De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De waarheid is een feit! De opstanding als vaste hoop verankerd in de historie! 1) Strijden om de waarheid 2) Lijden aan de waarheid 3) Verblijden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De waarheid is een feit! De opstanding als vaste hoop verankerd in de historie! 1) Strijden om de waarheid 2) Lijden aan de waarheid 3) Verblijden."— Transcript van de presentatie:

1 De waarheid is een feit! De opstanding als vaste hoop verankerd in de historie! 1) Strijden om de waarheid 2) Lijden aan de waarheid 3) Verblijden in de waarheid

2 De waarheid is een feit! Mens – Wat is waarheid?
Waarheid = de juiste en volledige weergave van de werkelijkheid! Mens – Wat is waarheid? Satan – De vader van de leugen! God en Zijn Woord – De waarheid!

3 1. Strijden om de waarheid
De gemeente van Christus en de leer! Romeinen brief! Basisleringen! Waarheid m.b.t. leven en dood. Romeinen 4:24-25 Sterven en opstanding!

4 2. Lijden aan de waarheid De gelovige en zijn/haar keuze!
Romeinen brief! Basisleringen! Waarheid m.b.t. eigen leven. Romeinen 3 - 6 Met Christus gestorven en opgewekt!

5 3. Verblijden in de waarheid
Waarheid van het Woord. De gelovige en de gemeente! Romeinen brief! Basisleringen! Waarheid van Gods Woord. Romeinen 12 Een levend, heilig en Godwelgevallig!


Download ppt "De waarheid is een feit! De opstanding als vaste hoop verankerd in de historie! 1) Strijden om de waarheid 2) Lijden aan de waarheid 3) Verblijden."

Verwante presentaties


Ads door Google