De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Alpe d’HuZes H u h ?.... W a t i s d a t ?. Wat gaan we eigenlijk doen? Waarom zit ik hier? Waarom staan we hier? Voor wie staan we hier?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Alpe d’HuZes H u h ?.... W a t i s d a t ?. Wat gaan we eigenlijk doen? Waarom zit ik hier? Waarom staan we hier? Voor wie staan we hier?"— Transcript van de presentatie:

1 Alpe d’HuZes H u h ?.... W a t i s d a t ?

2 Wat gaan we eigenlijk doen? Waarom zit ik hier? Waarom staan we hier? Voor wie staan we hier?

3 We gaan toch naar zo’n steile berg in Frankrijk ? We gaan lekker fietsen, toch Nou, ik loop liever. Maar ehh, waar en wat? Keertje of 6 omhoog, geloof ik Zijn we wel wijs?.. Waarom doen we dit!!

4 Jongens, waar doen we het voor!! Een actie voor het kankerfonds!! Wij gaan de strijd mee aan tegen kanker! Wij willen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is Geld inzamelen voor onderzoek!!

5 Wat is nou het doel? En dat betekent precies? Dat sinds een aantal jaren een heleboel mensen een aantal keren de Alpe d’Huez berg op fietsen of lopen. Zij hebben hiervoor sponsors gezocht om geld in te zamelen. Het geld gaat naar het kankerfonds. Het fietsen en lopen is heel zwaar. Om het geld op te halen kan je niet opgeven! Mensen met kanker hebben het ook heel zwaar en zij hebben geen keuze: opgeven is geen optie.

6 Alpes ‘d HuZes: kort Wie, wat, waar, wanneer en zo Peter Kapitein kreeg in 2005 kanker. Hij werd behandeld en dacht beter te zijn. Hij is begonnen met het fietsen op de Alpe d’Huez in Frankrijk. In 2006 fietste hij zes keer omhoog. Hij had hiervoor zelf sponsorgeld geregeld. Mensen die geld wilden betalen voor het goede doel; het kankerfonds en uit respect voor deze prestatie! In 2007 is de kanker terug gekomen. Peter heeft niet opgegeven en is de strijd blijven aangaan tegen zijn ziekte. Door behandelingen, maar ook door Alpes d’Huzes door te zetten voor alle anderen die strijden tegen kanker. Nu in 2013 is het evenement er voor de 8e 8e keer! Het begon met 66 deelnemers en € 350.000 en is uitgegroeid naar 8000 deelnemers en € 32.000.000 (32 miljoen) in 2012! Hoe is het ontstaan?

7 WAARWAAR? Klik hier om te zien Wanneer? Donderdag 06 juni 2013 HOE HOOG EN HOE VER? Klik hier om te zien HET PARCOURS? Klik hier om te zien MEER INFO: www.opgevenisgeenoptie.nl Kijk hier een actiefilmpje! http://www.youtube.com/watch?v=zHXks C0WkoI

8 Hoeveel geld moeten (willen) we inzamelen 15.000 euro in totaal met het team van 6 personen Maar natuurlijk liever veel meer!

9 Hoe gaan we dat doen? 1.We vragen iedereen om een bijdrage te storten. Persoonlijk, via social mediamedia, de website van de Rijzert 2.We gaan een ‘befeniet’-diner organiseren op school met hulp van de gastronomen kookclub 3.Er zal een concert gegeven worden op school door Franky Falcon 4.We zullen verschillende stagebedrijven benaderen voor een sponsoring in geld of goederen 5.We vragen, eventueel via vrienden en kennissen, verschillende bedrijven om een bijdrage of een sponsoring in middelen en/ of materialen 6.We gebruiken verschillende evenementen op school, zoals de open dag, de terugkomdag als een manier om bekendheid te geven aan onze actie en op een leuke manier sponsor-activiteiten op te zetten 7.En mogelijk nog vele andere ideeën die nog opkomen en worden uitgevoerd

10 Wat kan de school doen en wat kunnen jullie doen? 1.Ons helpen bij het opzetten en uitvoeren van de activiteiten 2.Meedenken over mogelijkheden om sponsors binnen te halen of sponsorgeld te regelen (of middelen/ materialen die onze activiteiten ondersteunen 3.Onze actie bekendheid geven, door het aan iedereen die je kent te vertellen en te zeggen dat ze gul moeten geven 4.Met ons meedenken hoe leerlingen kunnen helpen/ ingezet kunnen worden voor sponsoractiviteiten

11 Hoe en waar kan jij je bijdrage storten? DoneerDoneer aan deze actie Klik hier om te zien waar precies… Ga naar www.opgevenisgeenoptie.nlwww.opgevenisgeenoptie.nl Klik op actiepagina Voer teamnaam ‘de Rijzert’ in of de favoriet van het team die jij wilt steunen scroll op de actiepagina naar beneden en klik op…

12 GA TERUG KLIK hier

13 (voor 1X omhoog…) HOOGTE AFSTAND GA TERUG KLIK hier


Download ppt "Alpe d’HuZes H u h ?.... W a t i s d a t ?. Wat gaan we eigenlijk doen? Waarom zit ik hier? Waarom staan we hier? Voor wie staan we hier?"

Verwante presentaties


Ads door Google