CURSUS: FEESTJE VOOR JE DARMEN!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Voeding Ons dagelijks eten is een van de belangrijkste energie bronnen van het lichaam, Maar ook een van de belangrijkste bronnen van ziekte.
Advertisements

Heb je een oog voor voetbal ? Januari 2012 Durf jij het aan ?
Sardinië Wijnreis. Speciale aanbieding: • Wijnreis Sardinië in september (do 16 – ma 20). • Wijnproeverijen, kookles, zeiltocht, excursies. • Overnachtingen.
Een twee-daagse, interactieve, ‘hands-on’ training voor en door mensen uit de praktijk september 2008 Golden Tulip Hotel, Alphen a/d Rijn Deze training.
Gezonde voeding.
Een gezond ontbijt voor de diabeet
Menu’s 1. Soorten van menu’s De type van menu is op basis van een paar factoren: Tijd van de dag Type van klant Prijsklasse Occasion Stijl van gerechten.
Synchroniseren adem & beweging
De gezonde voedingstest
Het Trouwfeest.
Dit eten is gezond. Je moet er elke dag wat van eten.
Roos Ravensbergen en Bodil Wever
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Weet Wat Je Eet ! Vitamine wijzer! Wat en Hoeveel ? © Wieke.
De weg naar het voortgezet onderwijs
Onderzoek en publicatie voor het lectoraat
2rootje ‘Die-eet’ De spijsvertering.
Informatie- en Contactdag Hartritmestoornissen en Boezemfibrilleren Thema “In het juiste ritme aan de Slag “ Zaterdag 21 mei 2011.
In de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West Welkom.
Vocht en wielrennen. Begeleidend document Vocht en wielrennen Als ex- topsportster werd mij gevraagd om mijn ervaringen te vertellen op het gebied van.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
Introles: Wie ben ik en jullie? 15 Wat is myl 20 Introductievragen 15
Ghana 2013, georganiseerd door de stichtingen Via-passiereizen en Dreams in Africa itTVV7o9g.
Presentatie door: Ana,Simone,Lolita Voeding Dit is een voorbeeldje: Het is belangrijk om elke dag 2 stuks fruit en drie opscheplepels groenten te eten.
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Broodje Brandweer 1 oktober 2014 Welkomstwoord regionaal commandant Dennis van Zanten.
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Een week vol warmte, aandacht en humor
Toepassingen 5L week 12: ‘Koken kost geld’ een breuk of een procent nemen van een getal overbodige gegevens schrappen prijs berekenen als de eenheidsprijs.
WEEKEND 2016 WTC Tempelhof Lierde. WANNEER 4 5 Juni 2016.
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Studieloopbaancoaching Kwartaal 4 – les 1 Rotterdam, April 2015.
DAG TEGEN KANKER OP 18 SEPTEMBER 2014 Aandacht voor mensen met kanker in ons ziekenhuis.
Kinderen en Gezondheid bij Albert Heijn september 2009.
Yanick, Lygia en Janelle Drinken-eten. Indeling Concept Persona Doelgroep Moodboard Social Media Benchmark Online strategy map Top 10 zoekwoorden Customer.
 Wie is Amber Alberda?  Hashimoto  Haar oude levensstijl  Nieuwe ervaringen  Je bent je eigen bouwpakket  Food IQ.
1.  Je hart is een spier;  Door te sporten wordt de hartspier sterker gemaakt;  je hart gaat beter gaat pompen;  Er gaat meer zuurstof naar alle cellen.
Katten DOOR AMBER EN MYRTHE. Inhoud  Soorten wilde katten  Eten  Snel  Extra informatie  Vragen??
Ons lichaam heeft energie en bouwstoffen nodig om te kunnen werken en in stand te blijven Bouwstoffen en energie halen we uit drinken en eten 1.Water.
Een gezegende sabbat!. Wij, Zevendedags-Adventisten van Rotterdam Noord willen, geleid door de Heilige Geest, Jezus Christus navolgen. Dit doen we door.
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
We beginnen om ongeveer 19:33 uur
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
Ruiterbewijs informatieavond.
Huwelijk (1) Een vrouw heeft haar ex-echtgenoot uitgenodigd op haar huwelijk. Tijdens het feest gaat de ex naar de nieuwe bruidegom en vraagt hem op.
Ontwikkel uw persoonlijke netwerkstrategie
Denken als een computer
IT cursus.
Verlies & Rouw September les 3 Mirjam Enderle.
Natuurvoeding heeft levenskracht
D-Geo Flow D-Geo Flow is een graphical user interface voor het eindige elementen rekenplatform DgFlow om 2D stromingsberekeningen uit te kunnen voeren.
Vmbo 2 economie Ben jij een kritische koper ?
CURSUS STAMBOOMONDERZOEK
Workshop “de coachende praktijkopleider”
Oudercursus.
Voel je wel in je vel !.
Wat komt er aan bod? Gastgezinnen Dagprogramma (onder voorbehoud)
Title of your presentation
Disclosure belangen NHG spreker
INFORMATIEAVOND UNITAS/TACTIEF JEUGDKAMP
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
Titel Ondertitel.
OOG-CAFÉ RIJEN: VRIJDAGOCHTEND 28 SEPTEMBER
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
ADL Les 1.
Informatie avond “Kids doen mijn eetexperiment”
INFORMATIEAVOND UNITAS/POS ZONWERING JEUGDKAMP
VIDEOPRESENTATIE 2, CONCEPTONTWIKKELING Naam: Faustina Maia Gomes Rebelo Goncalves Studentnummer: Opleiding: Ad ondernemen Klas: 1F Docent: Evers,
Transcript van de presentatie:

CURSUS: FEESTJE VOOR JE DARMEN! Hanneke Poppe De basis van onze gezondheid ligt grotendeels in onze darmen. Veel klachten en gezondheidsproblemen zijn te verhelpen door te werken aan een gezonde darmwand en darmflora. U leert in deze cursus hoe u stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon komt. U weet na afloop wat gezonde voeding voor onze darm is en waarom dit zo is. Maar niet alleen de theoretische achtergrond komt aan bod. U gaat ook aan de slag met het maken van allerlei recepten. Kook- en baktechnieken maakt u zich onder begeleiding eigen. Aan het eind van de cursus bent u in staat elk moment van de dag iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. Met verantwoorde uitgebalanceerde recepten kunt u uw eigen darmflora en daarmee uw immuunsysteem een flinke boost geven. Hanneke is natuurvoedingsadviseur en heeft een eigen praktijk voor orthomoleculair voedingsadvies. Ze begeleidt mensen met klachten/ziekten stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon om zo de klachten/ziekten te doen verminderen/verdwijnen. I n h o u d v a n d e c u r s u s De cursus bestaat uit zes avonden van 2,5 uur (19.00-21.30 uur) waarvan het eerste deel van de avond theorie is en het tweede deel praktijk. U gaat elke cursusavond met iets lekkers naar huis. 13 september 2017 Les 1: ontbijt 27 september Les 2: ontbijt/tussendoortjes 11 oktober Les 3: tussendoortjes 25 oktober Les 4: lunch 8 november Les 5: diner 29 november Les 6: diner/feest   Prijs cursus, inclusief naslagwerk: € 363,- De cursus wordt gegeven in Boven-Leeuwen. Mirjam van Gils Mirjam van Gils is een professionele kokkin met ruim 15 jaar ervaring in diverse soorten restaurants. Van middenklasse tot familie restaurant en van sterrenzaak tot grand-café restaurant. Mirjam heeft een leermeester diploma. Sinds 2008 geeft Mirjam kooklessen en kookworkshops aan huis in Boven-Leeuwen. ‘De basis van je gezondheid ligt in je darm’ We kunnen wel gezond eten, maar als onze darmwand en darmflora niet goed functioneren, kunnen we die gezonde voeding niet verteren en opnemen. Als onze darmflora niet in balans is, kan zich dat uiten in vermoeidheid, weinig energie, darmklachten, opgeblazen gevoel, huidklachten, ontstekingsklachten en het verergeren van auto-immuunziekten. Met deze cursus krijgt u de gereedschappen in handen om uw eigen gezondheid een flinke boost te geven. De recepten die u krijgt aangereikt zijn niet alleen een feestje op uw bord, maar ook een feestje voor uw darmen! Meer informatie . Voor meer informatie of inschrijving kunt u mailen naar kokkin@kokenmetmirjam.nl of bellen: 06-53 14 14 65 (Mirjam) of 06-36 43 31 87 (Hanneke) Door de makers van de cursus “Eet je gezond?!” Feestje op je bord! Feestje voor je darmen!