Visie Marcel en Tjarda. Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Bouwstenen voor Gemeenterelaties Liefde. Wat is liefde?  Schrijf de naam van een geliefde op en geef 5 voorbeelden hoe u die liefde uitdrukt naar die.
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
Video clip scheermesjes fabrikant….
Het profiel van een christen
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
4 De kracht van de Geest.
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Een man lag uit te rusten in het gras en keek naar de lucht
Romeinen Denken en Dienen. En de God van de volharding en van de vertroosting – Israël! Deuteronomium 8:2-5; 29:5 moge u geven hetzelfde gezind.
Romeinen Denken en Dienen.
Romeinen Denken en Dienen.
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
| Jezus kussen ?. ik/wij God Love is the currency of the kingdom genade aanbidding.
Wat is je positie? God echter, die rijk is aan erbarming, heeft, om zijn grote liefde, waarmede Hij ons heeft liefgehad, ons, hoewel wij dood waren.
‘voor de kinderen’.
1. Jezus verhoogd Aan Gods rechterhand
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
DE KRACHT DIE IN ONS WERKT. Romeinen 1:16 16 Ik schaam mij niet voor dit goede nieuws. Het is immers door de kracht van God het middel waardoor mensen.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Alles draait om liefde!.
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Matteus 18: 2- 6 Hij riep een kind bij zich, zette het in
Maar zo hebt u Christus niet leren kennen! Efeziërs
Doopdienst 10 november 2013 Koen Minderhoud
Niemand kan tot Mij komen, tenzij de
De weg van de rechtvaardigen is stralend als de zon.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 2 augustus 2014 “Aan de een wordt door de Geest het verkondigen van wijsheid geschonken, aan de ander door diezelfde.
Verlangen naar licht.
Avondmaal: maaltijd voor bekeerde christenen
Koen Minderhoud 30 november 2014
de Heilige Geest van de Hemelse God
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Zondag 51 HC Franeker 9 augustus 2009
Preek Jakobus 2:
 Heiliging, Reiniging & Bevrijding Zijn we nog slaaf van de zonde?
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
in Nieuw-Testamentisch perspektief
Exodus 4 13 Exodus 4 13 Maar Mozes zei: ‘U moet het me niet kwalijk nemen, Heer, maar kunt u niet iemand anders sturen?
OverGave(n) Onze gift aan Jezus….
Welkom Zondag 7 juni 2015 Voorganger: ds. G. Renting Ouderling van dienst: Sylvia van Dijken Lezingen: Rom. 8: Joh. 3: 1-16.
De doop in de Heilige Geest
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Een voorbeeld dat navolging verdient
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Gemeente zijn we samen Viering samen-gaan Elim en Zout & Licht Hilversum – 13 sept
“…Deelgenoten (2)… Zoon of Knecht” 11 oktober Hebreeën 3:1-6.
2 Romeinen 1:16 Want ik schaam mij niet voor het evangelie; want het is Gods kracht tot behoudenis voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
Hebreeen 10: 22 laten wij tot Hem naderen met een waarachtig hart, in volle zekerheid van het geloof, nu ons hart gereinigd is van een slecht geweten en.
4G Genade Gratie Genade Gratie Gunst Genade Gratie.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Meer dan het gewone! Over Jezus volgen … Rom 12: NGK De Lichtboog, 18 mei 2014.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Blz. 14 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen III Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, NN.
Formulier voor de openbare belijdenis van het geloof Blz. 735 (GK) Geliefde broeders en zusters in onze Here Jezus Christus, U bent hier verschenen voor.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Liefde is innige broederliefde de ander hoger achten dan jezelf
6 – Kun je steeds opnieuw beginnen?
Onze (geestelijke) zintuigen oefenen
Zondag 06 januari 2019.
Transcript van de presentatie:

Visie Marcel en Tjarda

Visie Visie geeft eenheid Joh 17: 21 Laat hen allen één zijn, Vader. Zoals u in mij bent en ik in u, laat hen zo ook in ons zijn, opdat de wereld gelooft dat u mij hebt gezonden

Visie We willen God alle eer geven We leren mensen binnen de gemeente te groeien naar het voorbeeld van Christus We stimuleren mensen om van God ontvangen talenten en geestelijke gaven te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken - zowel binnen als buiten de gemeente We helpen we elkaar geestelijk en praktisch We trekken wij erop uit om mensen volgeling van Jezus te maken

We willen God alle eer geven Joh 3: 3 – 5 Jezus zei: ‘Waarachtig, ik verzeker u: alleen wie opnieuw wordt geboren, kan het koninkrijk van God zien.’ ‘Hoe kan iemand geboren worden als hij al oud is?’ vroeg Nikodemus. ‘Hij kan toch niet voor de tweede keer de moederschoot ingaan en weer geboren worden?’ Jezus antwoordde: ‘Waarachtig, ik verzeker u: niemand kan het koninkrijk van God binnengaan, tenzij hij geboren wordt uit water en geest.

We leren mensen binnen de gemeente te groeien naar het voorbeeld van Christus

Groei Hebreeën 5: Wie melk drinkt is nog een klein kind en heeft geen weet van de draagwijdte van de verkondigde gerechtigheid. Vast voedsel is voor volwassenen; hun zintuigen zijn door ervaring geoefend en zij zijn in staat onderscheid te maken tussen goed en kwaad.

We stimuleren mensen om van God ontvangen talenten en geestelijke gaven te ontdekken, te ontwikkelen en te gebruiken - zowel binnen als buiten de gemeente.

Gaven ontwikkelen Romeinen 12: 9-10 Laat uw liefde oprecht zijn. Verafschuw het kwaad en wees het goede toegedaan. Heb elkaar lief met de innige liefde van broeders en zusters en acht de ander hoger dan uzelf.

We helpen elkaar geestelijk en praktisch Leviticus 25:35 Wanneer een van jullie tot armoede vervalt en zich niet kan handhaven, moet je hem bijstand verlenen, zoals je ook een vreemdeling zou helpen die bij je te gast is; je mag hem niet laten verkommeren.

We trekken erop uit om mensen volgeling van Jezus te maken

Tot slot Efeze 3: 20 Aan hem die door de kracht die in ons werkt bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken, aan Hem komt de eer toe, in de kerk van Christus Jezus, tot in alle generaties, tot in alle eeuwigheid.