De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie."— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie

2 Waarom? Een online-ledenadministratie biedt zowel voor de eigen schutterijen alsmede voor de secretarissen van de Oud Limburgse Schuttersfederatie de mogelijkheid om effici ë nter te gaan werken. Dit geldt voor het voeren van een eigen administratie en voor de inschrijvingen voor het Oud Limburgs Schuttersfeest.

3 Bijzonderheden Elke schutterij krijgt een eigen inlognaam. Elke schutterij heeft zijn eigen rechten en de gehele administratie is niet zichtbaar voor alle anderen. De administratie biedt alle mogelijkheden om uw ledenadministratie online bij te houden. De inschrijvingen voor het Oud Limburgs Schuttersfeest zijn minder tijdrovend.

4 De inlogpagina

5 De basisinvoer De basisinvoer zal de meeste tijd van u gaan vergen, want alle leden dienen ingevoerd te worden, echter gaan wij u hiermee helpen, want de: Automatiseringscommissie komt van de winter naar u toe.

6 Vacatures Vanuit elke schuttersbond zouden wij het zeer op prijs stellen als wij twee keyfigures zouden kunnen aanwijzen, die binnen de schuttersbond als feedback dienen voor vragen over de ledenadministraties.

7 Voorbeeldscherm leden

8 Inschrijvingen Oud Limburgs Schuttersfeest Vanaf december 2015 kunt u zich digitaal aanmelden voor het Oud Limburgs Schuttersfeest via deze online-ledenadministratie. Er zitten deadlines verbonden aan de diverse onderdelen, zoals u gewend bent. Wij gaan U hierbij helpen! Wij gaan U hierbij helpen!

9

10

11

12

13

14

15

16

17 De automatiseringscommissie komt van de winter naar u toe! Per schuttersbond zal er een avond worden georganiseerd, waarbij wij jullie gaan helpen met de invoer van de ledengegevens. Per schuttersbond worden er keyfigures benoemd. Wij zijn op zoek naar locaties (voorkeur voor schuttersgebouwen) met WiFi.

18 Wij doen dit samen met jullie! In de avonden zullen wij inhoudelijk dieper op deze administratie ingaan en wij gaan in fasen deze administratie uitwerken. Verbeteringen, opmerkingen staan wij zeker open voor en uiteindelijk gaan wij samen onze ledenadministratie bouwen.


Download ppt "Presentatie online- ledenadministratie Oud Limburgse Schuttersfederatie."

Verwante presentaties


Ads door Google