Samen levens redden in het Nassaupark, doe je mee?

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

Lindenhout gaat 2.0, jij ook?
1.
Stichting Dorcas Een aantal mensen hebben Dorcas opgericht. Samen willen zij de allerarmste mensen helpen. Dit doen zij door geld, maar ook spullen in.
WELKOM Zet je naam in deze dia. Stel jezelf voor en vertel wat over jezelf. BV: Waarom werk je bij de NHS? Wat heb je zelf met het hart? Vertel ook waarom.
SportMinistry. AIA, de kerk en sport  Kerken willen graag relevant zijn en in hun wijk getuigen van Jezus, maar hoe doe je dat?  AIA: sport als taal.
Welkom! Kijk, een neushoorn! Ken je een stoerder dier dan de neushoorn? Helaas is hij ook ernstig in gevaar!
‘Het podium op voor Villa Joep!
levenslessen 7 % Steeds even klikken om verder te gaan !
Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting.
Aan het einde van deze cursus kunt u demonstreren:
Basic Life Support & automatische externe defibrillator
Project Sponsoring Kenia
om deze presentatie uit te voeren
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.
Dmv de startersregeling wil de gemeente Almere de bereikbaarheid van koopwoningen vergroten voor met name de starters op de woningmarkt in Almere. In de.
Maatschappelijke Stage Brandweer Noord-Holland Noord …. -…. -……
Aan de slag met een 6 Minuten Zone!
Handtekeningen actie betreffende de speeltuin voor mijn huis.
Welkom! Wij zijn Jan Kooijman en René van Kooten.
Laten we een foto toevoegen… Klik hier! Laten we een foto toevoegen… Klik hier!
Ik doe mee! Samen geld inzamelen voor de strijd tegen kanker
Middelen voor je buurtproject 21 maart Sessie 1.
Er is veel bij ons gebracht voor het transport!! Alle ingezamelde goederen zijn goed aangekomen in Roemenië. Er is veel bij ons gebracht voor het transport!!
Word ook burgerhulpverlener Help als BHV’er bij een hartstilstand in uw omgeving.
Loopbaan oriëntatie en begeleiding
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
Ik doe mijn spreekbeurt over…
Zorgen voor een zo laag mogelijke ouderbijdrage ! Jij helpt ook mee !
Systeemherstel woensdag 17 februari Systeemherstel Help, mijn computer werkt niet goed meer !! Wat nu?
Civic Crowdfunding Wat levert het op?. Wat is crowdfunding? Crowdfuning is: Het ophalen van een geldbedrag door bijdragen uit / van een groep mensen.
Doe jij ook mee? WNF-Rangerclub en NPO Zapp presenteren: Operatie Olifant.
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
Hand in hand voor het leven Thomas Eckhardt, arts, MPH Medisch Directie Adviseur Medisch Manager Ambulancezorg.
Talent in Ontwikkeling
Help mensen hun eigen leven te leiden Zelf- en samenredzaamheid.
Je spreekbeurt Leuk dat je jouw spreekbeurt over handicaps gaat houden! Veel mensen weten namelijk niet zo goed wat het is om met zo’n beperking te.
Ambulance.
Project 6-minutenzones Purmerend
Veilig en doordacht gebruik maken van .
Communicatie digitaal studiemateriaal
Presentatie ZW Fleur Nakken.
Crowdfunding.
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Bepaal jouw SuperPowers!
De Dorcas Voedselactie
Jouw brief kan levens veranderen. DOE MEE MET DE SCHRIJFMARATHON. www
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn.
Ik doe mee! Samen veel geld inzamelen voor kankeronderzoek
Quiz.  A. Slagen tussen de schouderbladen / controleren of het slachtoffer effectief hoest / buikstoten.  B. Controleren of het slachtoffer effectief.
[LOGO BUURTINITIATIEF] [eigen slogan bv:]
Introductiebijeenkomst ONS Platform
De Dorcas Voedselactie
Wie zijn wij? Stichting Hard voor Hart, welke in 2008 is opgericht, heeft als doel: de overlevingskans van personen met een acute hartcirculatiestilstand.
Top dat je het materiaal van Werken aan Programma's
gaat op weg naar een rookvrije toekomst Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren.
gaat op weg naar een rookvrije toekomst Kinderen en jongeren spiegelen zich aan mensen waarnaar ze opkijken en kopiëren.

<subject line> Rookvrij
Lang leve de zelfhulpgroep!
Verkorte instructie AED PLUS:
Hier de titel van de presentatie invoegen
Hoe zijn wij als inwoner betrokken geraakt?
FSC_LES_201904A_WindowsVaardigheden
Om wat extra’s te doen voor onze jeugdleden wil HCC geld inzamelen om alle jeugd leden een ‘’HCC club sweater’’ cadeau te doen. Dit willen we onder andere.
Welkom! Vandaag ga ik jullie iets vertellen over kanker. De reden dat ik mijn spreekbeurt over kanker houd is dat [reden toevoegen]. [Eventueel een foto.
Project om kinderen in Nepal weer naar school, te laten gaan
EHBO bij Movares Is er meer dan pleisters en 112?.
Als elke seconde telt HartslagNu
Wegwijs Administrator
Transcript van de presentatie:

Samen levens redden in het Nassaupark, doe je mee? in onze wijk. Doe je mee? Het BuurtAED-pakket Met deze actie zamelen we geld in voor een totaalpakket met: Philips HeartStart FRx AED Stevige buitenkast met pincodeslot 5 jaar onderhoud en service Samen levens redden in het Nassaupark, doe je mee? Samen brengen we geld bij elkaar Het geld inzamelen doen we via het crowdfunding platform BuurtAED.nl. BuurtAED.nl is een initiatief van de Hartstichting en Philips, om Nederland (hart)veiliger te maken. Met een speciale bijdrage van Philips krijgen we 1052 euro korting. Wij zamelen nog 1629 euro in. Met zijn allen moet dat lukken! Elke bijdrage – groot of klein – is waardevol. Help je mee? Doneer voor onze BuurtAED: Ga naar BuurtAED.nl en zoek de actie: BuurtAED voor Koningin Maximalaan, 2135 Hoofddorp Kies Doneer nu en bepaal jouw bijdrage Doneer met naam of anoniem Betaal eenvoudig via iDeal Alvast bedankt! Jouw eigen foto hier toevoegen? Klik met rechtermbeelding wijzingen” en “uit een bestand” en kies jouw foto. Beste buurtgenoot, graag start ik een actie om geld in te zamelen voor een AED in onze buurt. Hiermee vergroten we de overlevingskans van buurtgenoten die een hartstilstand krijgen. Waarom een BuurtAED actie? Een AED in de buurt is van levensbelang, want snel handelen bij een hartstilstand kan levens redden. Een AED is een apparaat dat met een schok het hart weer aan het pompen kan brengen bij een hartstilstand. In onze buurt hebben we geen AED die dag en nacht bereikbaar is. Dat moet veranderen, vinden wij. Elke week krijgen 300 mensen in Nederland buiten het ziekenhuis een hartstilstand. Vaak totaal onverwachts, in of om het huis. Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken, verhoogt de overlevingskans aanzienlijk. Een ambulance is er vaak niet op tijd. Met een BuurtAED maken wij onze buurt dus veiliger. Onze buurt (hart)veiliger: zo werkt dat Onze BuurtAED komt te hangen aan een buitenmuur in de wijk. Hij wordt aangemeld bij het oproepsysteem voor burgerhulpverleners en is dan dag en nacht bereikbaar. Zodra iemand in onze buurt 112 belt bij een hartstilstand worden dan burgerhulpverleners opgeroepen die de AED op kunnen halen. Daarom is een AED in de buurt zo belangrijk. Het zou zomaar jouw of mijn leven kunnen redden! Meer weten over deze actie? Ik hoor het graag! Groet, Lieke van Beusekom, liekevanbeusekom@hotmail.com, 06-24867949