wij samen met de bibliotheek waarbij we gebruik maken van leskisten en boeken passende bij onze thema's.

materialen: De kinderen krijgen materialen van school zoals: potlood, pen, gum, koptelefoon enz. Materialen meenemen van thuis is niet nodig. We leren de kinderen voorzichtig met de materialen om te gaan. Als kinderen niet zuinig met de materialen omgaan waardoor het kwijt of kapot gaat zijn daar kosten aan verbonden.

Parro: Volgt u ons al op Parro? Zo niet dan kunt u bij ons altijd vragen hoe dat moet. Wij zetten hierop leuke foto’s en berichtjes over de klas.

Heeft u nog vragen dan horen wij deze graag Heeft u nog vragen dan horen wij deze graag. We zien u natuurlijk tijdens de opstartgesprekken op 3 of 5 september. U kunt ook altijd na schooltijd even binnenlopen met een vraag.