De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De prijs van de benzine € 1,22 per liter. De prijs van de benzine Dag allemaal, Er wordt gezegd dat de benzineprijs tegen de winter tot ongeveer € 1,52.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De prijs van de benzine € 1,22 per liter. De prijs van de benzine Dag allemaal, Er wordt gezegd dat de benzineprijs tegen de winter tot ongeveer € 1,52."— Transcript van de presentatie:

1 De prijs van de benzine € 1,22 per liter

2 De prijs van de benzine Dag allemaal, Er wordt gezegd dat de benzineprijs tegen de winter tot ongeveer € 1,52 per liter zal stijgen

3 De prijs van de benzine Ziet u graag deze prijs dalen? DIT IS MOGELIJK! Wij moeten ONMIDDELLIJK en op een intelligente manier handelen

4 Le prix de l'essence Verleden jaar werden bepaalde voorstellen gedaan: « Koop geen benzine op een bepaalde dag » bijvoorbeeld! De petroleummaatschappijen lachten toen. Ze wisten dat de benzine die wij niet op maandag, wel op dinsdag zouden kopen. Het was in hun nadeel zonder dat het echt een probleem zou worden.

5 De prijs van de benzine Iemand heeft echter een plan bedacht dat kan werken. ALS WE DIT WERKELIJK WENSEN. Lees wat volgt en help elkaar om dit plan in werking te kunnen stellen!

6 De prijs van de benzine Vandaag wordt de benzine verkocht voor € 1,45 per liter voor de euro loodvrij Wij weten allemaal dat we in het ootje genomen worden door de olie-maatschappijen.

7 De prijs van de benzine Herinnert u zich, dat wanneer de maatschappijen de prijs van de benzine hebben doen stijgen tot de prijs van 1 euro, er een tekort zou ontstaan aan benzine. Niets is minder waar! Er is geen tekort aan benzine! Integendeel, er is een overschot aan benzine vandaag in vergelijking met 35 jaar geleden, toen deze 29 cent per liter bedroeg. De olie-maatschappijen en de OPEC-landen willen ons doen geloven dat de benzine té goedkoop is wanneer deze 78 cent of 89 cent per liter bedraagt.

8 De prijs van de benzine Wij moeten agressief handelen En aantonen dat het de kopers zijn die de beurs controleren en niet de olie-maatschappijen. De enige mogelijkheid die bestaat om de prijs van de benzine te zien dalen is toe te slaan daar waar het pijn doet : hun geldbuidel! WIJ KUNNEN DIT AAN !

9 De prijs van de benzine HOE?

10 De prijs van de benzine Aangezien we onze wagen nodig hebben, kunnen wij niet zonder benzine. Wij kunnen echter door onze houding de prijs van de benzine sterk beïnvloeden, WIJ MOETEN SAMEN HANDELEN om een PRIJZENOORLOG TE ONTKETENEN!!!

11 De prijs van de benzine Philip Hollsworth stelt het volgende voor: LATEN WE GEEN BENZINE MEER KOPEN bij de twee grootste maatschappijen (die in feite maar één maatschappij is): ELF en SHELL

12 De prijs van de benzine Houdt dit even in gedachten! Als de 2 voornaamste maatschappijen geen benzine meer verkopen zullen zij genoodzaakt zijn, hun prijzen te laten dalen en dit zal onvermijdelijk de gewenste prijzenoorlog ontketenen. Maar om deze gewenste impact te krijgen moeten wij miljoenen ELF en SHELL kopers kunnen bereiken.

13 De prijs van de benzine Zo moeten we tewerk gaan!

14 De prijs van de benzine Ik stuur dit bericht door naar een dertigtal personen. Indien ieder van hen dit opstuurt naar 10 anderen, bereiken we reeds 300 personen. Deze 300 sturen het naar 3 000 personen… De volgende zending bereikt 3 MILJOEN mensen, en bij de volgende zending… U begrijpt wat ik bedoel…

15 De prijs van de benzine Als ieder van jullie dit bericht bij 10 andere personen doet belanden tegen de volgende dag, zullen wij met 300 MILJOEN personen zijn. ongeveer 8 DAGEN oorlog voeren met de petroleummaatschappijen! Denken jullie werkelijk dat zij een andere keus zullen hebben ?

16 De prijs van de benzine JA, WIJ KUNNEN WINNEN MAAR…

17 De prijs van de benzine Het is absoluut NOODZAKELIJK om verder onze benzine ELDERS te kopen dan bij ELF en SHELL totdat we ons doel zullen bereikt hebben en, VOORAL, DIT BERICHT TE DOEN VOLGEN Mogen wij op jullie rekenen…?


Download ppt "De prijs van de benzine € 1,22 per liter. De prijs van de benzine Dag allemaal, Er wordt gezegd dat de benzineprijs tegen de winter tot ongeveer € 1,52."

Verwante presentaties


Ads door Google