Door Bram pannenkoekendag. Wat er is gedaan Het was heel leuk de pannenkoekendag. Er werd gebakken door: Bram, Wancho, Bart, Nick, Harm, Jeffrey, Bas,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Het verhaal van de koning Hiranyakashipu en de heks Holika
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
Beelden storm.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
WAAROM IK MIJN LIEVELINGS JOB VERLOREN BEN? Ik begon ooit als heftruckchaufeur in het leger….
Glamping Door Eline Hintzen.
Hoppenbrouwers Gemaakt door: Hamza Nassiri, Kevser Calhan, Nick van Dijk en Sander van Velzen © copyright.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Blaadje gaat de wereld rond Een verhaal van Groep 1 en 2
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
Wij gaan naar zee -Ana - Cindy Dag een was top De dag was spannend. En we moesten afscheid nemen van de ouders broes of zussen. De trein vertrok iedereen.
The bad boys! Het was de laatste schooldag en de dag was halfweg. Het was de laatste keer dat we het kleine Bertje konden pesten.
Afscheid Tot ziens Afscheid learning circle: Flora & Fauna Adieu Auf wiedersehn Goodbye.
Samenvatting Learning Circle
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
End Year Assesment Jordi de Rijk Semester 2.
Terugblik op de Toermalijn
Door Daan, Pim, Rik en Karlijn
Godsdienst 1 1.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Cult& Tumult 2011 Rocking Harmony VMK Maureen Rietveld.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Juffrouw Boggemog. Wij hebben een gedichtje opgezegd over juffrouw Boggemog. Het gaat over de maanden van het jaar. Wij moesten het uit ons hoofd leren.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Tom in Frankrijk Mathias Benoit. Vandaag gaat Tom naar Frankrijk. Ze vertrokken om 7u00. Tom speelde spelletjes in de auto. Tegen de vooravond waren ze.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
De legende van de partyhut
blij,boos,bang,verdrietig.
BODDEMAN DOOR: LUCAS, LUKA, FLORIS, SARAH, LAURA EN LENA.
Het jungle feest.
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
Kikker en de stoelendans!
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Zeeklas!!! Laura –andrea EnRuth. Eerste dag van zeeklas!!! We vertrokken in Genk met de trein naar zee. De treinreis duurde lang het was ook warm maar.
Sneeuwklkassen 2014 Febe reners.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Speeddaten Kinderboekenweek. Vraag 1: Wat heb je precies gedaan op je stageschool tijdens de kinderboekenweek?
Griezelparty. Er waren eens vier monsters, Lotte, Lois, Bart en Wouter. Ze gaven een leuk griezelfeest. Er was bloed als drinken en hersens als eten.
Ervaringen van kinderen in woorden vangen
Juf Lisette en juf Senaiga We vonden het hartstikke leuk dat jullie hier waren We zullen meester Kees en meester Henri Jullie kant op sturen.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Stage & Zakaria Oulkadi K3DA.
De vakantie van Augustin (klik maar met de muis ).
klaskrant LG 4 De bosbreinen
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Maatschappelijke stage
Maria &Jozef op weg.
Kabouters Kies een leuk spel
Matteus 27: Op het Paasfeest liet Pilatus, de baas van Jeruzalem, altijd één gevangene vrij. Er zat toen iemand in de gevangenis die Barabbas heette.
Genesis 37:3-11 Vader Jakob was al oud. Toen kreeg hij een zoon, Jozef. Jozef werd verwend door zijn vader. Hij maakte een heel mooie jas voor Jozef. De.
Door aukje ulijn klas h2e
Mini Stage Elif Celen H2E
Afbeelding wijzigen? Klik hieronder met de rechtermuisknop en kies ‘Afbeelding wijzigen’ De Veense Verrassing 28 juni 2018 voerden we als projectgroep.
blij,boos,bang,verdrietig.
3x3 evaluatie Effectief evalueren.
Door Thomas, Thijmen, Evy, Nikki, Shenna, Binck, Selena,
Natuurlijk leert de Koninklijke EHBO je helpen
Semantisatieverhaal: Twee jaar geleden gebeurde er iets wat uitzonderlijk was, iets wat heel bijzonder was. We konden schaatsen op de straat. Heb jij dat.
Semantisatieverhaal: Ik had dit weekend een verrassingsfeestje voor een vriendin. Mijn vriendin mocht beslist niet weten dat ze een feestje kreeg. Beslist.
Het was heel leuk in de bus naar de N34
Transcript van de presentatie:

Door Bram pannenkoekendag

Wat er is gedaan Het was heel leuk de pannenkoekendag. Er werd gebakken door: Bram, Wancho, Bart, Nick, Harm, Jeffrey, Bas, jill. Er werd geserveerd door: Yorik, Thijmen, Quincey, Oscar, Rosa en Lizzy. Gastvrouw/gastheren door: Pim, Tim, Michael, Inge. Vermaak door: Doris, Rosa, Merel, Jill en de macerenagroep.

Wat vonden de mensen van het Gildehof ervan De mensen waren helemaal ontroerd en zeiden dat ze dit niet snel vergaten. Volgend jaar gaat een andere groep 7 het doen. Alle mensen werden vrolijk ontvangen. Toen de gasten zaten, gingen de obers aan het werk met het pannenkoeken brengen. Daarna werden ze beziggehouden met spelletjes en optredens.

Wat vond groep 7 ervan Groep zeven vond het een geslaagde dag. Ze vonden dat dit nog een keer gedaan moest worden, En ik denk dat dat ook wordt gedaan. Iedereen vond het leuk en was tevreden. Als dit geen geslaagde dag was weet ik het niet meer.

Leuke gezelschaps- spelletjes en lekker afwassen

Alle optredens