De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zelhem.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zelhem."— Transcript van de presentatie:

1 Zelhem

2 Agenda maandag 10-07-2017 bijeenkomst “Zomer in Gelderland ” in Zelhem
Tijd: 20:00 – 20:45 Overleg 20:45 – 20:50 Pauze 20:50 – 21:30 Overleg 20:00 – 20:05: bekendmaking “Goede Doel” 20:05 – 20:20: 3 Hotspots 20:20 – 20:35: 2 radiogasten Pauze 20:40 – 20:55: Sponsors 20:55 – 21:10 Groepen: Team van 10 Decoratiegroep T-shirt Angelique Paradegroep Bouwgroep 21:10 – 21:30: Vragen aan Alberto (tv Gelderland) Volgend overleg volgende week maandag 17 juli zelfde plaats, zelfde tijd.

3 Het goede doel is…… Een bijdrage voor een speeltoestel wat bij ezelstal de Edelingen op het grasveld geplaatst gaat worden (zie foto).

4 Hotspots Smedekink Ezelstal ?

5 Mevrouw Rietman(100 jaar) ?
Radiogasten Mevrouw Rietman(100 jaar) ?

6 Pauze (5 minuten)

7 Sponsors Presentatie-brief voor eventuele sponsor (staat ook op de website). Multimate Zelhem (uitleg waarom). Wie gaat waarheen? Sponsor akkoord (actie). Datum stoppen zoeken sponsors.

8 Zelhem Beste Sponsor, Maandag 7 augustus 2017 komt het tv-programma “Zomer in Gelderland” naar Zelhem. Deze dag mogen wij Zelhem op de kaart zetten. De parkeerplaats van sportpark ‘De Pol’ wordt omgetoverd tot een mediapark, waar de live opnames gemaakt zullen worden. Wij gaan met een team van ongeveer 25 personen strijden voor zoveel mogelijk punten. Deze punten worden omgezet in euro’s (max 1000). Dit geld wordt geschonken aan een goed doel. Het goede doel is is een bijdrage voor een speeltoestel wat bij de ezelstal de Edelingen geplaatst gaat worden. Ons team krijgt die dag om 9:00 uur te horen welke opdrachten we moeten uitvoeren. Eén van de opdrachten is het bouwen en versieren van een decor. Dit in het thema die we ook deze bewuste dag te horen krijgen van omroep Gelderland. Daarnaast krijgen we nog twee andere opdrachten, waarvan we van tevoren niet weten wat deze zullen zijn. De vraag is dan ook aan u om €75,00 te sponseren, zodat wij alles kunnen realiseren die dag! Er komen twee grote doeken bij de ingangen van het parkeerterrein (mediapark). Hier komen alle sponsoren met hun bedrijfslogo op te staan. Aan het einde van die dag wordt het overgebleven sponsorgeld geteld en dit wordt tevens geschonken aan het goede doel waarvoor wij strijden. Notaris Dhr. Blankenstein zal deze financiële administratie voor ons controleren en zal ook bekend maken wat het overgebleven bedrag is. Mocht u nog meer info nodig hebben? Neem dan contact op met onze teamleider: Bas Hulshorst Voor wie alles duidelijk is en graag wil sponseren, zal onze penningmeester Rob Verkerke contact opnemen voor de gegevens. Rob Verkerke

9 Multimate Zelhem Multimate Zelhem wordt als eerste benaderd door Elma Tannemaat, Dennis Lovink en Bas Hulshorst. Dit vanwege we met Multimate een aparte afspraak willen maken wat betreft de sponsoring.

10 Wie gaat waarheen? Bedrijfsnaam? Wie?

11 Sponsor akkoord Bij het vinden van een sponsor, graag de volgende actie. Bedrijfsnaam Contactpersoon Mailadres Telefoonnummer Deze info naar Bas Hulshorst sturen!

12 Datum stoppen zoeken sponsors
Voor 20 juli moeten alle sponsors binnen zijn. Dit vanwege het doek wat besteld moet worden waar alle logo’s van de sponsors opstaan.

13 Groep Team van 10 Hoe gaat het? Wat moet er nog gebeuren?

14 Groep decoratiegroep Hoe gaat het? Wat moet er nog gebeuren?

15 Groep T-shirt Angelique Hoe gaat het? Wat moet er nog gebeuren?

16 Groep Paradegroep Hoe gaat het? Wat moet er nog gebeuren?

17 Groep Bouwgroep Hoe gaat het? Wat moet er nog gebeuren?

18 Vragen aan Alberto Radstake (tv Gelderland)
Muziek achter de parade: Mogen we zelf regelen…hoeft niet. Wanneer we dit zelf regelen dan op stick aanleveren. Maar hoeft het niet op stick aangeleverd worden, wanneer het een live accordeonist is? (dit weten we nog niet…we spreken “Wi’j eren ’t olde”na morgen ) Moeten we de “openings-jel” ook zelf doen?  Wat doen we met belangrijke Zelhemmers? (kampioenen etc. ) (wil omroep gld dit aangeleverd hebben of doen wij hier alleen zelf wel/niet iets mee) Komt er ook reclame van bedrijven / sponsoren in de aftiteling aan het eind van het programma op tv? (dit was in 2011 wel) Marieke Plantinga gaat de eind-tune zingen. Hoe is het met het geluid geregeld en wat moet ze zelf regelen? Om hoeveel coupletten gaat het? Ze geeft de voorkeur aan het spelen met haar eigen gitaar en met een headset door het publiek heen, bijvoorbeeld verkleed als Smoks Hanne. Kan dat? In hoeverre is reclame niet toegestaan (of kost het veel geld). Geldt dit ook voor niet-commerciële organisaties? (zoals bijvoorbeeld de Smoks Hanne oldtimer-rit ) Mogen wij de maten voor het decor al weten? Vragen vanuit de aanwezige bezoekers van de bijeenkomst.

19 Einde Volgend overleg volgende week maandag 17 juli zelfde plaats, zelfde tijd.


Download ppt "Zelhem."

Verwante presentaties


Ads door Google