De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kun je even niet naar school? Meld je online afwezig.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kun je even niet naar school? Meld je online afwezig."— Transcript van de presentatie:

1 Kun je even niet naar school? Meld je online afwezig

2 Stap 1 Log in op de self service site van EduArte via http://alfacollege-selfservice.educus.nl * Voer bij gebruikersnaam je deelnemersnummer in. Type je wachtwoord van EduArte in en klik op ‘Aanmelden’. * afwezig melden kan alleen via de self service website van EduArte, niet via de EduArt-app.

3 Stap 2 Klik op ‘Presentiestatus’ op de homepage. Als je ‘Presentiestatus niet kunt vinden, dan ben je niet op de homepage. Klik dan linksonder op ‘Home’.

4 Stap 3 Klik op de knop ‘Afwezig melden’.

5 Stap 4 Bij ‘Reden’ kies je de reden voor je afwezigheid uit de keuzelijst. Vul de begindatum en de begintijd in. Einddatum en eindtijd vul je in als je die weet (bijvoorbeeld bij een doktersbezoek). Klik op ‘Opslaan’.

6 Goed- of afkeuring Jij bent nu klaar met je afwezig melding. Je kunt je melding nog verwijderen, zolang je docent die nog niet heeft goed- of afgekeurd. Je docent geeft in EduArte aan of je afwezigheid akkoord is of niet.

7 Weet je het van tevoren? Soms weet je van tevoren dat je niet naar school kunt komen. Bijvoorbeeld als je naar een bruiloft gaat. Bespreek dit zo snel mogelijk met je mentor. Je mentor verwerkt dit in de aan- en afwezigheidsregistratie.

8 Geen internet? Dan bellen… Heb je geen toegang tot internet? Meld je dan afwezig door te bellen met het Servicepunt van je locatie. Locatie KARgo en VOLT: 0528-287600


Download ppt "Kun je even niet naar school? Meld je online afwezig."

Verwante presentaties


Ads door Google