2013 – 2016  Rino Schreuder secretaris stichting EDU-DEX 1.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Bereik de prospecten die uw mailing willen !. July Agendapunten Update Resultaten van de test-mailing 2005 Voorstelling van de nieuwe mailing.
Advertisements

Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Hypotheekvormen Er zijn diverse hypotheekvormen mogelijk. Elke vorm met z'n eigen kenmerken en z'n eigen voordelen. Het hangt dus van uw omstandigheden.
Het bedrijf Blok Soundsystems is een middelgroot internationaal opererend bedrijf met ongeveer 500 werknemers, die samenwerkt op het gebied van ontwikkelingen.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
Visionplanner Gert Kwetters Directeur Visionplanner 12 april…
Een financiële uitwerking van de zonnepanelen.
Gegevensbeheer Karin Diederiks KOAC•NPC.
Exploderende Zorguitgaven Presentatie Anne Mulder 16 september 2011.
Productpricing Steef Visser RA en Aart in ’t Veld.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Werkconferentie Duurzaam vlees herkenbaar en betrouwbaar in het schap
De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
Hoofdstuk 5 Secundaire data, online databases en gestandaardiseerde informatiebronnen.
SBR: een toekomstvaste aanpak presentatie voor uitvragende partijen 2011.
SBR: een toekomstvaste aanpak De kern van SBR: inrichten rapportageketen  de Nederlandse Taxonomie (het woordenboek)  XBRL (de gestandaardiseerde.
Praktijk Online Flexibel opleiden en examineren. Agenda Andriessen en Partners in het kort Zekerheid en veiligheid Praktijk voorbeelden opleiden en examineren.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
The Quality Businesses Network Ruud Vlek en Kees van Oosterhout.
DE NATIONALE EDUCATIE INDEX één neutraal adres voor opleidingsinformatie Rino Schreuder secretaris stichting EDU-DEX.
DE NATIONALE EDUCATIE INDEX één neutraal adres
Tribune Operatie BRP 4 december 2014
Meer grip op uw verkoop Crisis=verkopen Afwachten=> actie
Hoofdstuk 3 Prijsbeleid
Update Implementatie en beheer
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
First Edition Geïntegreerd PrePress proces van(af) fotografie T/m het digitaal uitleveren van het communicatie materiaal aan media en drukkerijen.
Bos Incasso & LAVG ALV Vereniging SZS 11 november 2010 Hans Meijers.
Seminarie Software Open Bestandsformaten Open Versus Gesloten Software.
Buurtmobiliteit. Wat is Buurtmobiliteit? Bewoners organiseren met elkaar hun vervoer Door gezamenlijk gebruik te maken van elkaars auto’s, bakfietsen,
NS en EduDex 1 maart september 2013 John May
Door de bomen het bos weer zien Henk Post Bedrijfsanalist ISZF November 2005.
Benchmarken in de Drinkwatersector 16 april 2015 Renée Bergkamp directeur Vewin 1.
CAMERABEVEILIGING BEDRIJVENPARK HAANSBERG “Beperking van schade en overlast levert geld, tijd en gemoedsrust op.“
Ministerie van BZK – 3 november 2016
Welkom havo 4..
Welkom Havo 5..
Lesbrief Markt en overheid
Welkom Havo 5..
Tarieven in het nieuwe Marktmodel
Leren is ‘uit’ – leveren is ‘in’ Leren & presteren in één adem
Mededingingstoezicht in de Zorg Evergreens, Actualiteiten & Dilemma’s
secretaris stichting EDU-DEX
van specialist naar generalist L&D-professional wordt Business Partner
Welkom Havo 5..
Een vergadering organiseren
Welkom Havo 5..
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Welkom VWO 5..
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Havo 4 Lesbrief Vervoer.
Project Management Fails
Welkom havo 3..
Waarom zou je als reseller/partner
Implementatie ECK Jorrit Janszen
Welkom VWO 5..
Welkom Havo 5..
Welkom VWO 5..
Vergadering Personeelsdienst
Business case Enterprise Service Bus
Case: Nieuwe website Anne Heining (M&C
Financiering van het zorgstelsel
ON THE CUTTING EDGE OF E-HEALTH
secretaris stichting EDU-DEX
Investor Pitch Digitale toegankelijkheid Oktober 2018
Financiering van het zorgstelsel
Minimaal €221,- per maand minder
Transcript van de presentatie:

2013 – 2016  Rino Schreuder secretaris stichting EDU-DEX 1

2013 – het probleem wirwar data-verkeer geen transparantie hoge kosten veel fouten 2

2013 – de oplossing samen klant beter bedienen  lagere kosten beide partijen één data standaard één adres één x per 24 uur updates 3

4

Nieuw? Nee – eerder geprobeerd Anders? Ja – met hele markt, non-profit Ja – uitsluitend data-schakel Ja – elke 24 uur updates Ja – gratis voor klanten 5

EDU-DEX voor afnemers EDU-DEX voor opleiders 6

– idee + open standaard – stichting + database – 100 klanten, 50 opleiders, portals 7

2016 en verder aansluiting bedrijven aansluiting opleiders opname in raamcontracten aansluiting O&O fondsen, UWV internationaal 8

Veel gestelde vragen Welke reden om aan te sluiten? Opleiders Als je last (kosten, mankracht, fouten, en actualiteit) hebt van het bijhouden van vele portals en systemen. Bedrijven Als je veel tijd en geld kwijt bent aan het bijhouden van je cursuscatalogus; of de kwaliteit ervan niet goed is. 9

10 Veel gestelde vragen Wat levert het op ? Opleiders Kostenbesparingen, kwaliteitsverbetering en concurrentie- voordeel bij klanten die EDU-DEX-aansluiting verplicht stellen. Bedrijven Minder tijd, geld en mankracht nodig voor een beter en vaker bijgewerkte cursuscatalogus met externe programma’s.

11 Veel gestelde vragen Wat kost EDUDEX aansluiting? Opleiders Eenmalig ca. € 500 aansluitkosten en jaarlijks € Plus eenmalige IT-kosten voor de koppeling met EDU-DEX Bedrijven Bedrijven/portals maken gratis gebruik van EDU-DEX informatie. Zij hebben ook eenmalige IT-kosten.

12 Veel gestelde vragen Hoe gaan de boekingen ? Zoals ze nu ook gaan. EDU-DEX levert uitsluitend data aan de catalogus, portal of LMS waar de boekingen plaats vinden. Hieraan verandert aansluiting bij EDU-DEX niets.

13 Veel gestelde vragen Wat zien de cursisten ? De cursisten zien EDU-DEX niet. Zij blijven werken met uw bestaande catalogus, portal of LMS.

14 Veel gestelde vragen Wat is het verschil met … ? EDU-DEX heeft een unieke plaats in de opleidingsmarkt: non-profit, neutraal, en zonder commerciële agenda initiatief van de gehele opleidingsmarkt om een gemeenschappelijk probleem op te lossen open data-standaard die door iedereen geaccepteerd wordt NRTO ondersteunt streven naar transparantie, kwaliteit en efficiency in de opleidingsmarkt we leveren geen portal of boeking-systeem, maar portals en boeking-systemen zijn onze afnemers jaarlijkse algemene vergadering van deelnemers één x per 24 uur een update van alle systemen

15 Veel gestelde vragen Is EDU-DEX verplicht ? EDU-DEX is niet verplicht, wèl bijna onvermijdelijk bedrijven en portals kunnen aansluiting bij EDU-DEX verplicht stellen voor hun (preferred) suppliers de EDU-DEX data-standaard bevat veel velden, waarvan een zeer beperkt aantal verplicht is bedrijven en portals (zoals Leer-Rijk) kunnen velden verplicht stellen die door EDU-DEX wel aangeboden worden, maar niet verplicht zijn gesteld opleiders betalen een lage, vaste fee; afnemers betalen niets

16 transparantie kwaliteit direct klantcontact

17