 Naderen tot de Vader.  “Verscholen?”  Gods telefoonnummer… Dit zegt de HEER, die de aarde heeft gemaakt, die haar heeft gevormd en gegrondvest, wiens.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Uit hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen
Advertisements

Als vreemdeling op weg naar Huis
De woomplaats van God in de Geest
Efeze 2:19-22 Tekstboekje Hoofdstuk 11
Jezus onze Hogepriester
4 De kracht van de Geest.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
‘Toegang ...’.
Zingen Vers 1 Zingt een nieuw lied voor God de Here
Zingen Vers 1 Geloofd zijt Gij, God onzen Heer,
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
De Heer Jezus en Zijn discipelen voor Zijn lijden
HOEZO BIDDEN?.
8 Mij, verreweg de geringste van alle heiligen, is deze genade te beurt gevallen, aan de heidenen de onnaspeurlijke rijkdom van Christus te verkondigen.
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
Hemelvaart. Gods macht in de hemelvaart van zijn Zoon werkt ook in ons.
Koningin Esther & Hebreeën 4:16
Jezus kennen als degene die dood was. ik zag een lam staan als geslacht.
De wijsheid van God in Jezus. gelijkenis van de pachters.
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Verlangens van God.
Bak of bron Hoofd of hart.
de Heilige Geest van de Hemelse God
Zondag 52 HC Franeker 16 augustus 2009
OPENBARING AAN JOHANNES
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Zingen Vers 1 Ere zij aan God, de Vader, ere zij aan God, de Zoon,
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
2 augustus 2015 Den Haag. 14 Om die reden buig ik mijn knieen voor de Vader, 15 naar wie alle vaderschap in hemelen en op aarde genoemd wordt, 16 opdat.
30 januari 2016 Urk Jozef bij Potifar (Genesis 39)
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de openbare belijdenis van het geloof Blz. 735 (GK) Geliefde broeders en zusters in onze Here Jezus Christus, U bent hier verschenen voor.
Lucas 24:44-48; Christus’ kerk in de startblokken: nieuwe opdrachten volgens Gods oude plan. 1 Start-zondag.
SCHEPPING EN VERWONDERING. De Bijbel begint met te vertellen wie God is en wat de verhouding tussen de schepping en Hem is. Hij is de Schepper die Zijn.
Johannes 16:5-8 5 En nu ga Ik heen naar Hem Die Mij gezonden heeft, en niemand van u vraagt Mij: Waar gaat U heen? 6 Maar omdat Ik deze dingen tot u.
Levenskracht in overvloed
Open de ogen van je hart Efeze 1:15-23.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Gemeenteproject ‘Samen één’
Invoegdienst `t Veerlicht
Romeinen
Efeze 3: Om deze reden buig ik mijn knieën voor de Vader van onze Heere Jezus Christus, 15 naar Wie elk geslacht in de hemelen en op de aarde.
Bidden en vragen ...om wat? 30 april 2017 Zoetermeer.
De bergen in… ‘Ikzelf heb mijn koning gezalfd, op de Sion, mijn heilige berg.’ Psalm 2 Boven alle steden van Jakob heeft de HEER de poorten van Sion lief,
Efeziërs (2) WELKOM 1.
Welkom op 22 jan. Voorganger: Ds. J.P. van Ark Ouderling: Peter Nijhuis Organist: Berto Smelt Lezing: Joh. 14: 8-26 Kol.1:
Zondag 16 april 2017 Pasen De Heer is waarlijk opgestaan
Hemels denken.
DE HEILIGE GEEST • verzegeling • verlichting • versterking
1 Wat er was vanaf het begin, wat wij gehoord hebben, wat wij met eigen ogen gezien en aanschouwd hebben, wat onze handen hebben aangeraakt, dat verkondigen.
Les 6 De Vader roept Wat doe ik hier vandaag?
Hoe streng is jouw God? 1.
Gods plan Met ons.
MAKE LOVE – MAKE WAR Efeze 6:12
Kom Heilige Geest Vernieuw Uw kerk Vernieuw mijn leven.
“ En de draak [Satan] werd boos op de vrouw [God’s kerk], en ging heen om oorlog te voeren tegen de overigen [Gods volk] van haar nageslacht, die de geboden.
GOD IS ‘✝︎ AL….
BEELDEN VAN EENHEID Les 6 voor 10 november 2018.
Hoofd in de wolken; voeten in de klei
Bidden en vragen ...om wat? 30 april 2017 Zoetermeer.
VOLmaakt + VOLkomen toegerust
Welkom Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst:
“Zalig is hij die leest en zijn zij die horen de woorden van de profetie, en die in acht nemen wat daarin geschreven staat, want de tijd is nabij.” (Openbaring.
Ik ben de kerk.
Ik geloof in God, Vader van ons allen. Hij heeft de aarde
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Eer aan God in den hoge en vrede op aarde aan de mensen die Hij liefleeft. Wij loven U, wij prijzen en aanbidden U, wij verheerlijken U en zeggen U dank.
Hemelvaart Het stuk bestaat uit een cirkel van 5 flessen met in het midden een 6e fles. De middelste fles bevat een witte roos: de bloem van de liefde.
De terugkomst van Christus
Bij de Vader Daar is het goed.
Transcript van de presentatie:

 Naderen tot de Vader

 “Verscholen?”

 Gods telefoonnummer… Dit zegt de HEER, die de aarde heeft gemaakt, die haar heeft gevormd en gegrondvest, wiens naam is HEER: Roep mij aan, en ik zal je antwoorden, ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn. Jeremia 33:3

 Blz 634

 De koning benaderen Het gebeurde op de derde dag dat Esther een koninklijk gewaad aantrok en ging staan in de binnenste voorhof van het huis van de koning, tegenover het huis van de koning. En de koning zat op zijn koninklijke troon in het koninklijke huis tegenover de ingang van het huis. En het gebeurde, toen de koning koningin Esther in de voorhof zag staan, dat zij genade vond in zijn ogen, zodat de koning Esther de gouden scepter, die in zijn hand was, toereikte. En Esther kwam naar voren en raakte het uiteinde van de scepter aan. Esther 5:1-2

 Zonder schroom Laten we dus zonder schroom naderen tot de troon van de Genadige, waar we telkens als we hulp nodig hebben barmhartigheid en genade vinden. Hebreeën 4:16

 Toegang tot de Vader! Vrede kwam Hij verkondigen aan u die ver weg was en vrede aan hen die dichtbij waren: dankzij Hem hebben wij allen door één Geest toegang tot de Vader. Efeze 2:17+

 Vrijelijk toegang! Zo zal nu door de kerk de wijsheid van God in al haar schakeringen bekend worden aan alle vorsten en heersers in de hemelsferen, naar het eeuwenoude plan dat Hij heeft verwezenlijkt in Christus Jezus, onze Heer, in Wie wij vrijelijk toegang hebben tot God, vol vertrouwen door ons geloof in Hem. Efeze 3:10-12

 Wonen bij God! Vrede kwam Hij verkondigen aan u die ver weg was en vrede aan hen die dichtbij waren: dankzij Hem hebben wij allen door één Geest toegang tot de Vader. Zo bent u dus geen vreemdelingen of gasten meer, maar burgers, net als de heiligen, en huisgenoten van God, gebouwd op het fundament van de apostelen en profeten, met Christus Jezus zelf als de Hoeksteen. Efeze 2:17+

 God woont hier! Vanuit Hem groeit het hele gebouw, steen voor steen, uit tot een tempel die gewijd is aan Hem, de Heer, in Wie ook u samen opgebouwd wordt tot een plaats waar God woont door zijn Geest. Efeze 2:17

 Hem zij de eer! Hem nu Die bij machte is te doen ver boven alles wat wij bidden of denken, overeenkomstig de kracht die in ons werkzaam is, Hem zij de heerlijkheid in de gemeente, door Christus Jezus, in alle geslachten, tot in alle eeuwigheid. Amen Efeze 3:20-21