De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Cirque du Soleil (2. Culturele activiteiten). Wat + waar ? Wat? Cirque du Soleil is een wereldwijd optredend samenwerkingsverband van groepen artiesten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Cirque du Soleil (2. Culturele activiteiten). Wat + waar ? Wat? Cirque du Soleil is een wereldwijd optredend samenwerkingsverband van groepen artiesten."— Transcript van de presentatie:

1 Cirque du Soleil (2. Culturele activiteiten)

2 Wat + waar ? Wat? Cirque du Soleil is een wereldwijd optredend samenwerkingsverband van groepen artiesten. Waar? Het is opgericht in 1984 en de thuisbasis is in Québec, in Canada. Het circus reist de hele wereld rond.

3 Wat is er speciaal aan? - In Cirque du Soleil wordt gecombineerd met muziek, zang en dans. - Dit circus maakt geen gebruik van dieren. - De belangrijkste acts zijn jongleren, trapeze, acrobatiek en clownerie. - De voorstellingen zijn imposant door het gebruik van veel kleur, licht en live muziek.

4 Enkele afbeeldingen:

5 Eigen mening waarom iets goed/slecht is: Ik vind het een enorm mooi circus, vooral omdat er zoveel variëteit is. Er zijn clowns, zangers én acteurs. Dit circus heeft geen dieren. Dit vind ik goed want anders worden ze toch niet goed behandeld en hebben ze geen vrijheid. De kostuums zijn heel hard afgewerkt en de acteurs zijn tot in detail geschminkt. Net die details maken het circus zo mooi. Alles en iedereen is goed op elkaar afgestemd waardoor je fouten bijna niet kunt waarnemen. Je kan dit niet vaak over een toneelstuk zeggen, maar hier is er sprake van symmetrie. Aan de ene kant van het podium staan net zoveel mensen als aan de andere kant en met bijvoorbeeld springtouwen staan er net zoveel mensen aan de ene kant van het touw dan aan de andere kant.


Download ppt "Cirque du Soleil (2. Culturele activiteiten). Wat + waar ? Wat? Cirque du Soleil is een wereldwijd optredend samenwerkingsverband van groepen artiesten."

Verwante presentaties


Ads door Google