De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sportplatform De ontwikkeling van HARDERWIJK ACTIEF

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sportplatform De ontwikkeling van HARDERWIJK ACTIEF"— Transcript van de presentatie:

1 Sportplatform De ontwikkeling van HARDERWIJK ACTIEF
‘Over combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches’ Kasper Doesborgh 6 maart 2018

2 Nieuwe organisatievorm, samenwerking van: September 2018 ‘Live-gang’
WAT Nieuwe organisatievorm, samenwerking van: 6 werkgevers September 2018 ‘Live-gang’ Uit onderzoek bleek dat de zichtbaarheid van HA niet optimaal was. Er werd goed werk verricht, maar het was onvoldoende zichtbaar. Vervolg was een proces waarin er samen is gekeken hoe we de positionering en communicatie rondom HA konden verbeteren.

3 VISIE Harderwijk Actief is er voor inwoners van Harderwijk die willen sporten, bewegen en willen deelnemen aan culturele activiteiten. De ambitie is om alle inwoners te stimuleren tot een gezonde en actieve leefstijl door in beweging te komen en mee te doen. Harderwijk Actief werkt nauw samen met professionals en vrijwilligers van andere organisaties die actief zijn binnen sport, onderwijs, gezondheid, welzijn en/of cultuur. Harderwijk Actief biedt een sterke basis van structurele activiteiten voor de jeugd in onderwijs en in de wijk. Zij heeft aandacht voor inwoners die ondersteuning nodig hebben om zelf actief deel te nemen. Daarnaast speelt Harderwijk Actief in op maatschappelijke trends en ontwikkelingen die vragen om een flexibele inzet van mensen en middelen.

4 VRAAG Welke functionaliteiten zou je graag zien binnen Harderwijk Actief? Om te testen. Even stil bij blijven staan. Waar denken ze aan als ze de visie lezen?

5 WIE? HA is de zachte kant. Niet de harde kant.

6 DOELSTELLINGEN Algemene doelstelling
Harderwijk Actief is hét platform waar samenwerking plaatsvindt tussen organisaties, professionals en vrijwilligers uit de sectoren sport, bewegen, gezondheid, welzijn en cultuur. Subdoelstellingen Harderwijk Actief ontwikkelt een samenhangend en zo divers mogelijk aanbod aan sportieve en culturele activiteiten voor alle inwoners van Harderwijk. Harderwijk Actief werkt zichtbaar aan de bewustwording onder inwoners in de gemeente Harderwijk over sport, bewegen en een gezonde leefstijl. Harderwijk Actief ontwikkelt een laagdrempelig aanbod voor inwoners die extra ondersteuning nodig hebben om deel te kunnen nemen aan sportieve en culturele activiteiten, dat aansluit bij de wensen, behoeften en (on)mogelijkheden van deze doelgroep(en). Harderwijk Actief is dé vindplaats voor (1) alle inwoners en organisaties die informatie of advies willen over sport, bewegen en cultuur en (2) inwoners en organisaties die zelf met initiatieven komen om in beweging te komen.

7 VRAAG Wat zou Harderwijk Actief (nog meer) kunnen doen?
Doorvragen: Voor jou als vereniging? In het algemeen? Welke product?


Download ppt "Sportplatform De ontwikkeling van HARDERWIJK ACTIEF"

Verwante presentaties


Ads door Google