De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.

Verwante presentaties


Presentatie over: "24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene."— Transcript van de presentatie:

1 24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene

2 Toen we binnenkwamen zagen we allemaal leuke dingen waar we ook mee mochten spelen.

3 Daarna kregen we limonade en wat lekkers. Amber van de stichting Jarige Job vertelde ons dat er in heel Nederland per maand 2000 kinderen een verjaardagsdoos krijgen. Zij vertelde dat er veel bedrijven zijn die spullen geven. Ook zijn er veel mensen die geld geven, zodat Jarige Job weer meer spullen kan kopen om in de dozen te doen.

4 Daarna hebben wij verteld dat we op school heel veel varkentjes gewassen hebben En dat we daarmee geld opgehaald hebben voor een circusdag op school en voor de stichting Jarige Job. Op de cheque kan je zien hoeveel geld de Koos Meindertsschool heeft gegeven.

5 Amber en Jarige Job waren er ontzettend blij mee. We hebben uitgerekend dat er hierdoor misschien wel 60 kinderen een verjaardagsdoos zouden krijgen. Hoe fijn is dat!

6 Hier zitten we op de boekenstoel. Deze stoel is speciaal voor Jarige Job gemaakt, omdat ze lezen zo belangrijk vinden. In elke doos zit altijd een boek voor het jarige kind.

7 Onze cheque mocht ook even op de stoel!

8 Hier laat Amber ons zien dat er slingers, ballonnen en taartspullen in de doos gaan.

9 In deze mooie kamertjes staan de cadeautjes voor de jarige kinderen. Je kan aan de buitenkant al zien of het voor jongens of meisjes is. Er boven staat de leeftijdsgroep.

10 Stichting Jarige Job heeft twee heel grote loodsen, waar ze alle spullen in bewaren. In de ene loods staan de spullen die in de dozen gaan. In de andere loods (waar we nu zijn) staan de dozen die al helemaal klaar zijn om verstuurd te worden. Hier staan ook de spullen die bedrijven gestuurd hebben om in de dozen te doen. Wat hebben we veel gezien vandaag!


Download ppt "24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene."

Verwante presentaties


Ads door Google