De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Prl. programma stand van zaken afspraken bezoek o meting coaching praktijkplan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Prl. programma stand van zaken afspraken bezoek o meting coaching praktijkplan."— Transcript van de presentatie:

1 prl

2 programma stand van zaken afspraken bezoek o meting coaching praktijkplan

3

4 logboek

5 Opdracht 2: Verslag praktijkplekgesprekken Inleverdatum: uiterlijk een week na het praktijkplekgesprek. Inleveren via: inleverknop module Praktijkleren op N@tschool en mailen naar praktijkbegeleider. Verslag van het voortgangsgesprek PEM’er in opleiding De student schrijft in het portfolio een verslag van het gesprek met daarin een samenvatting van de ontwikkelpunten, besproken ideeën/praktijkopdrachten en de gemaakte afspraken. Verslag feedbackgesprek praktijkplek De student schrijft in het portfolio een verslag van het gesprek met daarin de besproken feedback van de begeleider en docent, de ontwikkelpunten voor de toekomst en eventuele gemaakte afspraken.

6 Opdracht 3: Praktijkplan Inleverdatum: periode 1, week 1.4/ periode 2, week 2.8 Inleveren via: inleverknop van module Praktijkleren via N@tschool. Maak per periode een praktijkplan (zie ‘Format portfolio’ op N@tschool) om aan de prestatie-indicatoren uit het competentieprofiel te werken. In je praktijkplan beschrijf je welke activiteiten je gaat ondernemen om deze prestatie-indicator uit te voeren, wanneer je dit gaat doen en wat voor soort bewijs (zie ‘Bewijzenmap opdracht 4’) het resultaat zal zijn. Twee praktijkplannen per jaar: In het praktijkplan jaar 2 periode 1 zijn de prestatie-indicatoren op niveau 2 van kerntaak 2.2, 3.1, 3.2, 4.1 en 5.2 opgenomen In het praktijkplan jaar 2 periode 2 zijn de prestatie-indicatoren op niveau 3 van kerntaak 2.2, 3.1, 4.1 en 4.2 opgenomen.

7 De vetgedrukte prestatie-indicatoren worden elders in de opleiding door toetsen, praktijk-onderzoeken en portfolio-opdrachten bewezen. Deze hoef je dus niet te beschrijven in het praktijkplan en hoeven ook niet te worden opgenomen in de bewijzenmap. Activiteiten: In de kolom ‘activiteiten’ beschrijf je alle activiteiten die ondernomen moeten worden om tot een bewijs te komen. Je mag dit kort en bondig beschrijven, maar het moet wel volledig en begrijpelijk zijn voor een ander. Planning: De kolom planning in het praktijkplan mag globaal worden ingevuld. Dus bijvoorbeeld een maand of weeknummer i.p.v. een datum. Je kunt de planning afstemmen op het moment dat de module wordt gegeven die bij de prestatie-indicator aansluit of op het moment dat er activiteiten op de praktijkplek worden uitgevoerd die aansluiten bij de prestatie-indicator. Wanneer je gedurende de periode nog activiteiten ‘tegenkomt’ die aansluiten bij een prestatie-indicator, moet je die kans grijpen natuurlijk! Het is mogelijk en toegestaan dat je je praktijkplan gedurende het jaar aanpast. Je hoeft het aangepaste praktijkplan dan niet opnieuw in te leveren op N@tschool. Wellicht heeft je begeleider ook opdrachten voor jou, zodat je aan de prestatie-indicatoren kunt werken. Bespreek het door jou gemaakte praktijkplan met je praktijkbegeleider. Het is belangrijk dat je de door jou bedachte activiteiten voor deze periode samen bespreekt en definitief inplant.

8 verdere vragen o meting coaching


Download ppt "Prl. programma stand van zaken afspraken bezoek o meting coaching praktijkplan."

Verwante presentaties


Ads door Google