De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ON THE CUTTING EDGE OF E-HEALTH

Verwante presentaties


Presentatie over: "ON THE CUTTING EDGE OF E-HEALTH"— Transcript van de presentatie:

1 ON THE CUTTING EDGE OF E-HEALTH
Voorbereiding op het aansluiten van portals en PGO’s, en het gebruik van de MEDMIJ standaard MET

2 Ruim 70 klinieken werken al met DiSy!
Software pakket: DiSy DBC/DOT/OVP/DG registratie en facturatie niet verzekerde zorg module Agenda, EPD, documenten beheer, notificaties, correspondentie door koppelingen met diverse portals en PGO’s binnen enkele maanden volledig operationeel voor VIPP A1, A2, A3, B1. Ook B2 en B3 zijn tijdig gereed DiSy is zeer voordelig in aanschaf en gebruik u heeft al een basis pakket vanaf € 2500 eenmalig + € 200 per maand dixis is NEN7510 gecertificeerd Ruim 70 klinieken werken al met DiSy!

3 Scherm voorbeelden DiSy

4 doelstellingen VIPP - Dixis
Koppelingen realiseren met de DiSy database en leveranciers van o.a. portals, Persoonlijke Gezondsheidsomgevingen (PGO) en EVS systemen. Het doel is om samen te werken, elkaar aan te vullen en ook om onderling veilig te kunnen communiceren. Communicatie via een centrale server (open Hub) die veilig en met moderne technieken communiceert, ook conform Medmij. Data blijft bij de bron. Client en organisaties houden zeggenschap over de data die via de hub wordt ontsloten, dus ook over aansluitingen van derden en kosten (De hub komt in een gezamenlijke stichting of coöperatie) Het moet betaalbaar blijven, ook voor klinieken zonder subsidie Binnen enkele maanden een werkende oplossing Indien meer partijen willen meedoen: graag! we kunnen o.a. koppelen met

5 Overdracht van gegevens naar de patiënt.
Bron: Medmij

6

7 Workflow schema en functionaliteiten van de open Hub De hub komt voort uit een samenwerkingsverband tussen Dixis (Spinny), Zorgportal.nu, PHIT, Elehealth en nog andere aan te sluiten partijen. Klinieken en leveranciers verenigen zich in een stichting/coöperatie voor het beheer. Met de Spinny Ele-hub delen patiënten en klinieken met iedereen in de gezondheidssector op een simpele en gecontroleerde manier data. Ook met tot dusver onbekende partijen. Organisaties bepalen zelf óf, en met wie zij welke data delen. De Spinny Ele-hub zal samenwerken binnen de keten verder aanjagen en bestaande initiatieven van digitale gegevensuitwisseling opschalen en versnellen. Oplevering Hub voor VIPP A1, A2 en B1 & B2 eind mei ‘18 ; Connecties o.a. met Vecozo, LSP, Zorgmail, Zorgdomein ..

8 Opbouw van gegevens voor patiënt via Hub

9 Voorbeeld scherm Drimpy PGO
Drimpy is aan te sluiten op DiSy via de Spinny Ele-Hub Voorbeeld scherm Drimpy PGO

10 Voorbeeld scherm CNS portal
CNS is aan te sluiten op DiSy via de Spinny Ele-Hub Voorbeeld scherm CNS portal

11 Voorbeeld scherm Zwangeren portaal.nl
Zwangerenportaal.nl is aan te sluiten op DiSy via de Spinny Ele-Hub Voorbeeld scherm Zwangeren portaal.nl

12 Voorbeeld scherm EleHealth
EleHealth is aan te sluiten op DiSy via de Spinny EleHub Voorbeeld scherm EleHealth

13 ON THE CUTTING EDGE OF E-HEALTH ROB@DIXIS.NL INFO@ZORGPORTAL.NU
Rob Bonhof Folkert Blok ON THE CUTTING EDGE OF E-HEALTH Joost Faassen Piet Hein Zwaal Arnold Breukhoven


Download ppt "ON THE CUTTING EDGE OF E-HEALTH"

Verwante presentaties


Ads door Google