Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Avondsluiting Vrijdag 9 juli 2010
Advertisements

Jezus vol liefde, U wilt ons leiden. Wij prijzen U als onze Heer
Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
1. Jezus laat zijn wonden zien
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Laatste zondag van het kerkelijk jaar
het licht van Pasen schijnt. Het is aan ons te zorgen dat, Wanneer vele paaskaarsjes branden Is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Studiedag “Screening versus roeping?” MCNL – Amersfoort
Zingen Vers 1 O onze Vader, trouwe Heer, zie uit uw hemel op ons neer;
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1991 Universal Songs 1/4 U VERZADIGT MIJ MET UW LIEFDE, HEER (Peter van Essen) Refrein:
God en ons.
Psalm 25.
Welkom in deze kerkdienst
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Herders of HERDER.
Kom Hoger#32 Wees blij: je bent rijk!
OVER WAT JE ZEGT EN WAT JE DOET
Trotse vogels.
Godsdienst 1 1.
TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Zondag 16 mei 2010 Belijdenisdienst Hennie Schoonhoven en Lydia Vermunt Ruth 1: 16,17 In het leven van mensen moeten.
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
‘Als u iets kunt doen, heb dan medelijden met ons en help ons
AAN UW TAFEL.
Liederen Sing-in 12 oktober
Zondag 51 HC Franeker 9 augustus 2009
Ds. Ds : Mw. M.Reinders de Haan
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
Zet je voet maar op het water! Matteüs 14: Niet thuis proberen? Hoe het mis kan gaan … Koudwatervrees?
Ik ben de ware wijnstok. Mijn Vader is de landman
Zingen Vers 1 Met heel mijn hart heb ik de HEER verwacht,
Lekker gegeten??.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: In Christ alone © 2001 Kingsway's Thankyou Music / Unisong Music Publishers.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Pasen 2015 Groep 5, 6, 7 en 8 ‘t Bolwerk.
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
In deze dienst zal Ds. H. de Vries voorgaan. Voor de dienst zingen we Psalm 50 : 11 Na de zegen Gezang 158 Schriftlezing: Genesis 49 : 1 – 28 Tekst: Genesis.
Bron van levend water opwekking 445
Preek 1 Koningen 17: Louis Hersent
Geen angsten! Je hoeft niet bang te zijn… Waar komen angsten vandaan? Genetisch meegekregen Van kinds afaan aangepraat Door een traumatische ervaring.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Zingen Vers 1 Loof nu, mijn ziel, de Here,
Vers 1 Voorwaar, ik keer mij stil tot God. Hij is mijn heil, mijn vaste rots. Een schuilplaats wil Hij voor mij wezen. Alleen hij Hem is hulp in nood.
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Welkom. Lees je Bijbel bid elke dag Lees je Bijbel, bid elke dag, bid elke dag, bid elke dag. Lees je Bijbel, bid elke dag, of je groeien mag, of je groeien.
Welkom. Muziek en zangtalenten Meer dan 300 vrienden op facebook, maar hoe goed kennen die jou eigenlijk als je alleen maar de leuke dingen op facebook.
In deze dienst zal Ds. A. P. Feijen voorgaan. Na de zegen zingen we Psalm 105: 1, 2 Schriftlezing: Lucas 9 : Tekst: Lucas 9 :
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
Na het luiden van de klok zingen wij: Opw. 573
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Welkom Samenkomst bij de begrafenis van Geurt Wisselink.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Deep calls to deep. 27 Waarom zegt u, Jakob, en u, Israël: ‘Mijn weg is verborgen voor de HEER, en wat mijn recht is, ontgaat mijn God.’
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
VGK Assen Oase Ps.81:1,8,9 Elb.315 Gez.75:13 / 14 / 15 Ps.107:1 / 12 / 13 / 15 Psalm 107:23-32 Mat.14:22-33 Opw.789 Opw.770 Gez.444 Ik ben het!
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
Levenskracht in overvloed
Wie hoopt op de HEER krijgt nieuwe kracht:
de waarheid die mij leidt.
Transcript van de presentatie:

Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel

Jezus, vol liefde, U wilt ons leiden… Kom tot Uw doel met een ieder van ons

De vlieger van het geloof houdt vast in de storm. Vroeger of later is er weer contact als er van boven aan de lijn wordt getrokken.

Hoog Boven De Storm Elly & Rikkert Soms als het vreselijk druk om me heen is En alles wordt me teveel En het lijkt of de storm m’n vrede verjaagt En ze zetten me telkens met duizend vragen Het mes op de keel Dan opeens besef ik weer: er is Iemand die mij draagt

Hoog boven de storm, als een adelaar Hoog boven de storm Drijf ik op de wind, als een adelaar Hoog boven de storm, als een adelaar Hoog boven de storm Drijf ik op de wind, als een adelaar

Soms is het leven precies een woeste zee Dreigend en wild En het lijkt of ik nergens ruimte meer vind Dan neemt een machtige sterke arm mij mee En ik wordt opgetild En ik zweef op de vleugels, op de vleugels van de wind Hoog boven de storm, als een adelaar Hoog boven de storm Drijf ik op de wind, als een adelaar (2x)

En zo word ik niet moe als ik rust in Hem Als ik Hem verwacht En zo word ik niet moe als ik rust in Hem Put ik nieuwe kracht, nieuwe kracht Hoog boven de storm, als een adelaar Hoog boven de storm Drijf ik op de wind, als een adelaar (2x)

‘Wie de HEERE verwachten, zullen hun kracht vernieuwen, zij zullen hun vleugels uitslaan als arenden, zij zullen snel lopen en niet afgemat worden, zij zullen lopen en niet moe worden.’ (Jesaja 40:31

God kan ons oprichten boven onze problemen en onszelf uit: ‘You raise me up to more than I can be.’ Hij kan onze jeugd vernieuwen als die van een arend. Hij vergeeft, geneest en verlost, kroont met goedertierenheid en barmhartigheid, en verzadigt ons met het goede (Lees Ps. 103:1-5)

Als de oceaan haar krachten toont, zweef ik met U hoog boven de storm. Vader, U bent sterker dan de vloed. dan word ik stil; U bent mijn God. Opw. 695 verberg mij nu onder uw vleugels Heer. Houd mij vast in Uw sterke hand. vind rust mijn ziel in God alleen. Ken Zijn kracht, vertrouw Hem en wees stil.

Jezus alleen, ik bouw op Hem, Hij is mijn hoop, mijn lied, mijn kracht. Door stormen heen hoor ik zijn stem, dwars door het duister van de nacht. Zijn woord van liefde dat mij sust verdrijft mijn angst; nu vind ik rust! Mijn vaste grond, mijn fundament; dankzij zijn liefde leef ik nu. Opw. 575

Jezus alleen werd mens als wij; klein als een kind, in kwetsbaarheid. Oneindig veel hield Hij van mij, leed om mijn ongerechtigheid. Jezus, de Heer is opgestaan! Sinds Hij verrees in heerlijkheid ben ik van vloek en schuld bevrijd. Ik leef in Hem en Hij in mij; dankzij zijn bloed ben ik nu vrij.