Om wat extra’s te doen voor onze jeugdleden wil HCC geld inzamelen om alle jeugd leden een ‘’HCC club sweater’’ cadeau te doen. Dit willen we onder andere.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Een balletje voor Oranje-Zwart Extra inkomsten voor nog betere training en trainingsmaterialen.
Advertisements

Beleid vervroegd doorschuiven jeugd naar dames en heren 1 Oktober 2012.
RGHC Tempo ´34 Heren 1 Seizoen FUND-RAISING PLAN ‘De vrienden van Heren 1 polo’
Wie zijn wij? • Rotary op Seyst is een service club en onderdeel van de Rotary International. Hierin ondernemen de leden vanuit verschillende professies.
Business club AMHC 8 april u financiën & lopend jaar u nieuw waterveld & financiering.
Sander Mager Roel Lafeber CE2A. Sinds een aantal maanden ben ik erg fanatiek de game ‘’Candy Crush’’ aan het spelen. Een klasgenootje van mij speelde.
ACTIE Verloting & Waardebonnen. Uitleg over het boekje - Kosten 10 euro, Oplage 6500 stuks - Bevat een Lot, Waardebonnen en een Logo Spel Uitleg over.
Rotary is een club van vrouwen en mannen die elkaar iedere week ontmoeten en dan elkaar vertellen over hun werk We helpen mensen die hulp kunnen gebruiken,
Project Sponsoring Kenia
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
De dankdag-collecte is bestemd voor Red een Kind
KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Ziekenfonds Yoghurt++
Vraagstukken: intrest
Gratis boek voor elk gezin, voor alle jeugd en en alle kinderen van 4 t/m 12 jaar Verkrijgbaar bij de info tafel. werkboek.
Avondmaalscollecte 9 januari 2011 Noodhulp Myanmar (Birma)
Vodafone simkaarten. Kwaliteit A: Onze Prepaid is gemaakt van plastic in dit plastic zit een chip deze zijn vaak gemaakt van chipplaten. B: We verwachten.
Thema 2: Hoe geld verdienen?
KVC WESTERLO JEUGD SAMENWERKING KVC WESTERLO (-) ING
Verantwoorden over passend onderwijs Congres Antwoorden bij Verantwoorden 23 september 2015.
Ouder INFO avond JCIE & TJC 30 september 2015 vv ‘t Vliegdorp JCIE.
Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour.
In deze dienst zal Ds. T. Wendt voorgaan. Organist: Arie Vreugdenhil Voor de dienst zingen we Lb. 105 Na de zegen Gz. 95 : 1, 3 en 4 Schriftlezing: 2 Koningen.
JAARVERSLAG STICHTING INTER ACT JAAR VOORWOORD “ veranderingen” dat typeerde het jaar Veranderingen door wisseling van bestuurleden als ook.
de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus:
AA - BB.  Jan, Sofie en hun moeder zijn samen 52 jaar oud. De mama is vier keer zo oud als Sofie. En Sofie is 2 jaar ouder dan haar broertje Jan. Hoe.
Snel en goedkoop een sweater bedrukken Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties.
Zelhem.
WALKING FOOTBALL TOERNOOI JOIN4ENERGY BOKAAL
Mijn doel is om taboes te doorbreken, schulden te verminderen en sparen cool te maken voor zoveel mogelijk jongeren.
Geef je dan nu op voor DE clinic van het jaar!
TITEL.
Les 1 zgk kwaliteitszorg.
Maximale geldschepping
“Maar het huis blijft staan, want het is stevig gebouwd.”
en gun ieder kind een droge toekomst
Presentatie Stichting Steun Cité Soleil Haïti
Christus’ project: de kerk
Uitnodiging, Sinterklaas Wanneer: Zondag 26 November Hoe laat: uur tot ong uur. Voor wie: leden met thuiswonende kinderen t/m.
Cursus Magistor Wat: Boren en Tappen Wanneer: 29 maart 13:00 – 15:00
What will you do to change the
Beleids plan Beleidsplan wat in het Grommertje staat is richting gevend. Bestuur wil graag uw mening weten. De uitgangspunten / keuzes van.
Welkom Havo 5..
8. PROJECTNAAM SCHOOL: KLAS:.
Evaluatie Brainstorm avonden & vervolgstappen
Huiswerkopdracht Politiek
In het secretariaat worden alle
JRKalendertje ALGEMENE INFO trooper.be/jrkaalter BOOMGAARD 1
Welkom op de Algemene Ledenvergadering van
In het secretariaat worden alle
Slim tellen.
In het secretariaat worden alle
Resultaat 2017 Aantal loten verkocht: (1.915 in 2016, in 2015 en 874 in 2014) Opbrengst: = bijna EUR voor HCY ( EUR in 2016,
In het secretariaat worden alle
Slim tellen.
SPOORDONKSE WATERMOLEN en NATUURPOORT de BEERZE
Samen levens redden in het Nassaupark, doe je mee?
Eens / oneens ALS VERKOPER MOET JE GOED KUNNEN REKENEN
Stichting Antwoord “Geef Emanuel een Bijbel, zodat hij en zijn vrienden de Here Jezus leren kennen.”
Jubileumactie 70 jaar BCGV/CGK-Vrouw
ik zie….ik zie…..wat jij niet ziet
Welkom! Vandaag ga ik jullie iets vertellen over kanker. De reden dat ik mijn spreekbeurt over kanker houd is dat [reden toevoegen]. [Eventueel een foto.
Team Building voor een Goed Doel!
WELKOM!.
Eens / oneens ALS VERKOPER MOET JE GOED KUNNEN REKENEN
H Pas dit vaandel aan met uw eigen bericht. Selecteer de letter en voeg uw eigen tekst toe. U kunt per dia één teken gebruiken.
Transcript van de presentatie:

Om wat extra’s te doen voor onze jeugdleden wil HCC geld inzamelen om alle jeugd leden een ‘’HCC club sweater’’ cadeau te doen. Dit willen we onder andere doen door middel van het inzamelen van lege flessen. Op de club komt een rolcontainer te staan waarin je lege flessen kunt deponeren. De opbrengst sparen we totdat we ons streefbedrag hebben bereikt. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om een bijdrage te doen. Dit kan een eenmalige bijdrage zijn ten behoeve van deze actie of door middel van een sponsoruiting op alle sweaters tegen een eenmalige bijdrage van 250 euro. Er is ruimte voor jouw bedrijfslogo of tekst op ongeveer 250 clubsweaters. Er kunnen maximaal 4 sponsoruitingen op de sweaters komen. Ons streef bedrag is 3.000 euro.

Deel dit bericht zoveel mogelijk zodat we zo snel mogelijk aan ons streefbedrag zitten. Sponsormogelijkheden; Inleveren van lege flessen. Eenmalige bijdrage aan de sponsorcommissie ten behoeve van de clubsweaters. Bedrijfssponsoring op clubsweaters: 250 euro per uiting. Voor vragen of opmerkingen graag een mailtje naar de sponsorcommissie; sponsor@hccapelle.nl