Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Dit is mijn presentatie over scholen in: Frankrijk, Spanje, Rusland en Peru Door: Dieuwke.
Quiz Anne Frank.
Cursus1 thema gevoelens. Verhaal:
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Opkomen voor jezelf.
Gemaakt door Odessa koorevaar
Mijn gegevens op het web!?
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
die niet om jou zou huilen.
Mijn stage bij Wijkenstein Naam: Amanda van de Nieuwegiessen Klas: Grijs Jaar: 4e Typ bij * de naam van het bedrijf Typ hier je eigen naam Typ de klas.
Werk mijmeringen Sleepy Shores.
onderwijsstromingen Ontwikkelingsgericht onderwijs
Wensen Van het 6de leerjaar.
Waarom neem ik met mijn kind een verteltas mee?
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Yes mama mijn eerste dag naar school. Ja je mag naar juf Mieke
Ik ben Bob..
Huil niet om iemand, die niet om jou zou huilen.
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
Glow.
Glow.
Interpreteren van data
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
5 e /6 e leerjaar Vul hier je school in LES 2 - Krabbels van een onderzoeker.
Een onverwacht feest Les 2
Ik wou dat ik een vulkaan was, dan kon ik de hele dag roken en zou iedereen zeggen: "kijk hij werkt".
Wij hebben een hart voor iedereen
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Dit is de spreekbeurt van Esmée!
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
KiVa – lied Zo fijn op onze school!
WAT maakt ons UNIEK?. We houden van aanpakken! We leren door gewoon te doen de praktijk We houden niet van boeken We zijn schatten We willen graag nu.
Waar ga ik het over hebben? Wie ben ik (volgens mezelf)? Wat zijn mijn voornaamste interesses? Wat is verder belangrijk voor mij? Hoe denk ik over mijn.
Powerpoint presentatie.
Terreur in de klas. Eerst een minuut stilte. Tips van Klasse: leerlingen-over-terreur-en-geweld/
Wie en wat? Professor Caroline werkt aan de universiteit. Samen met andere onderzoekers wil zij graag onderzoeken of de kinderen die in Deinze naar school.
Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien.
Op wie lijk jij het meest?
Uitleg bij de vragenlijst Veiligheidsbeleving
Romanovs & Revolutie 1 Hermitage Amsterdam.
Vier prinsessen en een prins
Lucas 15: Een vader had twee zonen..
Matteüs 5:1-16 Jezus zag heel veel mensen naar hem toe komen.
Genesis 37:3-11 Vader Jakob was al oud. Toen kreeg hij een zoon, Jozef. Jozef werd verwend door zijn vader. Hij maakte een heel mooie jas voor Jozef. De.
Deel 2: dicht bij de leerlingen
Cursus 2.2 Het Leven van de Eerste Mensen Klas 2 BK Lesweek 2
Thema 4 : wat voor een type ben jij?
Jij bent niet anders maar bijzonder!
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Kwaliteitskader 2017 Stichting de Parel.
Uitleg bij de vragenlijst ZIEN. Leerling 5-8 Leer- en leefklimaat ZIEN
Deze dia’s schakelen automatisch door
blok 2 les 2: taal thuis en op school
Nee-zeggen Footer Text 12/30/2018.
De geschiedenis van Sint en Piet.
Welkom in de wereld van het
Help want armoede is niet fijn.
Beste vriend(in) Muziek : Francis Goya “Blue Moon”
Semantisatieverhaal: Het is nu maart, en na maart komt april hè
BRYAN ROMBOUT 2KD -VERHAAL EN EIGENSCHAPPEN -MIJN GEZIN -VRIJE TIJD -SCHOOLLOOPBAAN -SCHOOLVAKKEN -PROFIEL KEUZE -VERANDERINGEN -MIJN TROTS.
Semantisatieverhaal: Weten jullie al of jullie in de zomervakantie op vakantie gaan? Ik sta op het punt om een vakantie te kiezen. Ik ga bijna een vakantie.
Semantisatieverhaal Ken jullie het filmpje van die lachende man in het openbaar vervoer, in de metro? Openbaar vervoer is vervoer dat iedereen mag gebruiken,
Kennismaken met uw docent
Hoeveel weet jij van onderzoekers?
Transcript van de presentatie:

Het school jaar Het school jaar is al bijna geweest van Boschveld iedereen is heel erg blij. Iedereen gaat bijna op vakantie het schooljaar was heel erg Leuk , we waren naar heel veel dingen gegaan. Naar Toverland en de ontdekhoek en champignon boerderij en nog naar de City jungle. En nog naar meer dingen , dat kan ik niet allemaal op noemen we zeggen gewoon dat heel leuk was dit school jaar.

Hoe gaat het volgend jaar Ik denk iedereen het volgend jaar net zo leuk zou vinden op deze school. Doen we allemaal leuke dingen dit is denk ik gewoon de beste school. Want volgend jaar gaan er ook mensen naar de middelbare school heel veel mensen gaan het hier denk ik missen . Als naar de middelbare school ga over drie dan ga ik het hier heel erg veel missen bij deze school kan je nooit somber zijn dan ken ik je niet meer

de zomer vakantie de zomer vakantie de zomer vakantie De zomer vakantie van Boschveld we hebben bijna zomer vakantie ik Ben heel blij dan hebben we eindelijk zomer vakantie . Iedereen is vast blij dat de zomer vakantie begint dus we zijn heel zenuwachtig Hoe het gaat woorden bij de zomervakantie het woord natuurlijk wel Leuk voor ons . 6 weken vrij is toch heel veel niemand kan dan somber zijn de zomer vakantie de zomer vakantie de zomer vakantie

Zijn mensen blij met de zomervakantie Zijn de mensen wel blij met de zomer vakantie want misschien willen ze wel gewoon geen vakantie dan ben je wel heel erg Dol op school. Dan moet die wel heel slim zijn en dan doet die ook niet zo veel leuke dingen doen. Andere mensen gaan naar andere landen , en jij zit gewoon op school gaan werken. Dat wel zielige maar dat mag denk ik Ook niet. Want dat is dan niet leuk voor de andere kinderen want misschien gaan ze wel samen op vakantie en jij niet en moeten je ouder. En je broertje of zusje of broer of zus

Naar welke landen gaan ze Want misschien is het wel in jou land heel er warm . Meeste mensen gaan naar Turkije, Marokko, Duitsland, Frankrijk, Rusland, België, Spanje, maar Spanje heel Warm.

Zijn ze blij dat ze een hogere klas gaan Denk je dat ze blij zijn dat ze naar een hoger groep gaan want Misschien zijn ze niet zo blij. Want sommige mensen spelen vaak Roblox en bij groep drie doen ze als ze goeie dingen doen een sterretje, en bij 10 sterretjes mogen ze op de Roblox . Dat vinden Mensen een leuk spel . Dus spelen dat ook vaak.

Hoe de mensen de laatste weken doen Hoe de mensen de laatste week doen. want de mensen Praten veel door de les wat ze gaan Doen in de zomervakantie. Want heel veel mensen gaan leuke Dingen Doen. En dan praten ze daar over Dat snappen mensen wel natuurlijk . Misschien doet Iedereen dat.

De titels van het verslag Het school jaar Hoe gaat het volgend jaar De zomer vakantie Zijn mensen blij met de zomervakantie Naar welke landen gaan ze Zijn ze blij dat ze naar een hogere klas gaan 7 Hoe de mensen de laatste weken doen