De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Disketteweg 10, 3821 AR Amersfoort

Verwante presentaties


Presentatie over: "Disketteweg 10, 3821 AR Amersfoort"— Transcript van de presentatie:

1 Disketteweg 10, 3821 AR Amersfoort
Welkom bij de FIRST® LEGO® League / 2019 Regiofinale Utrecht! 30 november 2018 Disketteweg 10, 3821 AR Amersfoort Vandaag strijden verschillende teams om een felbegeerde plaats in de Benelux finale. De regiofinale staat in het teken van kennismaken, teamwork, teambuilding, technisch inzicht, onderzoek, ontwerpen en natuurlijk heel veel plezier! Wij wensen u een mooie, inspirerende dag toe.

2 Voorwoord De organisatie van de FIRST® LEGO® League heet u van harte welkom op de regiofinale en bedankt u voor uw aanwezigheid en enthousiasme. Er wordt vandaag gestreden om een plaats in de Benelux finale. De deelname aan de nationale en internationale finale is een extraatje (een toetje) en moet zeker (voor de teamcoach) niet het hoofddoel zijn van de deelname van het team. Plezier staat vandaag centraal! De organisatie hoopt dat iedereen én een leuke dag heeft én het beste uit zichzelf en het team haalt. Deze dag had niet georganiseerd kunnen worden zonder de waardevolle inzet van onze vrijwilligers, via deze weg willen wij de vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet. Namens de organisatoren van de FIRST® LEGO® League wensen wij jullie veel plezier en succes toe! Utrecht, 30 november 2018 De organisatie regio Utrecht

3 Voor alle deelnemers en gasten
De regiofinale van Utrecht wordt gehouden op het ROC Midden Nederland. Wij zijn hier te gast, om deze reden wil de organisatie nog even wijzen op de huis- en gedragsregels die in dit gebouw gelden. Daarnaast verwacht de organisatie dat iedereen zich houdt aan de Core Values en al hun afval opruimt. INTO ORBITM Challenge Op je plaats, klaar, af! Tijdens het FIRST® LEGO® League seizoen 2018/2019 INTO ORBITSM leer je van alles over reizen en leven in de ruimte. Kinderen van 9 tot 16 jaar uit meer dan 80 landen spetteren tijdens deze Challenge. Welke mogelijkheden zijn er als we ons willen voortbewegen in de ruimte en wat hebben we allemaal nodig om daar te verblijven? De FIRST® daagt kinderen uit om te denken als wetenschappers en technici. Tijdens het INTO ORBITSM seizoen kiezen de teams een probleem uit de praktijk dat opgelost moet worden. Daarnaast leren de kinderen hun eigen robot te bouwen en te programmeren met LEGO MINDSTORMS® om hier vervolgens verschillende missies in de robotwedstrijd mee uit te voeren. Tijdens het hele traject staan de Core Values zoals sportiviteit, samenwerking en respect voor elkaar hebben centraal.

4 PLATTEGROND

5

6 Neem dus gerust vanaf 12.00 u een kijkje in de DISCOVERY-SPACE en
DISCOVERY-SPACE (vanaf u) Neem een kijkje in de keuken van de techniek en wetenschap. Het nevenprogramma omvat de DISCOVERY-SPACE waarin verschillende activiteiten en workshops zijn georganiseerd en waaraan u allen kunt deelnemen. De DISCOVERY-SPACE is te vinden in de aula, hal en in lokaal A A A A In de DISCOVERY-SPACE zijn onder andere de volgende bedrijven en scholen te vinden: Hogeschool Utrecht IA (Leraaropleidingen): A.0.02 o kogelbanen Hogeschool Utrecht ITT (Pabo): Aula o knutseltafel (o.a. ruimtemonsters kleien) Hogeschool Utrecht ICT: A.0.06 o Robotdemo’s en VR Hogeschool Utrecht: Project U-Talent A.0.04 o leerlingenteam FTC (First Technology Challenge) ROC Midden Nederland: A.0.42 o studentprojecten Mechatronica o studentprojecten HT Human Technology o studentprojecten Bouwkunde SRON Nederlands Institute for airspace: A.0.06 o Hoe schokkend is een lancering o Het meten van stofdeeltjes met licht TOPCON Positioning: A.0.04 o demo plaatsbepaling via sateliet/CAD The Bloodhoundproject: Entree o Demo auto met straalmotor/raket bouw DoeZo: A.0.03 o workshop WEdo Universiteitsmuseum Utrecht Aula o Black Box Experiment OTIB A.0.03 o Techniekstand Noord (diverse techniek-activiteiten)  Neem dus gerust vanaf u een kijkje in de DISCOVERY-SPACE en DOE MEE!!!

7 Contact www.husite.nl/first-lego-league www.facebook.com/fllutrecht
Adres regiofinale Utrecht Disketteweg AR Amersfoort


Download ppt "Disketteweg 10, 3821 AR Amersfoort"

Verwante presentaties


Ads door Google