Voor de kinderen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Presentatie Gemeente van onze Heer Jezus Christus, N.N. en N.N. hebben te kennen gegeven dat ze hun zoon/dochter N.N. willen laten dopen. Onderwijs Wanneer.
Advertisements

De les van de graankorrel
Christus’ opstandingskracht doet ons opstaan
Romeinen 8:11 En indien de geest van Degene, die Jezus uit de doden opgewekt heeft, in u woont…
Romeinen Denken en Dienen. En verder zegt Jesaja 11: De wortel van Isaï zal er zijn en Hij die opstaat om heerschappij te voeren over de heidenen,
Welkom in deze kerkdienst
We zijn erbij, we zijn er bijna………
Preek over 1 Korintiërs 12 Bijbelzondag 2013
Presentatie Gemeente van onze Heer Jezus Christus, N. N. en N. N
Je identiteit in Christus is een schepping
Jezus kennen als degene die leeft. 1.zo kan Hij voor je pleiten.
Dopen U allen die door de doop één met Christus bent geworden, hebt u met Christus omkleed. Galaten 3: 27 Vooraf: Marga kondigt video-interview aan Na.
Zondag 39 HC Franeker 29 maart 2009
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Thema: Geen duikbootgeloof a.u.b.. een ‘duikbootgeloof’
OPSTANDING de levende boodschap deel 2: ‘evangelist’ n.a.v. Hand. 17: juni 2015 R.Rausch © Serie: Wandelingen door Handelingen Evangelische Baptistengemeente.
In deze dienst zal Ds. A. H. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we Opw. 331 Schriftlezing: Filip. 3: 1 – 10 Tekst: Filip. 3: 7, 8.
Meedoen in Gods werk wereldwijd GZB TFC-avond 12 november 2015.
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 98 Na de zegen Gz. 94: 1 en 2 Schriftlezing: Marcus 16: Romeinen 6:
13 dec Zoetermeer. Psalm 27 4 Eén ding heb ik van de HERE gevraagd, dit zoek ik: te verblijven in het huis des HEREN al de dagen van mijn leven,
Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.
Leven met Christus is leven vanuit de hemel (Zondag 18/19, Efez.2:6b) 1.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 725 (GK) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN en NN hebben.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
God heeft ons eeuwig leven geschonken –in zijn Zoon (1 Joh.5:11 / Zondag 1)
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Vrij van de wet!? Galaten. Moet je de wetten van Mozes houden of juist niet? Wat is de kracht van het geloof? Hoe voorkom je dat een christen zijn vrijheid.
Brief aan de Galaten -4- Hoe ging het?. Galaten 1:10 “Want overtuig ik nu mensen, of God?” Centraal in evangelie: God + Christus of de mens?
JEZUS CHRISTUS BRENGT LEVEN IN DE KERK preek over Openbaring 3,1-6 Bedum, 1 mei 2016 Ds. Marten de Vries.
1.
OM EVEN MET JE BUUR TE BESPREKEN
Geluk Zondag 6 augustus 2017.
“Laten wij (…) doorgaan tot de volmaaktheid”
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
Gehoorzaam zijn als een dienaar
1.
Klaar voor de start? 1.
1.
Jakobus (2).
Efeziërs (1) WELKOM 1.
‘Ik doe alles voor het evangelie om ook zelf aan de beloften ervan deel te krijgen.’ 1.
geloof in en lijden voor Christus
Welkom in deze kerkdienst
Filippenzen 1:30 – 2:4 (studie 21)
Hemels denken.
ROEMEN IN HET KRUIS Les 14 voor 30 september 2017.
De waarheid is een feit! De opstanding als vaste hoop verankerd in de historie! 1) Strijden om de waarheid 2) Lijden aan de waarheid 3) Verblijden.
hoogtepunt of dieptepunt
Efeziërs (3) WELKOM 1.
Bediening van het Woord
Keuzeblok I Wat valt er te geloven?
Even in de hemel willen kijken
Les 8 Kerk in Nederland Wat doe ik hier vandaag?
"Ik verzeker jullie: sommigen die hier aanwezig zijn, zullen niet sterven voordat ze de komst van het koninkrijk van God in zijn kracht hebben meegemaakt."
Les 2 Jouw keus of Gods keus?
Bediening van het Woord
Paulus & de verbonden (3)
’Vertel even wat over jezelf …’
De dwaasheid van het kruis
De brief van Jakobus 4. Door geloof alleen?.
Hoofd in de wolken; voeten in de klei
de hemel de nieuwe aarde gaan Gods kinderen direct na hun dood heen
Gods doel met ons Alles wordt nieuw
Dordtse Leerregels - indeling
Romeinen Denken en Dienen 16 februari 2019.
Mede-arbeiders van Christus… … in alle omstandigheden
Alleen het kennen van Christus telt
Wantrouwen, onvrede En in de kerk
Abraham is onze vader in het geloof Alle gelovigen Abraham.
Transcript van de presentatie:

Voor de kinderen

Voor de kinderen

of je nu verliest of wint! Voor de kinderen Je blijft je club trouw... of je nu verliest of wint! Als je bij Jezus hoort ... blijf je Hem trouw!

Paulus vóór zijn bekering Bediening van het Woord Paulus vóór zijn bekering Winst Besneden op de 8e dag Israëliet Uit de stam Benjamin Hebreeër Farizeeër Rechtvaardig voor de wet Verlies Vervolger van de gemeente Anti Christus

Paulus ná zijn bekering Bediening van het Woord Paulus ná zijn bekering Winst Christus kennen Rechtvaardig door geloof Verlies Besneden op de 8e dag Israëliet Uit de stam Benjamin Hebreeër Farizeeër Rechtvaardig voor de wet Spoel dit maar door de WC!

Thema Christus winnen en zijn opstandingskracht ervaren Christus kennen in zijn dood en opstanding 1) zijn dood 2) zijn opstanding

Thema: Christus kennen in zijn dood en opstanding opgewekt tot een nieuw leven (HC 17) delen in zijn lijden en dood aanstootgevend en dwaas geloven is een bewuste keus de kracht van Christus' opstanding

Thema: Christus kennen in zijn dood en opstanding lijden om Christus' wil Paulus en de Filippenzen kennen dat de kerk groeit ondanks druk de kracht van Christus' opstanding perspectief voor de kerk

Thema: Christus kennen in zijn dood en opstanding zijn opstanding onzekerheid bij Paulus? “misschien” liever “hoe dan ook” geen gnostiek de opstanding uit de doden gelijkvormig aan zijn verheerlijkt lichaam

Thema: Christus kennen in zijn dood en opstanding zijn opstanding we weten niet hoe dat zal zijn de kracht van Christus' opstanding is nog lang niet uitgewerkt verlangen naar totale verlossing!