Kandidaat bestuurder Candidat administrateur

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De fundamenten van de organisatiestructuur
Advertisements

GfG ® Ook uw gemoedsrust verdient vakantie! Voyages réservés, voyages assurés !
BESCHERMING VAN JONGEREN TEGEN TABAK EN ALCOHOL
Certes tevredenheidsenquête Resultaten enquêtes 133 enquêtes > Verdeling per makelaar.
Nv Maritime Shipping. MARITIME SHIPPING nv.  Veel meer dan enkel een rederij:  Zorg voor MENS & ECONOMIE  Zorg voor ECOLOGIE  HOE?  Investeren in.
CHEMISCHE PROCESTECHNIEKEN
Bart van Uitert Geluk&Co Bart van Uitert projectleider Maatschappelijke participatie.
Problematiek rond het rekruteren van stewards Voor een kleine club als SV Zulte Waregem Jeroen De Volder SV Zulte Waregem Arteveldehogeschool.
Met Carca Logistics is transport een zorg minder!
DE ORGANISATIE VAN DE EERSTE-HULPVERLENING
Besturing van (bedrijf)processen
ARBEIDSMARKT Op zoek naar ‘De Steen der Wijzen’ Transitie van student naar medewerker Roel Spaenhoven 22/10/13Hink Stap Sprong.
Voorbedezondag evangelisatie 17 juni  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied.
Ken je Bedrijf?! Quiz Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Neem vooraf de vragen door, plus de antwoorden die je onder iedere sheet in.
België Bulgarije Cyprus Denemarken Duitsland Estland Finland Frankrijk
Initiatieven Landelijk Hoofdenoverleg m. b. t
Wie zijn wij? Welkom Wie ben ik en wat is mijn functie (diegene die de presentatie geeft) Wat doen wij in dit bedrijf? Waarom geef ik deze presentatie?
Hartelijk welkom in Halle
Besturing van (bedrijf)processen
Dagmar Huttinga EVB30. 5 jaar geleden opgericht Waarom heeft hij dit bedrijf opgericht? Personeel DTP-medewerker/winkelbediende Bedrijf & functie.
HOME INLEIDING WIE ZIJN WIJ? DIENSTEN WAGENPARK FOTO’ S LINKS
10 tips Lees ook de Manpower White Paper!
VEILIG WERKEN OP HOOGTE
Projectleider HVAC / Kennis van klimatisatie
Projectwijzer 1 H2. Acquisitie en Verkoop Middenkader Engineering.
Word kapitein van je project Doe ook mee !
Beeldplaat. Relatie tot het modelplan BOB BEELDVORMEN OORDEELBESLUIT ContextOplossingen, scenario’s Beeld en BetekenisBesluiten: plannen, middelen alloceren.
Wees scherper dan je mes
Voorbedezondag evangelisatie 17 juni  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied.
Informatica & Cyber Security Erik Poll. Informatica is overal…
Duid het juiste land aan
Wat is duurzame inzetbaarheid voor ouderen ?
Alle toepassingen direct toegankelijk op één startscherm naar eigen keuze Eenvoudig Iedereen kan het Dus snel registreren Het kost niets! Het kan echt.
Fixatie-arm beleid: Team- of ziekenhuisdoelstelling Isa Michiels
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Onze school is zich ervan bewust dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van haar leerlingen,
Frozen. Op mijn webshop “Frozen” verkoop ik diepvriespizza’s die thuis worden geleverd.
STIMULEREND KIEZEN Een blik op de wereld van de industrie INLEIDING.
SAMENWERKING HAASNOOT & POLARIS Een sterke partner voor de vishandel.
Meet & Greet COÖRDINATOR VASTGOEDONTWIKKELING INKOPER VASTGOED.
1. Strategische componenten Wat bouwen we op? Waarom bestaat Riwal? Onze overtuigingen en principes Hoe boeken we in de loop der jaren succes? 2 Visie.
Workshop Nederlands voor bursalen 1. 2 Taaltoets Welke zin is correct? 1. Dat wordt je niet in dank afgenomen. 2. Dat word je niet in dank afgenomen.
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Veiligheid heeft binnen Gasunie de hoogste prioriteit; het vormt de basis van onze.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord willen, geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
15 mei 2012 Stimuleringsmaatregelen woningbouw Gemeente Landerd 2012.
Mobiliteitsbevordering vanuit medewerkerswens. Stelling Het is goed als medewerkers 10 jaar of langer in dezelfde functie blijven.
Uw garantie op Kwaliteit & Service 9(4) €0,80 - €5+ Hugo Verrieststraat 94 – BE 8800 Roeselare – – T(+32)
JCI VLAANDEREN #EXCHANGE. INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden.
MagProtect Safety Corner
CAO 100 Alcohol- en middelengebruik binnen …
Met het oog op het versterken van de productie-afdeling van Mondi Poperinge N.V. zijn wij op zoek naar Machine-operatoren (m/v) Onderhoudsmecanicien (m/v)
Profielkeuze Kwaliteiten Bedrijvenbezoek
Welkom bij GO.
Kandidaat bestuurder Candidat administrateur
DRONE CONVENTION 2015.
Kandidaat bestuurder Candidat administrateur
2015 Wijzigingen VIAG & VWI’s
ASAP-TIPS VOOR DE HR-PROFESSIONAL
ASAP-TIPS VOOR DE HR-PROFESSIONAL
Ken je Bedrijf?! Quiz Instructie voor de quizmaster en zijn/haar assistent: Neem vooraf de vragen door, plus de antwoorden die je onder iedere sheet in.
Bijscholing: 3 september
Toolbox Werken op hoogte
Preventieadviseur 28,5 (m/v)
TWI = Training Within Industry
lokale autonome vrijwilligersverenigingen (nu 38)
Studiedag Veilig organiseren van sportieve evenementen
KONEKT Beeld je in: je bent 12 jaar en je krijgt te horen dat je nooit zal kunnen werken. Dit is het verhaal van honderden jongeren met een verstandelijke.
Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa
Leidinggeven Hoofdstuk 3 Begeleiden.
Transcript van de presentatie:

Kandidaat bestuurder Candidat administrateur 15/05/2018 Kandidaat bestuurder Candidat administrateur Vertegenwoordigd door représenté par www.febelsafe.be

Kandidatuur - Candidature Wie zijn wij? In 1983 stak Heli zijn eerste hoogwerker de lucht in. Vandaag zijn we actief in de verhuur, verkoop en service van schaarliften, telescopen, kniktelescopen, vorkheftrucks, verreikers, mini-kranen, rolsteigers enz. Ondertussen hebben we ook verschillende afdelingen Heli France: idem aan Heli in het noorden van Frankrijk Helitrans: Transporteren loopt op wieltjes dankzij Heli Trans. Met onze 20 vrachtwagens garanderen we je een snelle en correcte levering overal in België, Frankrijk, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. Heli Equipment : Veilig werken op hoogte doe je door preventief te werken: bescherm niet alleen eigen medewerkers maar ook iedereen op en rond de werf. Heli Equipment verzorgt al je veiligheidsaspecten, zowel individueel als collectief. Heeft recent High & Safe overgenomen Heli Safety Academy: Goed werken is veilig werken. De Heli Safety Academy, het opleidings- en examencentrum van Heli, is gespecialiseerd in het pakket ‘Risicovolle taken’. Onze opleidingen sluiten aan bij heel wat jobs in de industrie-, distributie- en bouwsector

vertegenwoordigd door | représenté par Lindsay Vercruyssen Bart Cooman is mijn voorganger Belangrijk om hier te mogen in zetelen maar omwille van tijdsgebrek wenst hij deze functie aan mij door te geven Sluit nauw aan met alles in mijn job: veiligheid & opleidingen als afdelingshoofd van HSA alsook als preventieadviseur binnen het bedrijf + organisator van evenementen