Waarom doet onze club mee aan Team:Fit

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
TVW actieplan waar wij met elkaar aan willen werken.
Advertisements

Gezonde en ongezonde voeding
Hallo allemaal! Ik ben Bert Bever! Ik ben de wereldreiziger van De Verre Naasten. Ik wil graag iets vertellen over Benin.
Ren je Rot Voedingsspel!?.
AV de Liemers heeft een nieuwe website Een drie minuten durende presentatie over de nieuwe website 1.
Gezonde voeding.
Heb jij soms 2 euro voor mij?
Concept Voorstellen. De Concepten  Website & QR Code  Website & Mobile App  Website & Advertising.
GOMARUS COLLEGE ASSEN. 2 DE DEELNAME  We wilden vanuit de oude situatie als school een nieuwe start maken t.a.v. ons kantine aanbod en beleid. We hebben.
Kerstmis.
Luca CUCINA ITALIANA Inleiding Thema avond Umbrië Nieuwe koks Umbrische wijnen nieuwsbrief.
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Ria aan het werk in de keuken. Ze maakt spinazie, aardappelen, sla en een bal gehakt! aa Ria heeft wel een beetje gesmeerd! Dit mag de pret niet drukken,
Sportcafé Amsterdam Zuid
Hoe kom je er achter hoe gezond een product écht is?
Proef nummer Sanedu De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!!
ONZE TOP 3 PRODUCTEN DIE WIJ VERHANDELEN. 1. Vee  Je moet natuurlijk wel te eten hebben, kies daarom voor vee van Casence! Ook te gebruiken als grasmaaier!
Vmbo in beweging Waarom? Wat is het? Doel Wat gaan we doen? Wij doen mee.
EMEG-lijst Product presentatie Marciano Timmermans CE2A.
De presentatie van: Zullen we beginnen. De inleiding. Hoe hebben we het gedaan. Even tijd voor een disco. Wat hebben we daarna gedaan. We hebben een.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
UNIE NOORD NOORDRAND COLLEGE ROTTERDAM. 2 DE DEELNAME  Wij zijn een school die al langer bezig is met een gezondere leefstijl. Wij zijn begonnen met.
GROEP 7 Leon, Dayzer & Soraya. De opdrachtgever Het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport Zij richten zich op: volksgezondheid, overgewicht,
Aan gezondheid en de rol van de gemeente. 2  De gemeente moet zich niet met mijn gezondheid bemoeien  De gemeente mag zich niet met mijn gezondheid.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
 De Kindersportmarkt wordt gehouden op zaterdag 27 juni van 13:00 tot 16:00 uur.  Het is in Venray op het St. Annapark.
Lekker en Gezond de Quiz
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Presentatie Sportschool Tore, Raúl, Vince, Bram, Livia, Samuel, Yazan, Camiel, Jelle en Zef.
EEN VAN DE GENOMINEERDEN IN EINDSTRIJD…. GELUK VOOR IEDEREEN.
Werkgroep Communicatie/BioPassie Willemien van den Broek, WB.. Stylist Food Henk Gerben, consument Evelyn Muller, Estafette/Odin Daniëlle Schols, projectmanager.
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Richtlijnen Gezondere Kantines  Basisregels  Uitstraling  Verhouding betere keuze/ uitzondering  Groente en/ of fruit 1.
Wenboekje Speelzaal Haasje Repje. Als je bij ons komt spelen mag je je jas aan de kapstok ophangen. Daar kan je zelf bij. Jas aan de kapstok.
De Gezonde Sportkantine NHC 25 januari AGENDA Introductie Wat is een Gezonde Sportkantine? Stellingen & discussie Resultaten leden enquête Verenigingsondersteuning:
Op naar een STER bestuur… Avond 1: De meerwaarde van een Bestuur. Avond 2: Hoe organiseren we een Scouting Vereniging. Avond 3: Vinden, Binden, Boeien.
Wenboekje Speelzaal Humpie Dumpie. Wat fijn dat je bij ons komt spelen. Trek je jas maar uit en hang die maar op aan de kapstok..
Wenboekje Speelzaal Dikkie Dik. Hallo, wat fijn dat je komt spelen. Hang je jas en tas maar aan de kapstok..
Inspirazio Door Aniek, Eva en Sylvana. Inhoud -Wie zijn wij? -Waarom de naam Inspirazio? -Welk moodboard hebben jullie gekozen? -Wat is jullie logo? -Hebben.
Campagne en coalitievorming Contact met politieke partijen 30 januari 2014.
Tweedehands auto’s. Auto’s zijn er in vele soorten en maten. Van groot tot klein, van spiksplinternieuw tot een oude oldtimer, van gezinswagen tot sportauto,
Conditietraining Gezonder leven door meer te bewegen en anders te eten.
De Gezonde Sportkantine 4 juni 2014 Erwin Bloeming Elissa Halbesma Lisette Luimstra.
Welkom en korte introductie aanwezigen
Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele.
Speelzaal Ollie wenboekje.
Bier beter als een vrouw?
mijn papa heeft zo,n hekel aan oppassen op mij ,maar hij is ook heel
Welkom allemaal bij het magische verhaal over slakkiedeslak!
Prediker 9: 7-9 Geniet van het leven! Geniet van wat je eet
Hartstikke mooi dat je het materiaal van Werken aan Programma's
Welkom bij GO.
Les 5 Om je heen kijken Wat doe ik hier vandaag?
Nieuwsbrief 6 OBS De Driekleur Daltonlocatie 14 november 2017 AGENDA
Positieve gezondheid in de praktijk
Waarom doet onze club mee aan Team:Fit
Annick, Amber, Ilsa en Melanie
Voel je wel in je vel !.
Als je er graag toe doet en wat wil dóen!
Routineliedjes Eten en drinken Stamp je voeten Dag, dag allemaal
Sportplatform De ontwikkeling van HARDERWIJK ACTIEF
Open club verenigingsondersteuning vanuit Rabobank Hart van Brabant
Presentatievormen.
VIDEOPRESENTATIE 2, CONCEPTONTWIKKELING Naam: Faustina Maia Gomes Rebelo Goncalves Studentnummer: Opleiding: Ad ondernemen Klas: 1F Docent: Evers,
Het was heel leuk in de bus naar de N34
EINDE VAN DE SURVIVALWEEK!
Haarlem ? 2019 Januari, Februari & Maart JOGG HAARLEM
Daag uw werknemers uit om op 6 april naar hun werk te lopen!
Welkom in groep.
Gemaakt door: Teun van den berg
Transcript van de presentatie:

Waarom doet onze club mee aan Team:Fit Waarom doet onze club mee aan Team:Fit? Wij willen dat onze sportkantine staat voor drie belangrijke elementen: lekker, leuk en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We gaan voor een uitbreiding van ons assortiment, waarbij er naast de minder gezonde artikelen ook een gezonde keuze mogelijk is. We krijgen hiermee een aantrekkelijker assortiment dat bovendien nog eens heerlijk smaakt. Het hoeft allemaal niet in één keer. Laten we beginnen met een aantal producten en kijken of het aanslaat. Als we dit goed doen is er een grote kans dat we extra omzet genereren, en dat is ook nog eens goed voor de clubkas. Daarnaast vinden wij (het bestuur, de barcommissie) dat sporten en gezondheid bij elkaar horen. Een goede gezondheid krijg je niet alleen door veel te sporten, maar ook door gezond te eten en te drinken. Wij dragen daar als club graag ons steentje aan bij. Daarom staat onze vereniging achter het een gezonde sportkantine. Wij stellen ons assortiment in de kantine dan ook samen in lijn met de Richtlijnen Gezondere Kantines van het Voedingscentrum en dragen dit ook zichtbaar uit. Logo