Deel 7 Wisselen tussen programma’s: geavanceerd Volgende = → toets.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Titel van de presentatie - Voetregel1 TYPE HIER DE TITEL VAN DE PRESENTATIE IN KAPITAAL OVER MEERDERE REGELS RUIMTE VOOR EEN SUBTITEL Naam van de spreker.
Advertisements

Windows XP Tips en trucs Door Johan Lammers. Verzoek voor verzenden van foutrapporten voorkomen 1)Klik op Start > Configuratiescherm > Prestaties en onderhoud.
1. Inhoud les 4 berichten versturen en ontvangen.
Wegwijs in Belfirst Handleiding voor het gebruik van deze databank en het opslaan van informatie eruit.
Powerpointtraining Hunkemoller
Httpd.conf Aanpassen van het Apache 2 configuratiebestand om mod_rewrite via.htaccess toe te staan.
Selectie (2). • Je kan een cirkel (vierkant) selecteren vanuit ‘het midden’ met alt en shift ingedrukt.
Inloggen in WinPOS In deze presentatie wordt kort gedemonstreerd hoe je moet inloggen in WinPOS. Door op de linker muisknop te klikken, ‘blader’ je door.
Waar dienen al die toetsen eigenlijk voor?
Opdracht 25 IIIIk ga enkele informatie verzamelen over communicatie.
Een paar programma’s met een aantal basisprincipes.
Base: bewerkingen 2 soorten - Oplopend- Aflopend.
Powerpoint op 2 schermen
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Kolom aanmaken en cijfers invoeren in Grade Center.
ICT-voorstelling: onderhoud van een website Donderdag 23 oktober 2008.
Wat kun je er allemaal mee? Hoe werkt het?
Cursus kennismaking met de PC Welkom namens SW den Haag ! Kennismaken: – Wie zijn de cursisten en de docenten – Wat doet u met de PC – Welk besturingssysteem.
Werken met een adressenbestand in Word 2010 wo
WEBBUILDING 07/03/2005 Saartje De Geyter.
Leer de toetsen van een keyboard!
Starten met PHP Dynamischer bouwen. PHP is een een scripttaal waarmee de server pagina’s in elkaar kunt laten zetten. Het verschil met HTML: Een php pagina.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Snelzoekgids voor Lync 2013 VERTROUWELIJK. Alleen verspreiden aan partners die een geheimhoudingsverklaring hebben ondertekend. Microsoft verleent geen.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Welkom les 3 Overzicht vorige les  Terugblik op wat we geleerd hebben  Uitwisselen van ervaringen  Behandelen.
Waar te downloaden? Dit is voor android gebruikers | start u tablet op en open het programma PlayStore | klik op het icoontje Dit is voor Apple gebruikers.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
M NECRAFT PLAATJES TUTORIAL #5 BANNERCRAFT.
MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #1 ZWAMBIE ZWAMBIE ZWAMBIO!
WINDOWS 8.1 VOOR BEGINNERS.  Windows 8.1 ontwikkeld voor touch, maar met de functionaliteiten van de vorige windowsversies  Zowel op desktops, laptops,
Unfold your potential Excellente Excel-tips Februari 2015.
Getallenlijnen voor instructies bij de kleuters.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Welkom les 3 Overzicht vorige les Terugblik op wat we geleerd hebben Uitwisselen van ervaringen Behandelen van.
PCNHCB PRESENTS : PC & Netwerk Help center Brabant HCB Besturingssysteem.
Rabobank Zoetermeer Sponsor v/h SeniorWeb Welkom les 3 Overzicht vorige les  Terugblik op wat we geleerd hebben  Uitwisselen van ervaringen  Behandelen.
Formatief toetsen m.b.v. ICT
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Efficiënt werken met Adlib voor eindgebruikers
Office 2010 Word 2010 Algemeen. Het lint: tabbladen, groepen en opdrachten 1. Tabbladen. Langs de bovenkant bevinden zich acht basistabbladen. Elk tabblad.
Deel 4 Navigeren in opslaan menu’s Volgende = → toets.
PDA-route door De Vooroever. Het PDA-toestel (1)
Naam: 1 Vul je naam in Druk op de startknop om te beginnen Beantwoord de vragen door de juiste digitale tijd te kiezen Kijk aan het eind hoeveel je goed.
BTN4U Derde training: nog meer handige tips voor de vernieuwde btn4u toepassing.
Quick Reference Card C2000 MTP6550 Ben Kohler.
Instellingen wijzigen Meer of minder sneltoetsen leren Volgende = → toets.
Deel 1 3 belangrijke toetsen op het toetsenbord Volgende = → toets.
Deel 5 Navigeren in Outlook Volgende = → toets. Wisselen tussen inbox, leesvenster en mappenlijst Inbox is actief zie blauwe arcering Inbox Leesvenster.
| pagina 1/x | Afdeling Communicatie Gezondheidszorg: hoe houden we langdurige zorg betaalbaar? Druk op Esc om terug te keren Press Esc to return.
Deel 3 Wisselen tussen programma’s: basis Volgende = → toets.
(de eenvoudige versie).   Teken een rechthoek voor het speelveld.  Maak 2 cirkels die je via de toetsen ASWD (voor speler 1) of de pijltjestoetsen.
Deel 2 Openen van Programma’s Volgende = → toets.
Zelf een ruimte tekenen. Rechtsklik op een getal tussen de + en – – Pas de stap aan Of type de gewenste maat in en bevestig met enter of ga naar een.
 Schakel je pc aan.  Misschien moet je ook het scherm inschakelen.  Soms moet je een gebruikersnaam selecteren en een paswoord invoeren. Informeer.
Gebruiksaanwijzing Hoi stelletje gozerts, dit is allemaal onzin over een computer. Veel plezier ermee.
Downloaden en opslaan = bestanden van een computer op afstand overdragen naar uw eigen computer Software = Programma’s die u op uw PC kunt uitvoeren (gratis.
Auvesta Affiliate validatie
Programmeren met Reeksen
Training: Cliëntsessies
Basketball.nl app & mDWF
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Fysiologic
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Goochelen met Google Zoeken
Wegwijs op Computer en Internet
Hoofdstuk 21 Overgangen en Animaties
Handleiding voor het invoeren van PROMs in Spotonmedics
Goochelen met Google Chrome
Statistiek Normaal Verdeeld
Welkom bij de tutorial Copy to all
Transcript van de presentatie:

Deel 7 Wisselen tussen programma’s: geavanceerd Volgende = → toets

Wisselen tussen programma’s Geavanceerd, alternatief 1 Als er meerdere programma’s open staan Gebuik  + T om de taakbalk te selecteren Gebruik de pijltjes toetsen → en ← om het programma te selecteren Gebruik de ↓ toets om het juiste venster te kiezen Druk op Enter om het venster te openen Vorige = ← toets en Volgende = → toets

Wisselen tussen programma’s Geavanceerd, alternatief 2 Er staan veel programma’s open Dan is  + cijfer van het programma een alternatief In voorbeeld naar internet explorer is  + 8 Als in het programma meerdere vensters open staan: Houd de  toets ingedrukt Toets (herhaaldelijk) 8 in om de juiste pagina te selecteren Laat de  toets los om venster te tonen Dit is vooral handig als veelgebruikte programma’s aan de taakbalk vastgemaakt zijn, zodat u de cijfers van de programma’s al weet. Zie Deel 1 Openen van Programma’s.Deel 1 Openen van Programma’s +8 Vorige = ← toets en Volgende = → toets

Terug naar het overzicht met alle beschikbare AltMOUSE gebruikersinstructies Terug naar het overzicht met alle beschikbare AltMOUSE gebruikersinstructies Tab, gevolgd door Enter is hiervoor de sneltoets Vorige = ← toets en Volgende = → toets

Heeft u nog vragen? Stuur een bericht naar Tab, gevolgd door Enter is hiervoor de sneltoets Bekijk voor alle beschikbare programma’swww.efficiencysoftware.com Tab, Tab, gevolgd door Enter is hiervoor de sneltoets Vorige = ← toets en Volgende = → toets