FC Abcoude zijn we met z’n allen !!!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
TVW actieplan waar wij met elkaar aan willen werken.
Advertisements

Sponsor Pakketten.
Sponsor Pakketten.
Beleid vervroegd doorschuiven jeugd naar dames en heren 1 Oktober 2012.
Beleidsplan sc Victoria ’04
KFAC Waarschoot Organisatie jp. KFAC Waarschoot vzw Raad van bestuur KFAC Waarschoot vzw Gerechtelijk correspondent Verhuur en sponsoring Evenementen.
RGHC Tempo ´34 Heren 1 Seizoen FUND-RAISING PLAN ‘De vrienden van Heren 1 polo’
Business club AMHC 8 april u financiën & lopend jaar u nieuw waterveld & financiering.
Welkom. Ons doel Plezier in sport beleven Zich thuis voelen bij DFS Verbetering van prestaties en verhogen van kwaliteit.
Van goed naar beter, van beter naar best. voorlichtingsavond U11.
Commissies Technische commissie o Zorgdragen voor de organisatie rond trainingen o Het samenstellen van teams o Zorgdragen voor de organisatie van toernooien.
o welkom o voorstellen bestuur o opening vergadering o vaststelling agenda o financiën o eindafrekening en verantwoording o 2010 K&V Luc van Dam / kascommissie.
Briefingsbijeenkomst / Informatie-avond amateurverenigingen
{ 1. { 2 Opmaat: ALV Cursus gemeente ism Koerseigen Als bestuur kunnen spiegelen aan andere verenigingen Als bestuur een spiegel voorgehouden gekregen.
Presentatie Jeugdbeleidsplan SV De Rijp. Welkom bij de presentatie van het jeugdbeleidsplan  John Meijer: voorzitter Jeugdbestuur  Peter Koster:
VAB / VAO - FC Utrecht Maart uur – uur:Ontvangst met koffie/thee/broodjes/soep uur – uur:Welkomstwoord door Henry Vermeulen/Hans.
BON BOYS op weg naar … KUNSTGRAS
Welkom Het Bestuur vraagt vanavond uw mening over het mogelijk samen opgaan van v.v. Hoekse Boys en v.v. Hoek van Holland in een nieuwe vereniging onder.
Aanpassing Selectie beleid. Waarom aanpassingen in het huidige selectie beleid?
Informatie presentatie Jeugd
Welkom Workshop: Vereniging van de Toekomst Programma: -Voorstellen -Introductie Huis voor de Sport Limburg -Vereniging van de Toekomst.
Ledenenquête 2013 Uitkomsten. Statistieken 23 vragen 91 leden begonnen 50 volledig ingevuld.
- Lagere kosten, continuïteit club waarborgen voor de komende jaren - Jazz&sail minder werk & lager financieel risico - Positieve uitstraling voor.
Sponsormogelijkheden Wijhe ‘92
Deze presentatie kan als hulpmiddel gebruikt worden om het programma te presenteren aan het bestuur of bv aan sponsoren. Advies: voeg gerust dia’s toe.
23 MAART 2015 Algemene Ledenvergadering. Agenda Opening Vaststelling agenda Informatie over de overstap van de zondag naar de zaterdag rondvraag Sluiting.
Sponsormogelijkheden Wijhe ‘92
Bewonersbijeenkomst Zonnepanelen op Museon 18 april 2015 Museon.
TV Presentatie. TGG wenst u veel voetbalplezier en gezelligheid toe.
Samengaan is leuk!.
MTB ver. Havelte eo Doelstellingen MTB ver. Havelte eo. Hoofddoelstelling: Het mountainbiken voor iedereen in Zuidwest Drenthe aantrekkelijk.
HTV Ten Woude Toekomstplan September 2015.
Ouder INFO avond JCIE & TJC 30 september 2015 vv ‘t Vliegdorp JCIE.
12c. Beleidsplan Seizoen Missie 1.Festilent creëert een prettige omgeving waarin de leden zich thuis voelen en op een prettige manier hun sport.
Welkom. Welkom Voorburgse Rugby - Club We staan! Nu gaan we leren lopen, samen met jullie! Organisatie: Bestuur: Bart, Kour, Maurits TC: Fer en Kour.
JEUGDCLUB SCHAKEN TURNHOUT
Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie.
Handbal in Zwolle naar een hoger plan
Algemene Ledenvergadering 12 oktober 2015 Financiële presentatie.
Zaterdag - Zondag Resultaten onderzoek werkgroep ZFC Zuidlaren Op naar één prestatieteam.
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Het voorgenomen besluit Overwegingen en onderbouwing. De overwegingen: twee eerste seniorenelftallen financieel.
De sector “zorgboerderij” GESCHIEDENIS, CIJFERS EN TOEKOMST.
Keuze voor één prestatie-elftal senioren. Keuze voor één prestatie-elftal senioren. De agenda bij dit onderwerp: Informeren over de argumenten over de.
Sponsormap Rust Roest1 CKV Rust Roest Sponsormap Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Gezelligheid... Plezier... Concentratie... Saamhorigheid...
Rugby Club ‘t Gooi Ambitie en (Re-)organisatie. Terugkijkend In 5 jaar tijd jeugd bijna verdubbeld – Van 100 naar 200 – Succesvol jeugdbestuur opgezet.
H.C. ‘s-Hertogenbosch Gerard Booij en Pieter Bak, sponsorcommissie H.C. ‘s-Hertogenbosch HockeySociëteit ‘s-Hertogenbosch.
© prof. dr. Lucas C.P.M. Meijs, prof.dr. Lucas C.P.M. Meijs Eva van Baren MscBa De economische waarde.
Een polo bedrukken als bedrijfsuniform Uniformen worden al snel geassocieerd met het leger of de politie, of met bijvoorbeeld schooluniformen. Voor een.
T Shirts bedrukken T shirts laten bedrukken wordt gedaan omdat het voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld door bedrijven.
Selectie proces CVVO Jeugdafdeling Weergave van de uitgangspunten en de selectie methode binnen de CVVO jeugdafdeling.
Toekomstplan Terugblik Toekomstplan Nieuw bestuur, impuls om vereniging tot bloei te brengen met aandacht voor diverse doelgroepen.
Westfriezen Hoe gaan wij de club nog mooier maken? Jeugdbeleid
PUPILLEN IN BEELD EN AAN HET WOORD
SAMEN STERK VOOR UW CLUB
prestatie en gezelligheid
CROWDFUNDING - AKTIVITEITEN NIEUWBOUWPLAN KLEEDKAMERS
Algemene Ledenvergadering
doek Sponsorpakket 2016 Bekijk onze mogelijkheden! website nieuwsbrief
Een nieuwe organisatiestructuur, op weg naar de toekomst
Tevredenheidsonderzoek Totaal aantal deelnemers: 56
JEUGDVOETBAL BELEIDSPLAN 2.0
Let’s Roll 2017 Hockeyclub Montfoort
24 Juni de editie Bilderdijk Trofee INFORMATIE
9. Vaststelling Contributie Verenigingsjaar 2018/2019
23 Juni ste editie Knuvers Cup INFORMATIE
Train de trainer woensdag 21 maart 2018 vv ACHATES
30 Juni de editie Langstraat Bokaal INFORMATIE
D-jeugd (en verder).
Walking Football.
Op vrijdag 6 december 2019 gaan wij naar de Kerstmarkt in “DÜsseldorf”
Transcript van de presentatie:

FC Abcoude zijn we met z’n allen !!! FC Abcoude is een voetbalvereniging met een hele goede naam in de regio. Met name de jeugdopleiding staat zeer hoog aangeschreven. Flink wat oud-spelertjes hebben in de loop der tijden de weg naar het betaalde voetbal weten te vinden en in een enkel geval zelfs tot het Nederlands elftal. Dat was vroeger al zo en dat is nu nog steeds het geval. Denk aan spelers als Matthijs de Ligt bij Ajax en Joris van Overeem bij FC Utrecht.   Echter een goede jeugdopleiding moet onderhouden worden en dat vergt behoorlijke investeringen. Als FC Abcoude hebben we het streven om over de volle breedte van de jeugdafdeling goede en gediplomeerde trainers aan te stellen. We bieden dus niet alleen de selectieteams, maar juist ook kinderen die op een meer recreatief niveau spelen, optimale trainingsmogelijkheden. Immers, in deze groep zitten wellicht ook pareltjes voor de toekomst, maar zeker ook spelertjes die op de lange termijn voor FC Abcoude belangrijk kunnen zijn. Onze slogan: “FC Abcoude zijn we met z’n allen” geeft aan dat we bij de uitvoering van onze verenigingstaken, heel veel waarde hechten aan samenwerken. Dan denken we niet alleen aan een samenwerking tussen leden, maar juist ook met u als (potentiële) sponsor. Uw financiële bijdrage stelt ons in staat om onze jeugdopleiding te onderhouden en verder uit te bouwen Als tegenprestatie stellen wij u onze middelen ter beschikking, om uw bedrijf binnen onze vereniging te profileren. Onze commerciële commissie heeft een aantal producten ontwikkeld die wellicht ook voor u interessant kunnen zijn.? Zij staan voor u klaar. Bent u geïnteresseerd in sponsoring? Neem dan contact op met: Jeroen van der Heijde, Elise Dunnink, Marcel Kok of mail naar bca@fcabcoude.nl

BUSINESSCLUB EN RECLAMEBORDEN BCA lidmaatschap categorie I - € 950 (excl. BTW) per jaar Contract omvat een 3 meter reclamebord langs het eerste veld, bedrijfslogo op het sponsorbord in het clubhuis en een vermelding met link op de website. Tenminste één keer per jaar vindt er een groot sponsorevent (inclusief diner voor twee personen) plaats. Contracttermijn bij voorkeur 3 jaar. Bij een 3-jarige overeenkomst, zijn de aanmaakkosten van reclamebord en sponsorbord logo voor rekening van de vereniging. BCA lidmaatschap categorie II - € 1.250 (excl. BTW) per jaar Gelijk aan het BCA lidmaatschap categorie I met in plaats van een 3 meter, een 6 meter reclamebord langs het eerste veld, of twee borden van 3 meter eventueel te verdelen over het veld 1 en veld 2. BCA lidmaatschap categorie III - € 1.350 (excl. BTW) per jaar Gelijk aan het BCA lidmaatschap categorie I met in plaats van een 3 meter reclamebord langs het speelveld, een reclamebord onder het scorebord op het eerste veld. Reclamebord langs eerste veld – vanaf € 500 (excl. BTW) per jaar Prijs geldt voor een bord met een lengte van 3 meter. Het tarief voor een bord van 6 meter (of twee keer 3) bedraagt € 700 per jaar. Contracttermijn in overleg. Bij een overeenkomst van tenminste 3 jaar, zijn de aanmaakkosten van het bord (of borden) voor rekening van FC Abcoude. VERENIGINGSKLEDING Teamsponsoring – eenmalig € 300 (excl. BTW) + kosten kleding en bedrukking Bedrijfslogo in wit of kleur op de kleding van het gesponsorde team + begeleiding. Kleding betreft presentatiepakken, trainingskleding, jassen en tassen. De sponsoring van wedstrijdkleding van FC Abcoude is uitgesloten en voorbehouden aan hoofd en co-hoofdsponsor. De sponsorbijdrage is eenmalig en de termijn is gelijk aan de levensduur van de kleding. OVERIGE SPONSORVORMEN Ballenfonds – eenmalig € 100 (incl. BTW) Is een eenmalige sponsoring van de wedstrijdbal van de zondag selectie. De symbolische wedstrijdbal met daarop uw (bedrijfs)naam wordt gedurende een heel seizoen in de kantine opgehangen. Bedrijfsnaam van de sponsor wordt op de wedstrijddag van het eerste team omgeroepen. Vrienden van FC Abcoude - € 50 (incl. BTW) per jaar Betreft een vrij opzegbaar lidmaatschap van de Vrienden van FC Abcoude. De vrienden verstrekken FC Abcoude een jaarlijkse financiële bijdrage, met name gericht op verbeteringen en investeringen van en in de accommodatie, die alle leden van de vereniging ten goede komt. Website: www.fcabcoude.nl/193/vrienden-van-fca