De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld."— Transcript van de presentatie:

1

2 KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld concerten en nog veel meer dingen. Zelfs onze school is al bezig met het inzamelen van geld voor het goede doel Met Bingo, en ze maken allemaal gerechten van een kok die is over leden is aan kanker.

3 Dit zijn allemaal soorten kanker. Maar je hebt er nog veel meer.
Dit zijn allemaal soorten kanker. Maar je hebt er nog veel meer.

4 Meest voorkomende kanker in Nederland.
Bij de mannen is de meest voorkomende kanker. De prostaat kanker. En bij de vrouwen is de meest voorkomende kanker is Borstkanker.

5 Danny de munk. Hij zingt. Jan Keizer. Hij zingt. Anny Schilder
Danny de munk. Hij zingt. Jan Keizer. Hij zingt. Anny Schilder. Zij zingt. Marianna Weber. Zij zingt ook. Fans

6 MIJN ACTIE Ik zou een sportdag organiseren en iedereen
een van de vier sporten laten kiezen. En rond laten gaan om zich te laten sponseren. En dat gaat dan naar het KWF voor de stichting tegen kanker.

7 Kies een sport en zamel in.
Spon sor naam Bedrag Bedrag totaal Tennis Voet bal hoogspringen Basket

8 Uitwerking actie Je krijgt een sponsoren brief in de les. Het is op vrijdag om 14:30 in de gymzaal van de François Vatel school. Het zal drie uur duren in totaal. Er zullen dan docenten en leerlingen van 4T helpen, onder andere vragen we gym docenten. Hopelijk zouden jullie allemaal mee willen doen. Want hoe meer er mee doen hoe meer mensen ze kunnen helpen en misschien zit jouw dierbaren daar ook bij. Help ons de mensen helpen. Quint Vollebregt , Kevin van Bohemen uit 2c

9 ik vind het goed wat er Mening Quint Ik vind het heel zielig voor
Ik hoop dat ik het zelf niet Krijg. En ik vindt het goed dat er wat voor gedaan Wordt. Mening Kevin. ik vind het goed wat er word gedaan voor de mensen die het hebben en dat ze goed geholpen worden


Download ppt "KWF Ze zamelen geld in voor mensen met kanker. Heel veel mensen willen er mee helpen. En sommige doen het ook heel goed met de opbrengsten van bijvoorbeeld."

Verwante presentaties


Ads door Google