Gemiddelde WTO-douanetarieven per productcategorie

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Vos en Haas Op zoek naar koek.
Advertisements

Een handleiding voor de leerkracht
Gezonde voeding.
Zuivelproducten en Eieren
De actieve voedingsdriehoek
Stofwisseling.
Samenstelling van voedsel
Een handleiding voor deleerkracht
Hoe gezond ben ik?.
Voeding met een gezonde “plus”
De voedingsdriehoek bestaat uit 9 verschillende delen
Hoe ziet een voeding voor lopers eruit?
ALGEMENE INFORMATIE OVER VIS
De actieve voedingsdriehoek
Wereldwijd Aan het ontbijt.
Voedsel Voedingsdriehoek Evenwichtige voeding Voedingsdriehoek
2rootje ‘Die-eet’ De voedingsdriehoek.
Gezonde voeding bij tieners
VOEDING EN REUMA.
De drie basis voedingsstoffen: Eiwitten Vetten
TOEPASSING VAN DE ACTIEVE VOEDINGSDRIEHOEK IN DE DIABETESVOEDING
De koe Melissa en Natasja.
Marges: theorie en toepassing José M. Gouweleeuw CBS.
Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Activiteitenverslag 2006: controleactiviteiten Raadgevend comité van 27/6/2007 Federaal Agentschap.
Thema 2: Voeding en Vertering
Verpakkingen lezen.
De drie basis voedingsstoffen: Eiwitten Vetten
De Actieve Voedingsdriehoek
De invloed van voeding op sportprestaties
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
We behandelen: Eiwitten Koolhydraten Vetten
De voedsel en kracht quiz
Zuivel Wat bedoelen we met zuivel? Waarom geven dieren melk?
Lekker en Gezond de Quiz
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
Vitaal Burgerschap burgerschap.
Vitamine B12 2. Waar zit vitamine B12 in? 1. Wat doet vitamine B12?
Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek
Voeding aan zwangere vrouwen. Calcium  Mineraal wat voorkomt in gebit en skelet  Eet voldoende Calcium  Verhoogde behoefte voor aanmaak skelet baby.
Datumcopyrightauteurversie Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek Cardio-revalidatie Cholesterol en Vetten.
Datumcopyrightauteurversie Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek Cardio-revalidatie Gezonde Voeding en Leefstijl.
Voedingsmiddelen/voedingsstoffen Voedingsmiddelen: alles wat je eet of drinkt Voedingsstof: nuttige bestanddelen in voedingsmiddelen.
Spreekbeurt over. Inhoud: Wat is Coeliakie Wat is gluten Kruisbesmetting Hoe word je ziek van gluten Hoe word je weer beter: glutenvrij eten Wat eten.
 Wie is Kris Verburgh?  Hoofdstukken  Drie basisprincipes  Treden van de voedselzandloper  De schijf van vijf vs de voedselzandloper  Voedingscentrum.
Het eten Elise Langlois. De glas (glazen) Het plat bord (de platte borden)
PRIJSEVOLUTIE PRODUCENT/CONSUMENT - GESELECTEERDE PRODUCTEN Juni 2016.
De noodzaak van eten bij kanker , Oncologiedag: Kanker meer dan een diagnose Ewine Armbrust & Bernadette van Meerkerk, diëtisten.
Quiz De voedingsdriehoek. 1. Welke groep uit de voedingsdriehoek heb je eigenlijk niet nodig?  A) Lichaamsbeweging  B) Groenten en fruit  C) De restgroep.
Rundvlees kunnen we niet meer eten:
VOEDING !Hierboven klikken voor een stukje Nieuws uit de natuur!
Visieontwikkeling.
Lesweek 2 Theorie pagina 173 t/m 181 De Schijf van Vijf
Leefstijl bij kanker Anika Adriaans en José Breedveld
Rundvlees kunnen we niet meer eten:
Hoe zit het met jou? Eet jij veel suikerrijke producten? Let je erop? Drink je veel frisdrank? Doe je vaak extra suiker op je eten of in je drinken?
Smul gezond.
Infosessie over voeding
Schijf van vijf.
Spreekbeurt over.
Voeding bij verschillende doelgroepen en culturen
Verpakkingen lezen.
Varkensvoeding.
Jeroen Bosch Ziekenhuis Afdeling Diëtetiek
Basis Voedingsmiddelen Les Zuivel Melk en melkproducten 2
Even voorstellen Ivanka Beerepoot diëtist bij Esdégé-Reigersdaal
De actieve voedingsdriehoek
Het eten.
DE VOEDINGS – DRIEHOEK.
Boodschappen doen.
Schijf van Vijf.
Transcript van de presentatie:

Gemiddelde WTO-douanetarieven per productcategorie Heffing in % Hoofdstuk 02 32,8% Hoofdstuk 11 47,0% Hoofdstuk 03 11,1% Hoofdstuk 15 12,2% Hoofdstuk 04 44,0% Hoofdstuk 16 36,2% Melk en melkpoeder 46,7% Bereidingen van vlees 41,8% yoghurt 28,5% Bereidingen van vis 16,4% Wei 58,2% Bereidingen van schaal en weekdieren 20,0% Vetten (boter) 63,3% Hoofdstuk 17 60,0% Kazen 51,2% Hoofdstuk 18  16,2% Zuivelproducten 45,4% Hoofdstuk 19  25,1% Eieren 22,3% Hoofdstuk 20 15,1% Honing 17,3% Bereidingen van groenten en fruit 16,6% Hoofdstuk 07 13,2% Fruitsappen 13,8% Hoofdstuk 09 6,6% Hoofdstuk 21  25,4% Hoofdstuk 10 11,6% Hoofdstuk 22 Bron: berekeningen J-P Feyaerts