 Assortiment  Esco tanden Tandsistemen Slijtplaten Bouten bussen haken Hardox platen op maat gesneden Mangaan messen Hardox messen op maat gemaakt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
DEEL II IN EEN MAGAZIJNOMGEVING WERKEN
Advertisements

Bedrijfskolom Handboek
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Navigate JPhM 1april2003 ®. Navigate JPhM 2april2003 Wat doet Site Support Management. Organiseren van directe facilitaire dienstverlening (bv onderhoud,
Priva horticulture.
Introductie 2MT, een technische ondersteunende organisatie Dienstverlening aan bedrijven. Uw eigen (externe) technische dienst. Ondersteuning technische.
Onze missie: “Wij voorzien onze opdrachtgevers en partners van simpele, praktische, kosteneffectieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen”.
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
Een startersgids voor innovatie
Distributiefuncties Producent (goederen) Eindgebruiker
DUTCH INDUSTRIAL FASTENERS
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
Presentatieoverzicht Organisatie EcoNedwerk EcoNedwerk afvalconcept Afvalconcept-cyclus Aanpak EcoNedwerk om beoogde uitgangspunten te verwezenlijken EcoNedwerk.
2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor.
Product, merk en assortiment
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Logistiek management: begrippen en principes
Door Nik Van Looy & Pieter Jan Proost
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met geïntegeerde.
Hoofdstuk 6 Kwaliteitsbewaking
“Packaging Your Future”
Hoofdstuk 3: Aan het werk
Floor,Grachell,Reese,Kaoutar,Jeremia, Jeffrey..  Verfsystemen  Wat doen ze?  Algemene informatie  Technische intallatie  Kwaliteit  Conclusie 
Living & Working Environments. Leverancier van hardware, software en brainware voor gebouwautomatisering. Marktleider in Nederland: één op de drie gebouwen.
Business Marketing Management
Business Marketing Management
1 CORPORATEi FINANCE.. 2 FINANCE Welkom bij Solar Finance. Solar Finance is een internationaal werkend onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in corporate.
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
SELLACQ-Holland BV NewLine presentatie. Inhoudsopgave Professionele apparatuur Professionele begeleiding Maatwerk oplossingen Impressie NewLine Compact.
Hoofdstuk 5 Management- accountinginformatie voor besluiten over activiteiten en processen.
“practical advice that works” Drs A.D. van Buuren Tel:
De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.
Orderpicken H2 Vas-activiteit Logistiek teamleider.
MADE IN SURINAME.
Philips Launch Event Hartelijk welkom Introductie Philips Sopho IPC systeem.
2 th 1 Ontwikkeling § 6-7.
Informatie management HC2
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 BIMBDK01 Bedrijfskundige thema’s Vragen Business IT & Management
SAMENWERKING HAASNOOT & POLARIS Een sterke partner voor de vishandel.
Gemaakt door Thiadney Jordan, Amir Hasani EXPORTADVIES amir.
Seminar asset management provincie Noord-Holland Grip op beheer en MEER Asset management in de gemeente Houten 4 maart 2015.
Structuurborden. Visualisatie hulpmiddelen inclusief training en coaching op de werkplek. Om dagelijkse problemen vast te leggen, de voortgang te bewaken.
Holland mechanics Gemaakt door Stephan, Jade, Robyn, Sam en Pim.
Verkoop Hoofdstuk 6 Service en klachten. Inhoud 1 Klaar voor de verkoop 2 Klanten ontvangen en benaderen 3 Verkoopgesprekken 4 De verkoopafhandeling 5.
Top kwaliteit Websites die wij maken Welkom bij Nexxite Internet.
MakeTech Cafe Oolderhof, 26 februari 2017.
Marketingplan [Productnaam]
3.1 PRODUCTIE.
Productingenieur Automobielsector- West-Vlaanderen
Onderzoek: De kwaliteit van Geo Future school Modules
Enterprise Europe Network - Groen Gas BBQ
23 maart 2017 profilering.
Hst 4 Hoe wordt er gewerkt?
LOB Presenteer je stagebedrijf
LOB Presenteer je stagebedrijf
Het probleem: gedegradeerde betonnen bruggen
Goederenstroombeheersing
Internationalisering
B&O Producten Voor efficiënt bouwen in prefab hebben
MNO’s = TNO’s = transnationale ondernemingen Productiebedrijven
OPENINGSCASE: PNC-banken en enterprisetoepassingen
Werken in een arbeidsorganisatie
Servitisation of data analytics models: strategic options and challenges Inspiratiesessie SLF Summit 2018.
Nederland en de rest van de wereld
Inspelen op innovaties
Customer service & Relatiemanagement
Transcript van de presentatie:

 Assortiment

Esco tanden Tandsistemen Slijtplaten Bouten bussen haken Hardox platen op maat gesneden Mangaan messen Hardox messen op maat gemaakt

 Kwaliteits Ketting  V-Riemen  Tand Riemen  Lagerblokken  Lagers

 Reparatie  Nieuwe tanden of messen monteren/lassen  Kleine motoren repareren  Vele soorten bouten en moeren,lagers op voorraad

 Geurts Machines BV biedt technische operaties, management en logistiek management diensten aan diverse bedrijven over de hele wereld. Geurts Machines BV is een specialist in Installaties en onderdelen, wegenbouw Machinery Door onze uitgebreide ervaring in internationale projecten zijn wij van mening dat wij een betrouwbare en gekwalificeerde partner voor u en uw bedrijf in het bijstaan van u met uw projecten.  Ons bedrijf is gespecialiseerd in de uitvoering van het project, het verwerven, de ontmanteling en het optimaliseren / wijzigen van intensieve kapitaalgoederen (zoals gebruikte fabrieken en machines) en vervolgens in het transport en de reconstructie van deze goederen volgens de specifieke wensen van onze klanten.  Onze belangrijkste gebied van expertise is gericht op  Machines en verplaatsen  Bedrijfskleding  Slijtdelen  Aandrijftechniek  Reparaties en Draaiwerk Wij leveren ook nieuwe Machines Weg en Recycling Machinery beton en asfalt planten en cement fabriek, Mijnbouw, diverse goederen te verplaatsen.

Geurts Machines BV Wij hebben altijd de passende oplossing