Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Ga, getuig over Jezus Christus Motivatie - de liefde van God - de eer van Jezus Christus de Heer.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Advertisements

Introductie op de Islam
Johannes 11:1-44 Lazarus, de broer van Maria en Marta
Zonde. Zonde = Zonde R God Zonde Zonde = Zonde R God ”Alles wat niet uit geloof gedaan wordt, is zonde.” (Romeinen 14,23)
Tussen Pasen en Pinksteren.
Het profiel van een christen
God is Licht In wat bestond, was Hij het leven. En het Leven was het licht der mensen. Het licht schijn in de duisternis, maar de duisternis nam het niet.
Johannes 3:16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar.
De allergrootste liefde
Het wonder van de christelijk geloof: niets verdiend, alles gekregen, omdat Christus zoveel voor je overhad 1) Mijn geloof is een kado van God 2) Mijn.
Zingen Vers 1 Ik ben het levensbrood, Ik red je van de hongersnood.
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
De Heer Jezus en Zijn discipelen voor Zijn lijden
Romeinen Denken en Dienen.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
LEZEN: JOH.3:16 WANT GOD HAD DE WERELD ZO LIEF.
Face t0 face - 3 De wet van het koninkrijk …. Face t0 face - 3 Johannes 13:1-20 Pijnlijke situatie : slaaf vergeten voor de voetwassing Allen klaar om.
Ik nodig je uit tot een nieuw begin.
Simon de visser wordt herdersknecht van de Heer
de balans opmaken Rom 8: Wat moeten wij hier verder over zeggen? Zondag 1 Wat is je enige troost/houvast?
‘voor de kinderen’.
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Wat is de kerk? Ideeën, verwachtingen, teleurstellingen.
Woord van Leven November 2012.
GODS DAGELIJKSE LEIDING
Kinderloosheid. binnen het huwelijk bij homofilie doordat je ontgetrouwd bent.
Johannes 8: 12 Jezus zegt: Ik ben het licht der wereld, wie Mij volgt zal nimmer in duisternis wandelen, maar hij zal het licht des levens hebben.
2 Ik zal je tot een groot volk maken,
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
Pasen - zondag 31 maart 2013 Het graf is open, het nieuwe Leven is opgestaan. Hij die opgestaan is wijst ons de weg door de dood en het open graf heen.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Het hart van een mens is als een spons
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
ALPHA Cursus Wie is Jezus?
Welkom in de samenkomst
Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.
Getuige van het licht Catechismus met Kerst?! Catechismus met Kerst?! Van twee kanten naar elkaar toe: Van twee kanten naar elkaar toe: Jezus Christus.
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
De schepping van de mens 1 Genesis 3. 2 Hoe kan ik, als christen, Genesis 3 een zinvolle plek geven in mijn leven in deze wereld?
Van de berg naar de bron HC zondag 45 / Johannes 4.
In deze dienst zal Ds. M. van Veelen voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 126: 1 Na de zegen Ps. 99: 1, 2 Schriftlezing: Jes 52:7-10 en 1 Joh.1:1-4 Tekst:
EEN VOOR ALLEN allen voor één n.a.v. Joh. 16:32-33, Mt. 26:31, Joh. 16:4-7, Hd. 1: mei 2015 R.Rausch © HEMELVAART Evangelische Baptistengemeente.
Geloof is je inlogcode Op zoek naar God?.
Kom in de veilige schuilplaats bij God. Dan ben je veilig en behouden
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
We lezen Genesis 1: Genesis 9: 6 Mattheus 5: Johannes 3: De preek gaat over Zondag 40 ‘Zuinig zijn op het leven!’ Alle liederen.
5 november 2015 Bodegraven. terugblik...  Johannes 3: het nachtelijke gesprek tussen Nicodemus, "de leraar van Israël" en Jezus  onderwerp: wedergeboorte.
Nieuwsberichten 2015 wat is dit voor een wereld? puinhoop? barensnood.
Waar vind je vrede?. waar vind je vrede? on-te-vrede-n.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
Een engel komt bji Zacharias…
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
God heeft ons eeuwig leven geschonken –in zijn Zoon (1 Joh.5:11 / Zondag 1)
VERTEL JE LEVENSVERHAAL ALS VERHAAL VAN GOD - ALLES UIT HEM, DOOR HEM, VOOR HEM. Rom.11:36 1.
Gemeenschap of verbonden zijn met God 1 Johannes.
Leven in het koninkrijk van God Je ziet het lijden van deze wereld.
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Ontvangen = geven Thema: 4G (gratie, genade, gunst, geven)
Levensweg NBG Bijbelvertaling
Kind van God.
Gods Koninkrijk: een Paradijs!
9 – Is er maar één waarheid?
wat is er in de wereld. Volgens 1 Joh
Hoe kom je in het Koninkrijk van God?
1. Wat is de kern van de psalm
Ik geloof in God die de wereld heeft bestemd
Transcript van de presentatie:

Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Ga, getuig over Jezus Christus Motivatie - de liefde van God - de eer van Jezus Christus de Heer Lezen Johannes 2:23 – 3:21 Tekst: Johannes 3:16

Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat God heeft u lief (Joh.3:16)

Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Liefde was het motief voor God om zijn Zoon te geven - ook voor mij!

Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Liefde was het motief voor God om zijn Zoon te geven - ook voor mij! - Gesprek met Nicodemus

Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat

GODS KONINKRIJK Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat

LEVEN DOOD Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat

LEVEN DOOD Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat

LEVEN DOOD Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat

Gods koninkrijk DOOD Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat

Gods koninkrijk DOOD God had de wereld zo lief… Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat

Gods koninkrijk DOOD God had de wereld zo lief… Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat a.Liefde voor wie anders verloren gaat

Gods koninkrijk DOOD God had de wereld zo lief… Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat a.Liefde voor wie anders verloren gaat b.Liefde die heel ver gaat

Gods koninkrijk DOOD God had de wereld zo lief… Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat a.Liefde voor wie anders verloren gaat b.Liefde die heel ver gaat c.Liefde die geloof vraagt

Gods koninkrijk DOOD God had de wereld zo lief… Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat a.Liefde voor wie anders verloren gaat b.Liefde die heel ver gaat c.Liefde die geloof vraagt

Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat Liefde was het motief voor God om zijn Zoon te geven - ook voor mij! Laat die liefde je motiveren:

Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat a.Liefde voor wie anders verloren gaat b.Liefde die heel ver gaat c.Liefde die geloof vraagt Liefde was het motief voor God om zijn Zoon te geven - ook voor mij! Laat die liefde je motiveren:

Liefde was het motief voor God om zijn Zoon te geven - ook voor mij! Laat die liefde je motiveren: Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat a.Liefde voor wie anders verloren gaat b.Liefde die heel ver gaat c.Liefde die geloof vraagt

Liefde was het motief voor God om zijn Zoon te geven - ook voor mij! Laat die liefde je motiveren: Johannes 3:16 Gods liefde voor wie anders verloren gaat a.Liefde voor wie anders verloren gaat b.Liefde die heel ver gaat c.Liefde die geloof vraagt