Per telefoon: 010-4717036 Vanaf 15.15uur: Voor het maken van een afspraak; Of om zaken betreffende uw kind te bespreken. Vóór 8.15uur om ziekmeldingen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Welkom op de informatie- avond van groep 7
Advertisements

Werkwijze groep
Informatieavond groep
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
MEDEZEGGENSCHAPSRAAD
Kennismakingsavond Groep 6 17 september 2013.
Welkom in groep 6.
Welkom in groep Het laatste jaar van de basisschool!!!!!!
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
Informatieavond 30 september 2013
Werkwijze groep 5a
Informatieavond groep 7b
Ouderavond Jaaroverzicht groep 5
Informatieavond groep 8
Welkom op de informatie avond van groep 5/6
Welkom in groep 8M Het laatste jaar van de basisschool!!!!!!
Welkom op de informatieavond van groep 8
Welkom in groep 7M Koffie/thee vooraf!.
Informatieavond groep 4
Onderwerpen van deze avond
Ouderkring groep
Welkom in groep 4 André Bovelander en Nikie Mesker.
Welkom op de informatieavond
Welkom op de ouderavond van de groepen 4
Welkom in groep 5.
Informatieavond groep
Informatieavond groep 6 Welkom ! Leerkracht: Juf Saskia: ma di wo om de week Juf Ineke: wo om de week, do vrij.
Welkom in groep 4b informatieavond ‘15-’16
Per telefoon: Vanaf 15.15uur: Voor het maken van een afspraak. Of om zaken betreffende uw kind te bespreken. Vóór 8.15uur om ziekmeldingen.
Welkom op de informatieavond van groep 6a. Wat komt aan de orde? Voorstellen Praktische zaken Werken in de klas Kennismakingsgesprekken en spreekuur Sociaal-emotionele.
Informatieavond Groep 8
Basisschool Op De Horst
Welkom op de informatieavond
Basisschool Op De Horst
Per telefoon: Vanaf 15.15uur: Voor het maken van een afspraak. Of om zaken betreffende uw kind te bespreken. Vóór 8.15uur om ziekmeldingen.
Informatie avond 1 september 2015.
Informatieavond Groep 7/8. Schoolafspraken Alle kinderen komen door de deuren die aan het schoolplein grenzen binnen. Vanaf 8.20 uur en uur mogen.
WELKOM IN GROEP 7. Leerkrachten Ma – di -vrij: juf Vera Di (middag) – woe - do: juf Esmé.
Informatieavond groep 6. Groep 6 Juf Renée Fijlstra ( ma-di-wo ) en juf Tineke Klappe ( do-vrij )
Welkom in groep 5. In groep 5 is veel nieuw voor de kinderen.
Welkom op de informatieavond van groep 7B
Informatieavond Flora 21 september 2015 Oudervereniging Medezeggenschapsraad.
Kennismakingsavond 8 september 2015 Welkom in groep 8.
BS De Krommen Hoek - Breugel1 Welkom Ouderinformatieavond van groep 8 Schooljaar
Informatieavond groep 7 Christine Vogels en Julia Kok.
Welkom bij de informatieavond van groep 7!. Dit zijn wij!
Informatieavond 21 augustus 2013 Programma:  Voorstellen  Vakken en lesstof:  Huiswerk en toetsen  Weektaak  Diverse zaken en extra activiteiten.
Welkom bij de info-avond van groep 6. Agenda Voorstellen Toelichting vakken Leerlingenzorg Algemene zaken.
Welkom! Op de informatieavond van de groepen 6. Wat gaan we bespreken?  Even voorstellen…  Vakken  Overige activiteiten  Huiswerk  Rapportage  Algemene.
Welkom. Ouderinformatieavond groep 6 Schooljaar Aniel Kesseler
Per telefoon: Vanaf 15.15uur: Voor het maken van een afspraak. Of om zaken betreffende uw kind te bespreken. Vóór 8.15uur om ziekmeldingen.
Informatieavond groep Maandag/dinsdag: Saskia van der Hoeven, Woensdag t/m vrijdag: Kyra Pronk Even voorstellen.
Welkom in groep 5MR Informatieavond 12 september 2016.
Informatie avond Groep 5-6 Basisschool Sint Jozef Noordhoek.
Per telefoon: Vanaf 15.15uur: Voor het maken van een afspraak. Of om zaken betreffende uw kind te bespreken. Vóór 8.15uur om ziekmeldingen.
GROEP 7. Deze informatie kunt u nog eens nalezen op onze website! GROEP 7.
Deze informatie kunt u nog eens nalezen op onze website!
Groep 7. Dagprogramma (voorbeeld) Inloop Trefwoord Stil lezen Rekenen Spelling Eten.
Welkom bij de ouderkring groep 4/ Inhoud van de avond 1.Contactouders. 2.Methode begrijpend lezen 3.Methode rekenen 4.Methode estafette.
Welkom in groep 6/7!.
Informatieavond schooljaar
Informatiemiddag groep 5
op de informatieavond van groep 8
Informatie ochtend groep Informatieavond groep
Groep
Programma van vanavond
Informatieavond groep 4K
Welkom in groep.
Welkom in groep 6/7!.
Kennismakingsavond Compaen VMBO.
Transcript van de presentatie:

Per telefoon: Vanaf 15.15uur: Voor het maken van een afspraak; Of om zaken betreffende uw kind te bespreken. Vóór 8.15uur om ziekmeldingen door te geven. Per mail Alleen om aan te geven dat u een afspraak wilt maken; U krijgt binnen 2 werkdagen een reactie op uw mail; Als er twee leerkrachten voor de klas staan, beide adressen mailen.

Voor de vakken rekenen, begrijpend lezen, technisch lezen en spelling Waarom groepsplannen? Om het onderwijs goed af te stemmen op alle leerlingen en om de doorgaande lijn te waarborgen. Wat staat er in een groepsplan? Leerdoelen, indeling leerlingen in instructiegroepen, onderwijsbehoeften (wat hebben de leerlingen nodig om de leerdoelen te bereiken), organisatie, (tussen)evaluatie Twee groepsplannen per vak per jaar

15 oefeningen per thema Zelfstandige lessen en ‘samen’ lessen Afsluiten thema met een toets Remediërende en verrijkende oefeningen

Instapdictee aan het begin van het schooljaar 4 lessen per thema Signaal- en controledictee Werkwoordspelling 5-woordendictee BLOON

Estafette - Lezen in 3 niveaus - Verschillende werkvormen - Vloeiend en vlot DMT en AVI

Nieuwsbegrip Actuele teksten Verschillende werkvormen en strategieën Teksten en opdrachten op niveau Woordenschat en extra leesles Thuis inloggen

Leerkrachtgebonden lessen Zelfstandig werken met vragen Maken van aantekeningen (opbouwend) Herhalingstoets en toets

Jeugdverkeerskrant, vooral praktisch. Theorie verkeersexamen in 2017 (groep 7)

Pennenstreken Eén bladzijde per week Vlot en netjes schrijven Introductie blokschrift (groep 7)

Handvaardigheid en tekenen Drama/dans (klas en gymzaal)

Op vrijdag in Sveaholm

Groep 7: 3x per week huiswerk Nieuwsbegrip/BLOON Verschillende taken Map en agenda altijd meenemen naar school

1 spreekbeurt: onderwerp naar keuze (nov/dec) 1 boekbespreking: boek op leesniveau (febr/mrt) Groep 7 De kinderen maken dit jaar twee werkstukken :  Werkstuk 1:Land in Europa met een groepje, 24 nov. ‘16 gedeeltelijk op school (computer)  Werkstuk 2:Zelf gekozen onderwerp thuis maken (computer) 12 mei ‘17

Deelnemende ouders: Brian Walburg – voorzitter Eric Verweij– secretaris & GMR Jeroen van Gogh Deelnemende ouders: Brian Walburg – voorzitter Eric Verweij– secretaris & GMR Jeroen van Gogh Deelnemende leerkrachten: Sylvia Zandbergen - GMR Judith Verduijn Ralf van Iperenburg Deelnemende leerkrachten: Sylvia Zandbergen - GMR Judith Verduijn Ralf van Iperenburg Wat doet de MR? -Meepraten en -denken over schoolbeleid. -Ouders en personeel kunnen invloed uitoefenen op de kwaliteit van het onderwijs via de MR. -Adviesrecht en in bepaalde gevallen instemmingsrecht. -Contact zoeken met de achterban (ouders/andere leerkrachten). Wat doet de MR? -Meepraten en -denken over schoolbeleid. -Ouders en personeel kunnen invloed uitoefenen op de kwaliteit van het onderwijs via de MR. -Adviesrecht en in bepaalde gevallen instemmingsrecht. -Contact zoeken met de achterban (ouders/andere leerkrachten). Aantal vergaderdata: Minstens 6 keer per jaar. Hoe kunt u de MR bereiken? Hoe kunt u de MR bereiken? DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD IS ER OM U TE VERTEGENWOORDIGEN, daarom kunt u de MR altijd benaderen met ideeën, suggesties, vragen over het beleid of om gewoon mee te denken.

Deelnemende ouders: Belinda Eversen– voorzitter Marco Wagenaar– secretaris Marcel van Rijn - penningmeester Corine Hendriks Desiree Sneeks Alain Meijer Elles Bernoster Mugeila Sprokkereef- Broekman Brigitte Silvis Deelnemende ouders: Belinda Eversen– voorzitter Marco Wagenaar– secretaris Marcel van Rijn - penningmeester Corine Hendriks Desiree Sneeks Alain Meijer Elles Bernoster Mugeila Sprokkereef- Broekman Brigitte Silvis Deelnemende leerkrachten: Hélène van Broekhoven Carla Lansbergen Deelnemende leerkrachten: Hélène van Broekhoven Carla Lansbergen De Ouderraad (O.R.): -bestaat uit een groep ouders, een aantal leerkrachten en de directie. -Bedenkt en organiseert (een deel van) de activiteiten die in het schooljaar voor de kinderen georganiseerd worden. De activiteiten worden betaald uit de vrijwillige ouderbijdrage die de school ontvangt van u als ouders. -heeft de zeggenschap over de ouderbijdragen (na goedkeuren van de MR). De eindverantwoordelijkheid ligt bij de directie. De Ouderraad (O.R.): -bestaat uit een groep ouders, een aantal leerkrachten en de directie. -Bedenkt en organiseert (een deel van) de activiteiten die in het schooljaar voor de kinderen georganiseerd worden. De activiteiten worden betaald uit de vrijwillige ouderbijdrage die de school ontvangt van u als ouders. -heeft de zeggenschap over de ouderbijdragen (na goedkeuren van de MR). De eindverantwoordelijkheid ligt bij de directie. Aantal vergaderdata: Minstens 6 keer per jaar. Hoe kunt u de OR bereiken? Hoe kunt u de OR bereiken? DE OUDERRAAD IS ER OM U TE VERTEGENWOORDIGEN, daarom kunt u de OR altijd benaderen met ideeën, suggesties, vragen over activiteiten of om gewoon mee te denken.