Team Building voor een Goed Doel!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom bij Best Buddies Nederland
Advertisements

K!X is een project van. Wat is K!X? K!X is een project waarin je op een leuke, boeiende en actieve manier met een groep jongeren een promoteam vormt om.
Workshop ter voorbereiding van de 2 e Beursvloer IJmond Noord 15 november 2012.
In het bestuursakkoord
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Woonservice wijken KLANKBORDGROEP Donderdag 20 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
Talent voor Talent een verkenning. Talent voor handen commercie - Thierry, Peter B marketing - Louise backoffice - Annemieke, (Manny?) bedrijfsleiding.
Noot voor de workshopgever: Deze presentatie kan gebruikt worden als inleiding bij de workshop en de activiteit rondom het uitdelen van de 25 mei actie.
Voortgangspresentatie Jonatan Bruggeman
Opbouw Wat is Rotaract Organisatie Praktijk Commissies Afsluiting Rotaract met elkaar, voor elkaar! ROTARACTROTARACT.
Wie geef jij een glimlach?
Innovatieve werkvormen voor landschap en cultuurhistorie
VAN CONFECTIE NAAR HAUTE COUTURE
De rol van het Centrum voor Jeugd en Gezin Praktijkervaringen met versterken van informele netwerken bij opvoeden. Pieter Paul Bakker, Nederlands Jeugdinstituut.
De rol van het Centrum voor Jeugd en Gezin Praktijkervaringen met versterken van informele netwerken bij opvoeden. Pink Hilverdink, Nederlands Jeugdinstituut.
Organisatie structuur studentendesks:  Bestuur : o Voorzitter o Secretaris o Penningmeester o PR-communicatie expert o Algemeen bestuurslid  Commissies.
Subsidiereglementen voor culturele verenigingen. Bouwstenen Waarom wordt ondersteuning gegeven? Wie komt in aanmerking? Waarvoor kan je ondersteuning.
New Landscaping 2020 © Een zoektocht naar de realiteit van overmorgen Het recht om te dromen Realiseer deze met alle energie Blijf er in geloven en werk.
SBB Summercourse, 18 juli Wat is sociaal kapitaal? “Alle mogelijke middelen van mensen uit het netwerk die ter beschikking komen voor een persoon.
99%RIDE Amsterdam 15 maart Inhoudsopgave 99%RIDE Amsterdam Stichting 99%RIDE 3 projecten waarvoor geld ingezameld wordt Inschrijven Fondsenwerving.
3umH3H0. Studie reis Canada Renate en Henco (14 t/m 22 november 2014)
Basisschool Op De Horst
Workshop sponsoring Delft voor Elkaar
Waarom Gewoon Sport? Voor mensen met een beperking.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Introductiebijeenkomst Waardigheid & trots. Programma Korte kennismaking Vraaggesprek vertegenwoordiger Ministerie van VWS Deel 1 pitches deelnemende.
Een gezegende sabbat!. Wat kunt u de komende periode verwachten?
BUURTCOÖPERATIE SEGHWAERT: SAMENWERKEN IN DE WIJK Over talent, meedoen en samenwerken met de inwoners van Zoetermeer Powered by: Fonteynenburg, Ipse de.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord, willen geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
Huiskamers van de Buurt, Amsterdam. Huiskamer van de Buurt Een collectieve voorziening in de vorm van dag(deel)arrangementen voor mensen met een beperking.
Landelijke Beroepsvereniging Coördinatoren vrijwilligerswerk Corry Baarsma, lid van bestuur AGORA Regiocoördinator vrijwilligerswerk bij grote zorginstelling.
28 maart 2011, welkom op onze informatieavond Slim Fit slimme fits in het anders organiseren van onderwijs.
Stichting Veteranen Actief Veteranen met een missie 2.0 augustus 2011 GEWAAGD DOEL Waarheen gaan wij? HOGER DOEL Waarom bestaan wij? KERNKWALITEITEN.
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
1 Speciale bijeenkomst Kringberaad Land van Cuijk 14 augustus 2013 ‘s-Hertogenbosch Een nieuw perspectief voor belangenbehartiging.
'Vriendenavond' in het Bonte Paard te Laren, op 23 Februari, 20:30 uur Stichting Vrienden van de Larense Montessori School.
Social Return Inzet van inkoop t.b.v. sociale doelstellingen Patrick de Lange Senior Adviseur RadarAdvies.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Het BSc Honours Programme
Het BSc Honours Programme
Welkom!! Namens de Ouderraad.
DEMENTIE: over ziekte, zorg en samenleving
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
De wijkteams: de Rotterdamse aanpak
Van harte WELKOM op INDABA
Cultuurvrienden De betekenis van vrienden in de cultuursector, een pilot in Tilburg Henk Vinken Werkconferentie Publiek! ‘s-Hertogenbosch.
Het Industrieel Museum Zeeland Een Ouder/Grootouder – Kind
Het BSc Honours Programme
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West
Dag en nacht in touw voor je zieke partner of kind.
WELKOM.
Het BSc Honours Programme
Voor Mekaar Ouderen in Beeld Eenzaamheid de deur uit
(on)begrensd vrijwillig
Jaarverslag W4F 2016.
Oudervereniging Schooljaar
Landelijke evenementen december
KERSTMARKT Brugge(belgie) Hotel Golden Tulip De’ Medici ****
Basistekst : Talentontwikkeling
Om wat extra’s te doen voor onze jeugdleden wil HCC geld inzamelen om alle jeugd leden een ‘’HCC club sweater’’ cadeau te doen. Dit willen we onder andere.
Disketteweg 10, 3821 AR Amersfoort
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
DE TOEKOMST VAN ONLINE FONDSENWERVING
NDC Goirle wandelt!.
Vriendschap voor het leven
Eerste ouderraadsvergadering
[Voeg eigen informatie over uw gemeente en/of de collecte toe]
Transcript van de presentatie:

Team Building voor een Goed Doel! In the War for Talent, Purpose Driven Organisations are more successfull than those solely focused on Financial KPI’s 40% higher Employee Retention 84% of Millennials say that making a difference is more important than professional recognition Bron van deze 2 data punten: Ideou: https://www.ideou.com/blogs/inspiration/5-studies-on-the- benefits-of-the-purpose-driven-workplace De Lions Club Delft geeft je op 8 September de mogelijkheid om ‘Purpose’ of Zingeving met je organisatie in de praktijk te brengen: Team Building voor een Goed Doel!

Teambuilding voor een goed doel Waarom? Geld inzamelen voor de Delftse Vakantie Activiteiten - een vrijwilligersorganisatie die in de zomer activiteiten organiseert voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Hoe? In plaats van de ‘traditionele’ sponsorbijdrage, bieden we je de mogelijkheid aan om met je Bedrijf, je Afdeling of je Vriendengroep aan team building te doen terwijl je geld inzamelt voor het goede doel Hoe precies? De Lions Club Delft regelt 100-200 Spin Fietsen op de Grote Markt in Delft op Zondag 8 September 2019 3 Spinning Coaches bieden 3 keer een workout van 1 uur aan De fietsen staan voor 100 EURO per uur ter beschikking De opdacht is om dus tenminste 100 EURO aan ‘fondsenwerving’ per fiets te organiseren: bij familie, vrienden of door middel van een bijdrage van het bedrijf of de instelling waar het team voor werkt. Meer geld per fiets is uiteraard van harte welkom We kunnen de activiteit naar wens natuurlijk aankleden in overleg (borrel, oid). Wat zijn de Delftse Vakantie Activiteiten: Click hier Wat is de Lions Club Delft: Click hier In 2017 hebben we ook ‘gespind’….

Delftse Vakantie Activiteiten: dagactiviteit voor kinderen die (financieel) niet op vakantie kunnen. Elk jaar organiseert de Delftse Vakantie Activiteiten het grote KinderZomerFeest. Dit is een project waar 70 jonge vrijwilligers verschillende spellen organiseren en begeleiden voor dagelijks 350 (!) kinderen. Met verschillende spellen als levend stratego, dierengeluidenspel, vossenjacht, sportworkshops en knutselactiviteiten is er voor ieder kind een hoop leuks te beleven! De activiteiten zijn alleen overdag, dus zonder overnachting! Het KinderZomerFeest is er voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Daarnaast heeft de Delftse Vakantie Activiteiten ruimte voor een speciale groep kinderen die t.b.v. een beperking extra aandacht nodig hebben. Deze kinderen zijn 7 t/m 18 jaar oud. Het KinderZomerFeest 2019 vindt plaats op de volgende data: Week 1: 22 juli t/m 26 juli Week 2: 29 juli t/m 2 augustus Click hier voor meer info: http://dvadelft.nl/algemeen/

Lions Club Delft De Lions Club Delft is 1 van 3 Lions Clubs in Delft, die zich soms alleen en soms gezamenlijk met de andere Lions Clubs inzetten voor goede doelen. Lions zijn mensen die zich belangeloos inzetten om lokaal en wereldwijd anderen te helpen die hulp nodig hebben, waarin niet door de reguliere kanalen wordt voorzien. Mensen die Lion worden staan over het algemeen zelfstandig en zelfbewust in het leven en zijn graag bereid zich onbaatzuchtig in te spannen voor het goede doel. Dat doen ze bij voorkeur op vriendschappelijke basis met mensen van uiteenlopende beroepsgroepen. Door kennis te nemen van elkaars achtergrond en invalshoek bewijzen ze elkaar onderling ook een dienst.  De drie kernwaarden van de Lions zijn externe hulp, zelfontplooiing en vriendschap. Meer informatie: https://delft.lions.nl/over-ons-114