De mogelijke standpunten Songs  Willem Vermandere ‘Bange blanke man’ Lied: https://www.youtube.com/watch?v=xcSP02CfyKY (toegang 09.11.2015)https://www.youtube.com/watch?v=xcSP02CfyKY.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik ben dankbaar ....
Advertisements

Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Opkomen voor jezelf.
Niet echt maar mama zei dat ik naar school moest *hoest* *hoest*
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
“Zonder taal geen verhaal” .
Dialoogdag Ouderswerking Vlaams-Brabant
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
LEEFSTIJL vanuit Amerika 1986 voortgezet onderwijs
© De Coninck Sofie en © Onze maatschappij is multicultureel.
Hoi allemaal!. Ik ben Mo, en ik ga jullie iets vertellen over integratie.
Geen of niet de negatie.
Godsdienst.
Presentation Of Learning
HET CURRICULUM VITAE = VISTEKAARTJE NUMMER 2
Portfoliogesprek Dani Theuninck.
Waar letten we op tijdens de het maken van de presentaties?
“Op een dag...”.
Yes mama mijn eerste dag naar school. Ja je mag naar juf Mieke
Ik ben Bob..
Terugblik op de Toermalijn
De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Mam, ik heb een vraag … De kinderen op school zeggen steeds twee woorden die ik niet begrijp …
Gedragsrepertoire Denken over je denken
Welkom op onze thema-avond
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
Interpreteren van data
Dr. Albertus Risaeusschool
Lied: één en één is twee Tekst en muziek: Lee Ann Vermeulen en Christian Grotenberg Uitgebracht op: Kinderen voor kinderen 28 Uitgevoerd door: Kinderen.
De doelstelling van deze workshop is niet om u iets nieuws te leren.
INSPIRATIE. De X-Factor van de docent De workshop speelt zich af rondom de volgende rubrieken: Onderwijs Gezag Contact bedrijfsleven Betrokkenheid Maatschappelijke.
Aanstaande x afgelopen Wanneer is de vergadering?  Aanstaande donderdag om 7 uur.  Donderdag aanstaande om 7 uur.  Ik ben Beth, 25 jaar en aanstaande.
ADVENT 2014.
Woord van Leven Juli 2014.
Normale zin Subject + verbum + complementen zonder prepositie + complementen met prepositie Voorbeelden: Hij vertrekt elke morgen om 8 uur met de bus naar.
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm – 06/2010
Zomaar een vreemde!.
 Wie heeft er hyves?  Hoe vaak zit je er op?  Schelden op Hyves hoort er nu eenmaal bij, iedereen doet dat, ik ook.
Stage: Basisschool de Klingerberg
Onze doelen en visie in beeld
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Belangrijke tips voor een spreekbeurt
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Liefde en relaties.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
GEWOON IEMAND ZIJN ..
Skillzz Handleiding voor mentor Powered by. Waarom Skillzz? Jouw school vindt het belangrijk dat: Jullie als klasgenoten nog beter met elkaar omgaan Dat.
De rode duif De burgemeester van Utrecht is ten einde raad met de verschrikkelijke overlast die de massa‘s duiven veroorzaken, die „zijn“ stad beheersen.
Reclame Masters | Ik en reclame!
Reclame Masters | Ik en reclame!
KiVa – lied Zo fijn op onze school!
Groepsdynamica & Interactief communiceren
Er naast zitten of er naast zitten Maureen Altorf.
De kunst van kritiek 4.15 p & 4.18 p
Jennifer de Vries-Aydogdu med.hro.nl/vrije
Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 (en soms ook groep 6)
Heel gewoon maar toch anders.
H3.6, Nieuwe kansen 1 Boek blz. 40 t/m 69, ca. 8 weken 4. Geboorte- verhalen Gaat over geboorteverhal en die iets laten zien van het nieuwe begin dat hun.
H3.5, Grote schonmaak 1 Boek blz. 40 t/m 69, ca. 8 weken 4. Geboorte- verhalen Gaat over geboorteverhal en die iets laten zien van het nieuwe begin dat.
Beter omgaan met ruzies
Powerpoint presentatie.
Talentgebieden – Interesses –Leervoorkeuren
Welkom op onze thema-avond
Zorg Zwaarte Pakketten Voorlichting aan cliënten die bij het GORS wonen.
Aanwijzingen voor een bezinning in kleine of grote kring.
Transcript van de presentatie:

De mogelijke standpunten Songs  Willem Vermandere ‘Bange blanke man’ Lied: (toegang ) Tekst: (toegang )  Raymond Van het Groenewoud ‘L’étranger c’est mon ami’ Lied: (toegang ) Tekst: songtekst.html (toegang ) songtekst.html  Ali B ‘Ik los alles op’ Lied: (toegang ) Tekst: (toegang )  Sami Yusuf ‘Happiness’ Lied: (toegang ) Tekst: (toegang )

De mogelijke standpunten Quotes  Paula tegen haar kleindochter: “Maar waarom gaan jullie daar tussen al die vreemdelingen in Molenbeek wonen? Dat is nu toch nergens voor nodig? Je kan toch ook gewoon op een normale plaats gaan wonen? En zitten de kinderen dan ook met al die vreemdelingen in de klas? Dat kan toch niet goed zijn voor hen. En komen die vreemde kindjes dan ook spelen bij jullie? Zorg maar dat er niets gestolen wordt dan!”  Bea tegen haar buurvrouw: “Wat is het geweldig dat al die verschillende godsdiensten naast elkaar kunnen bestaan en leven. Ik vind dat er nog niet genoeg andere levensbeschouwingen dan de mijne in mijn buurt aanwezig zijn. Ik wil er nog veel meer, ik vind het geweldig al die verschillende kleuren, smaken en mensen rond mij te hebben.”  Victor tegen zijn collega: “Godsdienst, dat is toch echt niet meer van deze tijd. Dat iemand tot een bepaalde godsdienst wil behoren, dat is zijn eigen keuze, maar dat hij dat dan thuis doet, in zijn privé. Niet op straat, niet op school of op het werk. Dat is al lang allemaal achterhaalt. We weten ondertussen toch wel dat het alleen maar moeilijkheden geeft als we daarvoor uitkomen. We kunnen het beter aan de kant schuiven en pas daarna kunnen we eerlijk met elkaar omgaan.”  Sanne tegen haar docent: “Ik vind het interessant om in gesprek te gaan met mensen die dezelfde of een andere levensbeschouwing hebben als ik. Meer nog, ik vind het echt nodig dat we met elkaar in gesprek gaan. Dat we leren waarom iedereen doet wat hij doet. Wat zijn of haar drijfveren zijn, wat belangrijk is in zijn of haar leven en waarom. Alleen zo kunnen we elkaar echt leren kennen. Uit een boek of een cursus zullen we niet leren waarom bepaalde woorden of houdingen geen probleem zijn en andere wel. Laten we vooral oprecht spreken en luisteren met en naar elkaar.”

De mogelijke standpunten Bespreking  Ga eens na welke song of welke quote volgens jullie hoort bij welk gevoel en bij welke schooloptie:  Gevoelens:  Angstig  Nieuwsgierig  Onverschillig  Betrokken  Schoolopties:  Kleurrijke school  Kleurloze school  Monoloogschool  Dialoogschool