Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Cloud Computing Seminar 28 juni Automatisering Systeembeheer Bekabelde netwerken Draadloze netwerken ICT beveiliging Zakelijk internet Online back-up.
Advertisements

Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Hoe ontstond dit initiatief ?
Snel Internet op Noordersluis. Agenda • Introductie Easy Services B.V. • Het probleem • Het alternatief • Dekkingsgebied • Kosten • Vergelijk met glasvezel.
Het Nieuwe Werken De optimale werkplek Olivier van Noort Product Manager – Windows Microsoft B.V. Bastiaan de Wilde Solution.
“Hoe kom ik aan klanten?”
Logo, drie kleuren, drie partijen bij betrokken
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
BOBB (Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars) IJsselstein, 22 september 2008.
“De verbindende schakel in de glasvezel sector”
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
F&J webcreation even voorstellen… we willen graag met u in gesprek, dus…
KJB > Commissies PR-commissie Sub-commissie Bekendheid KJB ‘Idee’ KJB te presenteren als een ‘virtule onderneming’ die als partner/leverancier kan optreden.
Welkom bij de tussentijdse presentatie
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
UPGRADE PROGRAMMA WINDOWS 7 OFFICE 2010 OFFICE 365.
Goed benut, goed bestuurd Advies toekomst en transitie sociale werkvoorziening 15 september 2011.
Welkom !!! Bs Meuleveld SBO Peelhorst
VLECHTWERKEN IN PRAKTIJK LOOPBAANONTWIKKELING Bea Janssens
Welkom bij workshop IV Hoe zorg ik voor voldoende opdrachtgevers?
Van wie is de school? … en over welke school hebben we het dan? Over de schoolleider: zetbaas of ondernemer? … en de leraar die zijn vak kwijt is. Onderwijscafé.
Uitgekiende hypotheek vergelijking! Onze ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs vergelijken voor u de hypotheken bij bijna alle hypotheekverstrekkers.
Voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan.
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres, want onze.
Blue ocean. Rood versus blauw In rode oceanen vecht je tot bloedens toe om de gunst van de klant. In blauwe oceanen vloeit geen bloed, want daar zijn.
Burgerinitiatieven.
Identiteit van de divisie Zorg & Gezondheid
ICT-management 2/12/2003Wellens Evi ADSL. ICT-management 2/12/2003Wellens Evi Inhoud n Geschiedenis van ADSL n Wat is ADSL? n Hoe snel is ADSL? n Wat.
Sales Tips.
UC in de Cloud, iets voor u? Luke Harley Trade Marketeer.
OPDRACHT B. ING BANKIEREN APP Omschrijving: Altijd en overal uw particuliere en uw zakelijke bankzaken regelen via uw mobiel of tablet. Download deze.
Iedereen gebruikt social media.
Alle toepassingen direct toegankelijk op één startscherm naar eigen keuze Eenvoudig Iedereen kan het Dus snel registreren Het kost niets! Het kan echt.
Hoe optimaliseer ik de bereikbaarheid voor mijn organisatie.
VvE Beheer. Wie zijn wij Landelijke organisatie; Platte organisatiestructuur; Uitgebreide technische kennis van zowel installatietechnische, bouwkundige.
Ondernemingsraad IGSD Steenwijkerland & Westerveld.
JONG ONDERNEMEN op de afdeling handel & administratie.
Slimme baasjes hebben een hondenverzekering! Alleen een mens zonder hart kan weerstaan aan een paar grote trouwe hondenogen. Als we in al onze kwetsbaarheid.
VAN HRM NAAR PERSONEELSZORG 7 JUNI 2016SECTORDAG FNV OVERHEID.
Talent in Ontwikkeling
Campagne en coalitievorming Contact met politieke partijen 30 januari 2014.
DFMopGlas, glasvezel voor het hele Fryske buitengebied!!
Profiel Netbeheer en diensten klanten
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Het werk van de Geest.
Medichain Hosted VoIP Medichain ICT & telecom
HELP! Beren op de omgevingsweg
What is the meaning of? Student centered learning
Studiedag FEBE Weldoen bij persoonlijke dilemma’s…
Welkom bij GO.
What will you do to change the
Vakmanschap voor jongeren in het sociale domein
DE ENERGIE OM TE VERANDEREN
Marketing as a service ‘Hoe ziet de klantreis voor onze verschillende klanten eruit?’ Hoe wordt touchpoint ‘formulieren’ ervaren? ‘Zijn de formulieren.
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Vaeshartelt - Maastricht April 2018
Urotherapie bij gedrags-/ontwikkelingsstoornissen
Kato bruyneels, Lore Driessens
Stage zoeken bij Entree-opleiding
Excelsior naar de 100 – en verder
`In beweging, sport als onderdeel van mobiliteit’
Huurders betrekken bij het beleid van Vecht en Omstreken
Onderzoek water!! WaterLab www. onderzoekwater.nl Kijkje terug
Waar moet je op letten? Om een goede stageplaats te hebben moet je er zeker van zijn dat het bedrijf waar je naar toe wil ook onze school een beetje kent.
Maakonderwijs Verbeelden – spelen – maken - leren
100% Subsidie Ontwikkeladvies 2019.
Doelen, verlangens, behoeftes en drijfveren
Titel project die kort aangeeft waar het om gaat
Transcript van de presentatie:

Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen diana.van.oudenaaren@detron.nl | danny.jansen@detron.nl

Diana van Oudenaaren Wie is Detron? Wie ben ik? Even voorstellen Diana van Oudenaaren Wie is Detron? Wie ben ik? Samenwerking NOA & Detron NOA en Detron slaan de handen ineen. ICT is van groot belang voor ondernemingen. Eigenlijk overal waar mensen samen meer willen realiseren. Dat vraagt om een betrouwbare ICT-partner. Die je ontzorgt en de regie over je ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) overneemt. Iemand die altijd een stap verder is en de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat zijn wij! Detron wijst u, als ondernemer, de weg op het gebied van telecom en IT. Telefonie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. We willen overal en altijd optimaal bereikbaar zijn, het liefst tegen de laagst mogelijke kosten. Er zijn vele manieren om dit te realiseren. Welke oplossingen het meest geschikt zijn voor jouw organisatie, is afhankelijk van diverse factoren. Met Detron zet je ze op een rij en kom je tot de beste telefonie-oplossingen. De wereld van telecom staat niet stil. Nieuwe technologieën verdringen steeds verder de traditionele telefonie, vaste en mobiele telefonie worden steeds verder geïntegreerd en beveiliging van mobiele apparaten is niet meer weg te denken.

KPN stopt met deze dienst Uitfasering ISDN – wat betekent dit? Wanneer? September 2019 Waarom? KPN stopt met deze dienst Wat betekent dit voor jou? Vanaf september 2019 kan je niet meer bellen of gebeld worden via de vaste lijn. Kortom; je moet een alternatief zoeken om bereikbaar te blijven! KPN heeft aangegeven dat traditionele ISDN verbindingen in 2019 opgeheven zullen worden. Dit betekend dat bedrijven die hier nu nog gebruik van maken voor die tijd overgestapt dienen te zijn naar een andere oplossing. 2019 lijkt ver weg echter maakt 80% van de Nederlandse bedrijven nog gebruik van ISDN. Kom niet voor verassingen te staan en maak snel een afspraak. Tijdens uw afspraak wordt er een inventarisatie gedaan en krijgt u een passend toekomst vast advies. Daarnaast krijgt u, als lid van NOA, een fikse korting! Ga snel naar www.noa.nl om een afspraak te plannen.

Uitfasering ISDN – wat zijn de alternatieven? Hosted telefonie Mobile Only / Vast op mobiel Wat is de beste oplossing? Dat hangt van je persoonlijke situatie af KPN heeft aangegeven dat traditionele ISDN verbindingen in 2019 opgeheven zullen worden. Dit betekend dat bedrijven die hier nu nog gebruik van maken voor die tijd overgestapt dienen te zijn naar een andere oplossing. 2019 lijkt ver weg echter maakt 80% van de Nederlandse bedrijven nog gebruik van ISDN. Kom niet voor verassingen te staan en maak snel een afspraak. Tijdens uw afspraak wordt er een inventarisatie gedaan en krijgt u een passend toekomst vast advies. Daarnaast krijgt u, als lid van NOA, een fikse korting! Ga snel naar www.noa.nl om een afspraak te plannen.

Danny Jansen NOA LEDEN SPECIAL!! Wie ben ik? Waarmee kan ik je helpen? Even voorstellen Danny Jansen Wie ben ik? Waarmee kan ik je helpen? NOA LEDEN SPECIAL!! NOA en Detron slaan de handen ineen. ICT is van groot belang voor ondernemingen. Eigenlijk overal waar mensen samen meer willen realiseren. Dat vraagt om een betrouwbare ICT-partner. Die je ontzorgt en de regie over je ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) overneemt. Iemand die altijd een stap verder is en de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat zijn wij! Detron wijst u, als ondernemer, de weg op het gebied van telecom en IT. Telefonie is niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. We willen overal en altijd optimaal bereikbaar zijn, het liefst tegen de laagst mogelijke kosten. Er zijn vele manieren om dit te realiseren. Welke oplossingen het meest geschikt zijn voor jouw organisatie, is afhankelijk van diverse factoren. Met Detron zet je ze op een rij en kom je tot de beste telefonie-oplossingen. De wereld van telecom staat niet stil. Nieuwe technologieën verdringen steeds verder de traditionele telefonie, vaste en mobiele telefonie worden steeds verder geïntegreerd en beveiliging van mobiele apparaten is niet meer weg te denken.

T-Mobile Onbeperkt Bellen/SMS + 6GB data Regulier € 26,00 p.m. Bedrag is exclusief 21% btw Als Detron zijnde doen wij zaken met alle bekende netwerken. Voor dit kwartaal hebben wij een erg aantrekkelijk aanbod met T-Mobile. Normaal betaal je bij een contract voor 24 maanden met onbeperkt bellen, sms en 6GB data € 26,00 per maand.

T-Mobile Onbeperkt Bellen/SMS + 6GB data Aanbod NOA Leden € 16,50 p.m. Aanbod is alleen geldig i.c.m. nieuwe aansluitingen voor 2 jaar. Als Detron zijnde doen wij zaken met alle bekende netwerken. Voor dit kwartaal hebben wij een erg aantrekkelijk aanbod met T-Mobile. Normaal betaal je bij een contract voor 24 maanden met onbeperkt bellen, sms en 6GB data € 26,00 per maand.

VRAGEN?