Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Op zoek naar licht Mensen komen binnen.
Advertisements

De zeven kruiswoorden van Jezus…
Psalm Een pelgrimslied. Ik sla mijn ogen op naar de bergen,
Evangelie der genade Vragen :
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
IK WORD STIL (Herman Boon)
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: God is great © 2001 Hillsong Publishing / Unisong Music Publishers 1/11.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1998 Celmar Music 1/8 IK ZIE UIT NAAR DE DAG (Marcel Zimmer) Ik zie uit naar de dag die.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Celmar Music! 1/4 WIJ ZIJN MEER DAN OVERWINNAARS (Marcel Zimmer) Refrein: Wij zijn.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2001 Unisong Music Publishers t/a Samuel Music. 1/4 VOOR ALTIJD MIJN VRIEND (Peter van.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2001 Unisong Music Publishers t/a Samuel Music 1/7 HEILIG IS DE HEER ONZE GOD (ZO MACHTIG)
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: All is well © O'Ryan Music / Emily Boothe Music / Unisong Music Publishers.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Emmanuel © 2000 Hillsong Publishing / Unisong Music Publishers. 1/4 IMMANUËL.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: You rescued me © 1992 Word Music Inc. / Unisong Music Publishers 1/4 U.
Zingen Vers 1 O hemels licht dat mijn bestaan doorschijnt.
Zingen Refrein Jezus leeft in eeuwigheid.
Zingen De Almachtige, Schepper des hemels En der aarde
Kerstviering groep 4 Fijn dat jullie er zijn!.
HEER, U bent mijn lamp en mijn luchter,
Van boven bekeken – 4 – 27 oktober Van b0ven bekeken … Want zoals de hemelen hoger zijn dan de aarde, zo zijn mijn wegen hoger dan uw wegen en mijn.
Ds. Jasper Klapwijk Kerkdienst: de zegen Voorganger Thema.
Doop Friso Sake Looij en Bastiaan Mike van Noordenne Zondag 10 Mei 2009 Jesaja 49: 15 Zou het mogelijk zijn dat een moeder haar kind zou kunnen vergeten,
Willen jullie mij helpen om jullie gehoorzaam te zijn?
Werken... Hoe en Waarom Slaven, gehoorzaam uw aardse meester in alles, niet met uiterlijk vertoon om bij de mensen in de gunst te komen, maar oprecht.
Wie is God voor jou?.
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Verlangens van God.
IK BEN ZO DANKBAAR (Eric Lagerström)
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Light of the world © 2000 Kingsway's Thankyou Music / Unisong Music Publishers.
Welkom.
Leven zoals past bij God
Avondmaal: het nieuwe leven vieren
Zondag 23 oktober 2011 Doop van Roos Mirjam Klein
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
7 sept Zoetermeer. 14 want ik weet, dat het afleggen van mijn tent spoedig komt, zoals ook onze Here Jezus Christus mij heeft doen weten. 2Petrus.
Zondagavond 8 maart 2015.
Welkom in de samenkomst. Matthéüs 3 1. In die dagen kwam Johannes de Doper, predikende in de woestijn van Judéa. 2. En zeggende: bekeert u, want het.
‘In het begin schiep God de hemel en de aarde’ Genesis 1:1
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: I believe © Sheep in Tow Music / Unisong Music Publishers 1/9 IK GELOOF IN HET.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 2000 Joel Houston & Marty Sampson / Hillsong Publishing 1/7 MY BEST FRIEND (Joel Houston &
Kinderopwekking 75: Ik geloof
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: Jesus, name above all names (The Jesus song.) © 2000 Kingsway’s Thankyou.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Gods aanwezigheid ontdekken
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Wie heeft de regie in mijn leven? Als je bovenmatige inspanning een matig resultaat oplevert…
Maranatha... Kom Heer Jezus, kom!
Jezus leert ons: Bidden vindt plaats in de intimiteit van je relatie met God.
Deuteronomium 34:4-5. Deuteronomium 3:26: “Maar door uw schuld was de HEER tegen mij in woede ontstoken (…).” Deuteronomium 4:21: “Door uw schuld.
WIJ MOGEN LEVEN MET CHRISTUS Romeinen 6:8: “Wanneer wij met Christus gestorven zijn, geloven we dat we ook met Hem zullen leven.”
Zingen Vers 1 Wat God doet, dat is welgedaan,
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
Protestantse Gemeente te Huissen Hartelijk Welkom in deze Kerstnachtdienst 24 december 2015 m.m.v. gospelkoor Promises o.l.v. Marieke Peters voorganger:
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
539 kom nu is de tijd, aanbid hem Kom, nu is de tijd: aanbid Hem Kom, nu is de tijd: ontmoet jou God. Kom, zoals je bent, aanbid Hem. Kom, zoals je.
Brengen we elkaar aan de voet van het kruis? Door licht en warmte gaat de bloem open Zo gaat ons hart ook open door het licht en de liefde van God.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Thema voorbereid met jongeren. Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie u bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’,
Leven in de aanwezigheid van Jezus. Is leven in hoop Leven in de aanwezigheid van Jezus.
Steeds meer leerlingen van Jezus
wie kan God zien en in leven blijven? omdat we liefhebbers van de duisternis zijn zondig omdat we liefhebbers van de duisternis zijn.
Jezus zit met zijn leerlingen te eten
Bidden is praten met God Maar zegt God wel wat terug?
Mattheüs 28:18-20 En Jezus trad naderbij en sprak tot hen, zeggende: Mij is gegeven alle macht in de hemel en op (de) aarde. Gaat dan henen, maakt al de.
God?. God? God? Kerk? God? Kerk? Inhoud? Jezus is vlees: Hij is mens geworden.
Transcript van de presentatie:

Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen, want ik heb een licht.

Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen, want ik heb een licht.

Mijn licht is de Heer, Jezus genaamd. Mijn licht is de Heilige Geest, die me helpt te veranderen. Mijn licht is de Vader, die zichzelf gaf. Mijn licht is de hoop dat ik met Hem in de hemel zal zijn. Mannen: Allen:

Ik heb een licht dat altijd schijnt. Het schijnt overdag en ook ‘s nachts. Als de duisternis komt en de zon niet meer schijnt, dan zal ik blijven schijnen, want ik heb een licht. © Eagle Star Productions/Unisong Music Publishers (met toestemming van CCLicentie)