Wat kunnen wij u bieden Actieradius België ErvaringInvestering in personeel en kennis Toepassing nieuwste technologieën Plan van aanpak.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat is VLM? Succesvol ondernemen met je medewerkers
Advertisements

Professional in Beeld Henk Meijer Ontwikkel het jonge talent in het Westland Docenten professionaliseren en leerlingen plukken de vruchten.
Herwers en ZE Jos Herwers.
Accountancy -2% in 2013  Minder vraag naar advies  Minder administratie en samenstelling (automatisering)  Tarieven onder druk  Meer transparantie.
Pascal Wiggers, Digital Life Centre – Create-IT Applied Research, Hogeschool van Amsterdam Care4Balance Care4Balance ontwikkelt een ICT system voor de.
Uw medewerker in de schijnwerper Regie op de Zaak John van Hoof algemeen directeur Tinguely Netwerk.
Ontwikkelmij ontwikkelt zijn klant
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
September 2012 Waarom bedrijven en school samenwerken binnen de Stichting Engineering Noord.
Plantinga Business Consultancy (PBC) + ENERGIE & MILIEUMANAGEMENT = PBC energie & milieu management bv.
WE GAAN VOOR GOUD! Voor ondernemers die durven dromen! Peter Blokland.
Bedrijfsactiviteiten R.P. de Jong DIV. & B en A Advies, Uw adviseur voor Bibliotheek- en Archiefzaken n Consultancy n Interim-management n Projectmanagement.
De kracht van Abecon Abecon helpt trainers en opleiders om samen efficiënter te werken. Met onze branche oplossing zijn minder handelingen nodig en heeft.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
E+ Energiepositief Wonen
Studie- en beroepsorientatie
Beeld van de onderneming Productiebedrijf: –Smelten van aluminium –Gieten van aluminium –Bewerking en Inpakken van aluminium Grootte van het bedrijf: –
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
27 januari 2011.
Brederoschool 3D-Duurzaam
Opleiden van medewerkers
TOM keurmerk Marius Berendse.
Introductie van Duurzaamheid in HBO onderwijs Visie vanuit bedrijfsleven Drs. J.A. van der Schroeff Directeur Kennis en Kwaliteit Grontmij NV BZW werkgroep.
Europalaan 24 | 6199 AB Maastricht-Airport | T | www
Schildersbedrijf Hoogvliet Wageningen Uw partner in compleet onderhoud.
Kansrijk Ondernemen 2 september 2010 Er is niets verkeerd aan verandering, zolang het maar in de goede richting is. - Winston Churchill.
Adri de Gans Sectordirecteur vmbo 1 april 2011 Kees Nieuwenhuyzen Clusterdirecteur ICT/Elektro.
Verdienmodel anno 2014 De gunst om de klant vraagt meer dan alleen het bieden van producten en diensten. Vanuit de visie van de klant leert de ervaring.
Wensen en verlangens van de Praktijk 6 maart 2008
Projectleider HVAC / Kennis van klimatisatie
ISO 8402 algemeen ISO 9000 aanvullingen ISO 9001 ISO 9004 extern
Het INK-managementmodel: inhoud, filosofie, toepassing
Community 55+ CMD 1B - Team 2: Jordy, Esther, Tim, Kris & Anouck.
Welkom les Internet & Commercie. Waarom Internet & Commercie Onderdeel van het leven Toekomstgericht Toepassingen bedrijfsleven Algemene kennis kan beter.
“What the food?” Voorop in de Vergroening Even voorstellen.
TRANSITIE BINNEN DE ORGANISATIE. En nu?  Denk intern na over manieren om deze materie verder te laten binnensijpelen in het dagelijkse doen en denken.
Grote veranderingen in de technische installatiebranche Peter Smulders.
Bijeenkomst over pilot functiecreatie Jobbanking via de sociale economie bijeenkomst over pilot functiecreatie Hartelijk welkom! Mary van de Looij & Bert.
Team Creja. Wie zijn wij? Renske BorstProjectleider Amber QualmVormgever Jill de LeeuwVormgever Christopher PendersMarketingman Eliel VicenteProgrammeur.
Toekomst Financiële Functie
7 Kernwaarden van Delta Lloyd Groep
Ronde tafel Marktonderzoek Resultaten Er is nog steeds een (lichte) groei in de markt. De prijsdruk uit binnen- en buitenland neemt toe. Het grootste.
OVD 27 november 2015 Karin Geurts. Ontwerpen is keuzes maken.
SAMENWERKING HAASNOOT & POLARIS Een sterke partner voor de vishandel.
 E-learning business case Frank Klabbers. Infolearn  Infolearn  Leeromgevingen, content-multimedia ontwikkeling training en onderwijskundig advies.
Aco woningen verwarmen en koelen met gratis aardenergie Björn Van Tomme Aannemer/bouwpromotor Bewoner actieve woning met energieplafond.
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
Gemeente Delft 11 juni André Hertog Directeur N.V. IRADO.
TechnoRally 2006 TechnoRally 2006: wat? Contracting and Maintenance: wie? Een job in de sector kiezen: waarom? Een job met veel opportuniteiten en carriere-mogelijkheden:
Transitie oprichten beheerstichting Sport Alblasserdam Han de Krijger Tonia Ruybroek 9 oktober 2012.
Vernieuwing in het VMBO
Shared Services Network Twente Krachtenbundeling op het gebied van communicatie Regionaal Platform Communicatie Twente.
Inleiding Meerwind 20 april 2016 Een visie zonder plan is een droom.
Onderdelen presentatie NVBU > Positie Fundeon > Kerntaken Fundeon > Inhoud erkenningsregeling > Achtergrond > Implementatie > Reacties > Bevindingen bestuur.
27/10/2016 Medische zorgen bij de politie Opportuniteiten voor uitbesteding, rationalisering en vereenvoudiging DGR.
Aco woningen verwarmen en koelen met gratis aardenergie
Samen Slim Bouwen aan de Toekomst
Aanbesteding HHs Collegeweb.
VOORTGANGS presentatie
Van Missie en Visie via strategische doelen naar beleidsplan
Stichting De Waaier Presentatie 30 november 2017.
MaaS pilot: Grenzeloze Mobiliteit
De succesformule van Dienstverlening
Slimme gemeenten doen aan Smart Mobility
Naar een nieuw economisch systeem
Rapportage van voortgang of status
Op zoek naar de Meerwaarde van het samenwerkingsverband
Klantgerichtheid – Houding en gedrag
BIM | perspectief vanuit de fabrikant
Strategisch support Management support Strategie Tactisch support
Transcript van de presentatie:

Wat kunnen wij u bieden Actieradius België ErvaringInvestering in personeel en kennis Toepassing nieuwste technologieën Plan van aanpak

Cooltech Visie Duurzaam ondernemen Innovatieve totaaloplossingen Assertief voor- en meedenken Aanbod Koeltechnieken Commerciële koeling Koel- & diepvriescellen Co 2 -koeling Klimatisatie Lucht-Luchtsysteem Ventilatie

De Cooltech-waarden Woord houden Kosten bewust Klantgericht Klantenfocus Transparantie Vakkennis

Een partner in koeltechnieken en klimatisatie binnen handbereik

Uw partner in koeling en klimatisatie in heel België Een partner die voordenkt, meedenkt én de nodige kennis in huis heeft Eigen ontwerp- en studieafdeling

Uw partner in koeling en klimatisatie in heel België Een partner die investeert in zijn medewerkers Opleiding Testen Optimalisatietechnieken Eigen opleidingscentrum

Uw partner in koeling en klimatisatie in heel België Een partner die op de hoogte is van de nieuwste technieken Koeltechnieken Commerciële koelingKoel- & diepvriescellenCo 2 -koeling Klimatisatie VentilatieLucht-luchtsysteem

Commerciële koeling

Uw partner in koeling en klimatisatie in heel België Een partner die op de hoogte is van de nieuwste technieken Commerciële koeling

Uw partner in koeling en klimatisatie in heel België Een partner die op de hoogte is van de nieuwste technieken Commerciële koeling

Uw partner in koeling en klimatisatie in heel België Een partner die op de hoogte is van de nieuwste technieken Commerciële koeling

Plan van aanpak Plan van uitvoering Technische fiche Planning werf Dagelijkse sturing werf Communicatie klant Flexibiliteit Problem solving Administratie Anticipatie op wijzigingen Check work Opstart/testfase werf Nazorg Oplevering