De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

voor de zomervakantie tot

Verwante presentaties


Presentatie over: "voor de zomervakantie tot"— Transcript van de presentatie:

1 voor de zomervakantie tot
Benzineprijs Hallo allemaal, Er zijn nu al geruchten dat de benzineprijs voor de zomervakantie tot 1,80€ per liter zal stijgen.

2 DAT KAN! Benzineprijs Maar dan moeten we NU HANDELEN en slim handelen.
Willen jullie dat de benzineprijs daalt? DAT KAN! Maar dan moeten we NU HANDELEN en slim handelen.

3 Afgelopen jaar zijn er een aantal ideeën uitgebracht zoals: « Koop op een bepaalde dag geen benzine » De oliemaatschappijen hadden hier wel lol om. Zij wisten ook wel dat we de benzine die we op maandag niet kochten wel op dinsdag zouden kopen. Dat was wel een beetje lastig voor ze geweest maar niet een echt probleem.

4 Iemand heeft een plan bedacht
dat kan werken ALS WE HET ECHT WILLEN Lees het vervolg en doe met ons mee om het plan tot uitvoering te brengen!

5 We worden massaal afgezet door de oliemaatschappijen.
Benzine wordt nu verkocht tegen 1,66€ per liter (prijs euro 95 in Nederland) We worden massaal afgezet door de oliemaatschappijen.

6 Weten jullie nog. Toen ze de prijs lieten stijgen tot over de euro
Weten jullie nog? Toen ze de prijs lieten stijgen tot over de euro. Toen was er een « dreigend aardolietekort ». Nou, er is geen aardolietekort. Er is zelfs meer aardolie nu dan 35 jaar geleden toen één liter slechts 0,20€ kostte.

7 We moeten aggresief reageren en ze laten zien dat de consument de prijs bepaalt, niet de oliemaatschappijen. De enige manier om de benzineprijs te laten dalen is door ze te treffen daar waar het pijn doet: hun portemonnee! DAT KUNNEN WIJ OOK ECHT!

8 HOE?

9 PRIJZENOORLOG TOT STAND BRENGEN!!!
Aangezien we allemaal onze auto nodig hebben kunnen we natuurlijk niet zonder benzine. Maar we kunnen een belangrijke invloed hebben op de benzineprijs. ALS WE SAMENWERKEN kunnen we een PRIJZENOORLOG TOT STAND BRENGEN!!!

10 KOPEN WE GEEN BENZINE MEER
Hier is het idee: De rest van 2012, KOPEN WE GEEN BENZINE MEER Van de twee grootste oliemaatschappijen: TOTAL en SHELL

11 Denk er eens over na! Als de twee grootste oliemaatschappijen géén benzine meer verkopen zullen ze wel de prijzen moeten verlagen. Dat zal onmiddellijk de gewenste prijzenoorlog tot stand brengen. Maar om het gewenste effect te bereiken, moeten we miljoenen klanten van TOTAL en SHELL bereiken.

12 Benzineprijs Zo moeten we handelen:

13 Ik stuur dit bericht naar zo’n 30 mensen.
Als ieder van deze mensen het naar zo’n 10 anderen stuurt, hebben we al 300 mensen bereikt. Deze 300 sturen het naar mensen… Drie schakels verder bereiken we 3 MILJOEN mensen en even later… Jullie snappen wel wat ik bedoel…

14 Denken jullie nou echt dat ze dan nog een keuze hebben?
Als ieder van jullie dit bericht aan minstens 10 mensen doorstuurt binnen een dag, zullen we met 3 MILJOEN mensen oorlog aan het voeren zijn tegen de oliemaatschappijen binnen ongeveer 6 DAGEN! Denken jullie nou echt dat ze dan nog een keuze hebben?

15 JA, WE KUNNEN WINNEN MAAR…
Benzineprijs JA, WE KUNNEN WINNEN MAAR…

16 DAT WE DIT BERICHT DOORGEVEN Kunnen wij op jullie rekenen?
Dan is het absoluut NOODZAKELIJK dat we onze benzine ELDERS dan bij de TOTAL en SHELL blijven kopen totdat we ons doel bereiken en VOORAL, DAT WE DIT BERICHT DOORGEVEN Kunnen wij op jullie rekenen?


Download ppt "voor de zomervakantie tot"

Verwante presentaties


Ads door Google