De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Invoegdienst `t Veerlicht

Verwante presentaties


Presentatie over: "Invoegdienst `t Veerlicht"— Transcript van de presentatie:

1 Invoegdienst `t Veerlicht
1Tess. 1:1 1 Paulus, Silvanus en Timotheüs aan de gemeente van de Thessalonicenzen, die in God de Vader en de Heere Jezus Christus is: Rom 16:16 16 Groet elkaar met een heilige kus. De gemeenten van Christus groeten u. 1Kor 14:33 33 Want God is geen God van wanorde, maar van vrede, zoals in alle gemeenten van de heiligen.

2 Invoegdienst `t Veerlicht
Efe. 2 19 Zo bent u dan niet meer vreemdelingen en bijwoners, maar medeburgers van de heiligen en huisgenoten van God, 20 gebouwd op het fundament van de apostelen en profeten, waarvan Jezus Christus Zelf de hoeksteen is, 21 en op Wie het hele gebouw, goed samengevoegd, verrijst tot een heilige tempel in de Heere; 22 op Wie ook u mede gebouwd wordt tot een woning van God, in de Geest.

3 Invoegdienst `t Veerlicht
Mat. 16 16 Simon Petrus antwoordde en zei: U bent de Christus, de Zoon van de levende God. 17 En Jezus antwoordde en zei tegen hem: Zalig bent u, Simon Barjona, want vlees en bloed hebben u dat niet geopenbaard, maar Mijn Vader, Die in de hemelen is. 18 En Ik zeg u ook dat u Petrus bent, en op deze petra zal Ik Mijn gemeente bouwen, en de poorten van de hel zullen haar niet overweldigen.

4 Invoegdienst `t Veerlicht
Efe. 5 25 Mannen, heb uw eigen vrouw lief, zoals ook Christus de gemeente liefgehad heeft en Zich voor haar heeft overgegeven,

5 Invoegdienst `t Veerlicht
1Kor. 12 12 Want zoals het lichaam één is en veel leden heeft, en al de leden van dit ene lichaam, hoewel het er veel zijn, één lichaam zijn, zo is het ook met Christus. 13 Ook wij allen immers zijn door één Geest tot één lichaam gedoopt, hetzij dat wij Joden zijn, hetzij Grieken, hetzij slaven, hetzij vrijen; en wij allen zijn van één Geest doordrenkt.


Download ppt "Invoegdienst `t Veerlicht"

Verwante presentaties


Ads door Google