’Vertel even wat over jezelf …’

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Geloven in de hoop.
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Opgewekt.
Romeinen Maar niet allen hebben aan het evangelie gehoor gegeven. Want Jesaja zegt: Here, wie heeft geloofd wat hij van ons hoorde? 17 Zo is dan.
Tussen Pasen en Pinksteren.
Christus’ opstandingskracht doet ons opstaan
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de doop Bij de doop word je in water ondergedompeld of ermee besprenkeld. Zo wordt zichtbaar gemaakt dat je.
Hoofdstuk 4 Op de kring Bijbelstudie Van de VEG Amstelland 2 Emmeloord Over het boek Jozua Hoofdstuk 4.
Onderweg naar iets moois! 1Petrus 1, 5: Jullie zien de redding tegemoet die aan het eind van de tijd zeker geopenbaard zal worden.
Dopen Wat laten wij zien met de doop?. ”Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven …: dat Christus voor onze zonden is gestorven, … dat hij is begraven.
JEZUS DE RUIL JIJ.
Dopen U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed. Galaten 3: 27 Vooraf: Marga kondigt video-interview aan Na.
de Bijbel is een liefdesbief: Ik heb je lief
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
Preek Jakobus 2:
Gebedspunt 1 Verandering van de universele gemeente naar Handelingen 2:38-39 Petrus zei: ‘Jullie moeten allemaal je leven veranderen, en je laten dopen.
HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? HOE BLIJF JE GELOVEN TERWIJL JE WACHT OP GOD? Romeinen 4:17-20 ‘t Veerlicht Raamsdonksveer.
Vertrouwen.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Introavonden: Wat voor soort kerk is de Avond 1 De boodschap waar wij voor gaan.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
VERTEL JE LEVENSVERHAAL ALS VERHAAL VAN GOD - ALLES UIT HEM, DOOR HEM, VOOR HEM. Rom.11:36 1.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 714 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, De leer over de.
UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.
Noem God je Vader! (zondag 46). GOD?! Noem God je Vader! (zondag 46) GOD?! VADER!
Matteüs 28:18-20a Iedereen moet erkennen: Christus is Heer 1.
Brief aan de Galaten -21- geloof – zegen- belofte-verbond.
genade een cadeau van God Genade als de enige basis van je bestaan Genade als de enige kracht die je leven vult Genade… een cadeau van God.
De Geest en een Heilig Leven
De doop geeft hoop.
Brief aan de Galaten -23- belofte – geloof - zonen.
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
1 Korintiërs 15:17-20 Maar als Christus niet is opgewekt, is uw geloof nutteloos, bent u nog een gevangene van uw zonden en worden de doden die Christus.
1.
Verbondenheid.
Romeinen
CHRISTELIJKE HOOP: STEVIGHEID EN RICHTING IN JE LEVEN – Hebreeën 6:18b-20
1.
Spelregels en het spel Grammatica en praten Theorie en praktijk.
Les 10 Helden in de kerk Wat doe ik hier vandaag?
Pasen is aanstekelijk Daar en toen  Hier en nu.
1.
Keuzeblok I Wat valt er te geloven?
Wij geloven in de Here God, onze Vader, Die alles gemaakt heeft:
Een Goddelijk 'maar' 16 oktober 2016 Den Haag.
Les 5 Geloven is zo gek nog niet
HOOP doet LEVEN! 12 februari 2017 Zoetermeer.
Les 2 Jouw keus of Gods keus?
in nieuwheid van leven wandelen
ZONDE OVERWINNEN Les 7 voor 18 november 2017.
Vriendschap met God.
Les 3 Gedoopt leven.
het ABC van het evangelie
de brief aan de Romeinen
Worstelen met zonden.
Niet onder de wet 5 augustus 2018 Urk.
Mede-arbeiders van Christus… … in alle omstandigheden
de brief aan de Romeinen
Prediking zondag 16 september 2018
Avondmaalsformulier Gemeente van onze Heer Jezus Christus, We zijn hier bij elkaar gekomen om het Avondmaal te vieren. Onze Heer heeft deze maaltijd ingesteld.
Alleen het kennen van Christus telt
Doop “Waarom aarzel je nog? Sta op en laat je dopen. Laat zo je ongehoorzaamheid aan God van je afwassen, terwijl je Hem aanbidt.” (Handelingen 22:16)
Galaten.
Bijbelse doop Met de doop in de knoop.
Wie houdt er van zichzelf?
Abraham is onze vader in het geloof Alle gelovigen Abraham.
Transcript van de presentatie:

’Vertel even wat over jezelf …’ Hoe zie jij jezelf? ’Vertel even wat over jezelf …’

Als ik in de spiegel kijk … Hoe zie jij jezelf? Als ik in de spiegel kijk …

Delen in Jezus’ gerechtigheid Gaat over Hoe zie jij jezelf? De 3 beloften van Pasen Delen in Jezus’ gerechtigheid Gaat over Hoe zie jij jezelf?

1 Korintiërs 15,16-18 Wanneer de doden niet worden opgewekt, is ook Christus niet opgewekt. Maar als Christus niet is opgewekt, is uw geloof nutteloos, bent u nog een gevangene van uw zonden

1 Petrus 1,3 Geprezen zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus: in zijn grote barmhartigheid heeft hij ons opnieuw geboren doen worden door de opstanding van Jezus Christus uit de dood, waardoor wij leven in hoop.

Jozef, hoe zag jij jezelf? Jaloezie, haat, moordplannen. Zijn ‘dood’ >>> leven familie. Een nieuwe identiteit.

Romeinen 4,25 hij [Jezus] die werd prijsgegeven om onze zonden en werd opgewekt omwille van onze rechtvaardiging.

De kracht van Gods belofte Romeinen 4 past de kracht van Gods verbond met Abraham toe op wie in Jezus geloven

De kracht van Gods spreken Verlies Belofte Geschenk Alle volken Toerekening Voor ieder(een) Eis (Voor)recht Eén volk Inzet telt Voor ingewijden

De kracht van Gods belofte Verlies Eis (Voor)recht Scheidend Inzet telt Voor ingewijden Houd je aan de regels! Ik hoor erbij, zij niet De Heer is onze God … Vertrouwen op jezelf Voor wie goed genoeg is

De kracht van Gods belofte Jezus Belofte Geschenk Alle volken Toerekening Voor iedereen gehoorzaam i.p.v. wij heeft lief brak de muur af kwam om te dienen zijn dood genoeg voor de zonden van allen

[De 3 beloften van Pasen] Een nieuwe jij ‘Beloofd!’ zegt God Hoe zie jij jezelf? [De 3 beloften van Pasen] Een nieuwe jij ‘Beloofd!’ zegt God

[De 3 beloften van Pasen] Een nieuwe jij ‘Beloofd!’ zegt God Hoe zie jij jezelf? [De 3 beloften van Pasen] Een nieuwe jij ‘Beloofd!’ zegt God