Recht op leerlingenvervoer:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
Advertisements

Dienst « Elektronische Publicaties » e-Depot Demo DIGITOOL 3.0     12.IV.2007 Wanneer u klaar bent, ga door.
DEMO De registratieprocedure voor nieuwe ONDERNEMINGEN in kader van de digitale steunmaatregelen (kmo-portefeuille, ecologiepremie en groeipremie) Versie.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”. Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart.
1 nüMaps Lifetime Europe: installatie procedure. 2 Product verpakking.
Informatie en gebruikershandleiding versie 2 April 2009 Arthur Kleijn
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Aan de slag met Evernote Documenteer je leven, overal en altijd 1.
 Een standalone server is een server die zelf geen domeincontroller is en geen lid is van een domein.  Indien een server is opgenomen in een werkgroep,
Vakantieregels instellen
KMO-portefeuille. Stappenplan: Registreer bevoegd persoon Registreer onderneming Koppelen Inschrijving bij erkende dienstverlener Subsidieaanvraag Mail.
User management voor ondernemingen en organisaties
Het elektronische zorgplan Aanmeldprocedure
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
G!DS Basismodule Trainingsdag 3 Naam, functie Datum, Plaats.
Consult IT v1.5 (07/2005) Consult IT V 1.5. Consult IT v1.5 (07/2005) Aanloggen Geef gebruikersnaam en paswoord in. Gebruikersprofielen beheerd in LAB400.
Instructie eBook Pack via ELO.
Hoe toegang aanvragen ?.
Uw VVT - instellingen voor uw nieuwsbrieven online veranderen.
Databanken in de PXL-Bibliotheek
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
Leidy Bolhuis Communicatie en Marketing Gebruikers, Rekeningen en Passen.
Sociological Abstracts Op de hoogte blijven van nieuwe publicaties Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Snelle naslag voor © 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Lync Web App Deelnemen aan een Lync-vergadering met computeraudio Als u niet.
Subsidie individueel vervoer:
. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
“video op Youtubekanaal” Doeworkshop voor arbeidsconsulenten Sofie, ICT-verantwoordelijke.
Hoe stel ik mijn wallet in. Klik op wallet Klikken voor het aanmaken van uw walletaccount.
Glenn Vanthournouthttp:// VV-Solliciteren - Wat / Waarom? - Algemene werking - Voordelen - Mogelijkheden sollicitanten - Mogelijkheden.
Delicious Social Bookmarking Katarina Bencova September 2008.
Registreren van centrum op eHealth en connectie tot TDI 1. Aanvraag tot benoeming van een Verantwoordelijke Toegangen 2. Activeren de correcte hoedanigheid.
Kun je even niet naar school? Meld je online afwezig.
Werken met JOIN UT Tom Buys Maart 2016.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
2 Online registratietool Handleiding 3 Inhoudstafel Als individu aansluiten bij een groep p 4p 4 Een nieuwe groep aanmaken en beheren p 13p 13 Personen.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Instructie inloggen docent via Entree. Licentie bestellen Heeft u nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? U kunt uw licentie bestellen.
Usermanagement ondernemingen en organisaties Auteur / section: Toegangsbeheer.
Klassikale opleiding 01/03/2016
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
1.Account aanmaken 2.Eerste stappen van je profiel 3.Profielgegevens beheren 4.Vrienden zoeken en toevoegen 5.Pagina's en groepen toevoegen 6.Je startpagina.
Agenda-slide. Starten met het Figlo Platform Figlo Manager instellingen.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Instructie eBook Pack Account ontkoppelen en wachtwoord wijzigen via ELO.
1 Een ZORGELOOS sociaal beheer Brigitte Thys. 2 Elektronische mededeling Hoe ?  Via de portaalsite van de RSZ –
WINDOWS 10 MAIL instellen. STAP 1. Klik op Mail.
IOS – IPHONE / IPAD/ MAC instellen. STAP 1. Ga naar instellingen.
MultiChannel, Kennisnet... en onze methodesites Riny Maas Nieuwe Media en Innovatie Utrecht, Dinsdag 14 september 2004 Landdag Icatt.
SharePoint Alles over versiebeheer In de Private en Public cloud.
Instructie toegang tot eBook Pack via distributeursportaal.
Instructie inloggen docent
Toegang tot het Mercurius platform
Aanvraagproces AMIF.
Auvesta Affiliate validatie
Recht op leerlingenvervoer:
Auvesta Affiliate Aanmelden
GOUD is geld de rest krediet
Agenda in Slim Agenda in Slim is een kantoor agenda
3 november 2017 Ratho Experience Day 2017.
Hoe kan ik McAfee Mobile Security downloaden op mijn iPhone?
Subsidie individueel vervoer:
Klik op “Tijdelijke werkloosheid invoeren”
Bankkoppeling mEt ING stopzetten
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Recht op leerlingenvervoer: gebruikersbeheer Stappenplan https://eid.rechtopleerlingenvervoer.be/app/

Stap 1: Aanmelden U kan zich op twee manieren aanmelden: Met e-ID (elektronische identiteitskaart) Met gebruikersnaam en wachtwoord Belangrijk: De optie ‘Aanmelden met gebruikersnaam/wachtwoord’ is enkel te gebruiken in noodgevallen (bv. wanneer u uw identiteitskaart verloren bent). Deze aanmeldingswijze is immers minder veilig, aangezien paswoorden achterhaald kunnen worden door derden. Om te kunnen aanmelden, moet u beschikken over een gebruikersaccount. Indien u nog niet over een gebruikersaccount beschikt, kan u die laten aanmaken door de administrator van uw instelling of een medewerker van de dienst ‘Leerlingenvervoer’.

Stap 2: Ga naar ‘Beheer scholen en gebruikers’ Enkel administrators kunnen nieuwe gebruikers toegang geven tot de webapplicatie door een account aan te maken. Deze omgeving is dus enkel toegankelijk voor gebruikers die administratorrechten hebben. Belangrijk: Let erop dat u slechts één account per gebruiker aanmaakt. Indien twee accounts verbonden zijn met hetzelfde rijksregisternummer, kan de applicatie immers niet langer bepalen welke persoon zich aanmeldt. Verdere acties worden dan onmogelijk.

Stap 3: Gebruikersaccount aanmaken Klik op ‘Nieuwe gebruiker’. Vul vervolgens de gevraagde informatie m.b.t. de nieuwe gebruiker in en klik op ‘Opslaan’. Belangrijk: Bij het rijksregisternummer moeten alle cijfers aan elkaar geschreven worden, zonder puntjes of streepjes. Een gebruikersnaam en wachtwoord mogen enkel toegekend worden in uiterste nood. Normaal gezien blijven deze velden dus leeg.

Stap 4: Gebruiker en school koppelen Klik op ‘Mijn scholen’ en selecteer de school/vestigingsplaats waaraan u de nieuwe gebruiker toegang wenst te verlenen. Klik vervolgens rechts van het scherm op ‘Gebruiker toevoegen’ onder ‘Aanvragers’ of ‘Administrators’ (naargelang de toe te kennen rol): Aanvragers kunnen enkel aanvragen indienen; Administrators kunnen zowel aanvragen indienen als de gebruikers beheren. Klik op de naam van de nieuwe gebruiker in de pop-up ‘Selecteer gebruiker’. Herhaal bovenstaande acties indien u een gebruiker toegang wenst te geven tot meerdere van uw scholen/vestigingsplaatsen.

Stap 5: Gebruiker verwijderen Als administrator dient u er eveneens nauwkeurig op toe te zien dat gebruikers slechts toegang hebben tot bepaalde scholen/vestigingsplaatsen, zolang dit nodig is. Gelieve gebruikers die niet langer ingeschakeld worden bij het aanvragen van het recht op leerlingenvervoer dan ook zo snel mogelijk de toegang tot de webapplicatie te ontzeggen. Werkwijze: Klik op ‘Mijn scholen’ en selecteer de school/vestigingsplaats waaruit u de gebruiker wil verwijderen. Klik vervolgens rechts van het scherm op het verbodsbord naast de betreffende gebruiker. Bevestig dat u de gebruiker wenst te verwijderen door op ‘Yes’ te klikken in de pop-up. U zal zien dat de gebruiker verdwijnt uit de lijst.