De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Investor Pitch Digitale toegankelijkheid Oktober 2018

Verwante presentaties


Presentatie over: "Investor Pitch Digitale toegankelijkheid Oktober 2018"— Transcript van de presentatie:

1 Investor Pitch Digitale toegankelijkheid Oktober 2018

2 En waarom het iedereen gaat raken!

3 Wie is Cardan Technobility?
Als specialist op het gebied van Digitale Toegankelijkheid helpen wij bedrijven en overheden om hun digitale dienstverlening via websites en apps voor iedereen (!) toegankelijk te maken. Daarnaast verzorgen wij via onze ICT en Media Academy ICT opleidingstrajecten, ook voor iedereen (!) die verder wil binnen of zich wil laten omscholen naar de ICT.

4 Waarom een bedrijf rondom DT?
Verplichte wet- en regelgeving voor overheden en bedrijven Meer dan 4 miljoen mensen met een beperking Grote marktpotentie met 1600 overheden en bijna bedrijven Cardan Technobility is exclusief als een van de twee Nederlandse partijen bevoegd om de internationale (WCAG 2.1) en Europese (EN ) toegankelijkheidsrichtlijnen te inspecteren c.q. te auditeren Actueel thema voor de komende jaren: toegankelijk-mensen-met-beperking.html

5 Doelstellingen

6 Business model Enerzijds zorgt het bedrijf dat het web voor iedereen toegankelijk wordt. Anderzijds leiden we nieuw potentieel op die we op commerciële basis aan de markt kunnen aanbieden. Het bijzondere is dat we dit o.a. doen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben (lees mensen met autisme). Winst maken is gaaf maar tegelijkertijd willen en kunnen we ook Maatschappelijk het verschil gaan maken. Geld wordt verdiend aan onderzoek, opleiding en advies Door toekomstige potentials op te leiden ontstaat er binnen 1 -2 jaar een nieuwe lichting ICT aanbod die we op commerciële basis kunnen uitlenen. Partnermodellen ontwikkeld in de hele keten voor web& appdeveloppers, opleiders en grotere ict partners.


Download ppt "Investor Pitch Digitale toegankelijkheid Oktober 2018"

Verwante presentaties


Ads door Google