Presentatie datum plaats

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HET DIGITALE ARBEIDSPLEIN Het Digitale Arbeidsplein is een website ontwikkeld in het kader van het project “Zelfmanagement van de eigen loopbaan” van MeijerConsult.
Advertisements

Waarom Edu-gaming? Presentatie over Edu-gaming door MAD multimedia.
K!X is een project van. Wat is K!X? K!X is een project waarin je op een leuke, boeiende en actieve manier met een groep jongeren een promoteam vormt om.
Inloopcentrum Viore: Voor mensen die leven met kanker in de Gooi en Vechtstreek Laagdrempelig aanbod voor begeleiding bij alle stadia van de ziekte en.
Praktijkleren Waarom? Ontwikkelen van competenties binnen het beroep waarvoor wordt opgeleid. Niet alle competenties kunnen op school worden ontwikkeld,
Beroerte en vermoeidheid Beroerte en depressie
Aanpak Top 3 verbeterpunten Handboogsport
Pilootproject ZorgTV Ervaringen en conclusies Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen 29 juni 2010.
Sportiviteit & Respect HC Twente 26 maart 2014
Workshop Leefstijlinterventies
Sofokles Sector WO Duurzame Inzetbaarheid van Medewerkers
Van beleid naar geaccepteerd gebruik
Minder angst bij kanker
Biowalking; natuur en gezondheid is een kans
Workshop Natuurlijk, een netwerkcoach
juli 2008Opzet van het BKO-pakket RU1 Bekijk deze dia uitsluitend in presentatiemodus. Gebruik niet de schuifbalk, maar PgDn en PgUp.
Zelfhulpgids naar werk
Instructie eBook Pack via ELO.
Deze Workshop wordt verzorgd door het
Welkom! Klik hier om te beginnen
Sporten met meer dan een pondje teveel. Mensbeeld Het concept van BigMoves® wordt bepaald door het mensbeeld. De deelnemer die te zwaar is komt naar BigMoves®
Persoonlijk Aantal jaren centrale training, jongste meisjesgroep Algemeen gevoel: leuk, maar … Persoonlijk gevoel: je kunt je te weinig verantwoordelijk.
Media en Creativiteit 6 - Identiteit Hogeschool – Media aan de Maas Jaar 2 – Periode 2 – Les 5 Ik, wij en de rest Jij in het grotere geheel.
Rots & Water Marien Lokerse.
multidisciplinaire richtlijn CBO
Cevar Gras, Jesse Betaze en Masapait Saija
Onderwijsconferentie Programma Een korte presentatie Een actieve oefening Een kijkje in de keuken.
Vroege stage en feedback – departement lerarenopleiding Hasselt.
EDO-Platform 12 mei 2015 Innovatielabs.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
UVW LinkedIn Presentatie
Start to Run 2015 Informatie (nieuwe) locaties. 2 Ontwikkelingen De loopsport zit nog steeds in de lift (3 e loopgolf) Versnipperde loopsportmarkt (initiatieven.
Leefstijl Voeding, bewegen, ontspanning - Lichamelijk & geestelijk -
‘’Bewegen is belangrijk’’ Presentatie uitslag enquête onderzoek onder de inwoners van Koningsbosch.
Sowebatraining bovenbouw. Doel van de Sowebalessen! Het aanleren van sociaal competent gedrag en de daarbij behorende vaardigheden Het aanleren van sociale.
Mondriaan Symposium 17 maart WORKSHOP MONDRIAAN SYMPOSIUM 17 MAART 2016 FRANS HEUS Ga toch fietsen! Mondriaan Symposium.
Alles draait om jou ! Startconferentie G32 12 juni 2014 Een sluitende keten van leren, werken en ondernemen.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
De WKR in de zorg: zorg voor belastingvoordeel Datum:6 juni 2014 Door:Martijn Thissen – Commercieel Manager.
CULTUUREDUCATIE IN ALBLASSERDAM Bijeenkomst voor Informatie en Opinie over Welstand en Cultuur, Alblasserdam 8 okt
Evangelisch Begeleidingscentrum. …dat doen we bij EBC Zorg Professioneel Gedreven Vanuit Gods opdracht en liefde Mensen helpen.
Conditietraining Gezonder leven door meer te bewegen en anders te eten.
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Het Grote Participatie Debat Vrijdag 2 september deSingel.
13 oktober 2016 |’s Hertogenbosch #hrfestival Vitaliteitsweken Spiegel voor de medewerker Henny van den Born, provincie Groningen Krum Toshev, Jasper Landsheer,
JCI VLAANDEREN #EXCHANGE. INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden.
Toon kuijpers MH2a.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Richtlijnen voor professionele begeleiders
Joyce Mulder Esther Witte
DOET 2015 Door: Susan Vrijkotte.
Krachtige zorgprofessionals via eigen regie
Qompas ProfielKeuze De online gids voor profielkeuze en loopbaanoriëntatie Informatieavond voor ouders.
Klaar voor de Start?! Door: Linda Schouten
Bouw aan je veerkracht.
Beleid en regelgeving Les 3.
Qompas StudieKeuze De online gids voor studiekeuze en loopbaanoriëntatie Informatieavond voor ouders.
Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek.
Webinar ‘waarom jouw leven begint met kiezen voor jezelf’
8 TIPS & TRICKS VERBETEREN IMPLEMENTATIE TZB
Hoe te werken met de oefenopdrachten
Les 1: Bewegen en inspanning
Coachtraining DOEN?! DAG 2
Van zorgen voor naar zorgen dat…
Samen buiten sporten in de buurt voor 55+ Leonie Everts
Samen buiten sporten in de buurt voor 55+ Leonie Everts
Coaching.
Ervaringen na behandeling
NDC Goirle wandelt!.
Informatieavond voor ouders
Transcript van de presentatie:

Presentatie datum plaats

Introductie De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) kent als geen ander de positieve effecten van wandelen: een betere conditie, een soepeler lijf, gewichtsafname en een betere gemoedstoestand. Met deze kennis en in samenwerking met diverse professionele partners ontwikkelde KWBN een veelomvattend beweegprogramma waarmee je op weg wordt geholpen naar een fitter leven: FitStap. Presentatie FitStap

Wat houdt FitStap in? Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten. Onder begeleiding van een professionele FitStap coach. Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’. Zowel lichaam als geest staan centraal. Tijdens het programma onderhoud je online contact met de trainer (via de FitStap app). Presentatie FitStap

Doelgroep De doelgroep van FitStap is de zogenaamde ‘gezondheidswandelaar’. Uit marktonderzoek blijkt dat deze persoon meerdere malen per week korte wandelingen maakt, gedreven vanuit zowel curatieve als preventieve redenen (hart / diabetes / obesitas / algemene conditie). Hij/zij houdt in beginsel niet perse van wandelen, maar doet het met een doel, omdat het ‘moet’. Daarbij wil hij/zij de effectiviteit van de inspanning van het wandelen leren kennen. Presentatie FitStap

FitStap is leuk én haalbaar! Inhoud programma Deelnemers aan FitStap krijgen: Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten onder begeleiding van een FitStap Coach. Een dynamisch programma met niet alleen beweging maar ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’. Toegang tot de speciale FitStap app met: - Opdrachten en tips - Chatfunctie met coach en groepsleden FitStap is leuk én haalbaar! Presentatie FitStap

Dashboard & App Voor coaches is er een dashboard beschikbaar. Hierin ziet een coach: Chatfunctie met de deelnemers Het aantal actieve groepen Het aantal actieve wandelaars Het aantal gelopen kilometers De status per deelnemer De handleidingen per week Presentatie FitStap

Dashboard & App Voor deelnemers is er een app beschikbaar. Hierin ziet een deelnemer: De openstaande opdrachten per week De reeds voltooide opdrachten per week Het bijhouden van een training Alle opdrachten stap-voor-stap omschreven Chatfunctie met de FitStap coach en groepsleden Presentatie FitStap

Infographic Presentatie FitStap

Bedankt voor uw aandacht Vragen? Presentatie FitStap