De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Webshop (PSH)

2 Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele hoogte punten.

3 Vul origineel- of PSH-nummer en klik op zoeken

4 Klik op ‘2’ en u ziet de volgende 2 á 3 artikelen enz. en uiteindelijk heeft u dan alle 17 gevonden artikelen gezien (de website laat per pagina 2 á 3 artikelen zien).

5 Vanaf heden werken wij niet meer met foto’s, maar met flashfilmpjes.

6 Klik op de afbeelding en houd de knop ingedrukt. Ga dan van rechts  links. U ziet dan dat de afbeelding mee draait.

7 Klik op applicaties en u krijgt het volgende op uw scherm (zie volgende pagina).

8 Soms heeft het meerdere pagina’s (klik op 2 voor meer applicaties).

9

10 Klik op ‘alternatieven’ en u krijgt het volgende op uw scherm (zie volgende pagina). Het kan gebeuren dat een artikel niet meer op voorraad is. Dan is er vaak een alternatief.

11 Klik op een alternatief om deze te zoeken in de referentielijst

12 Klik op ‘meer’ en dan krijgt u een overzicht met alle overige originele nummers.

13 Ga met de muis naar het huisje en daarna klikt u op instellingen. (zie volgende pagina)

14 Op deze pagina kunt u het volgende doen: Hier kunt u zelf een opslagpercentage op uw inkoopprijs invullen en deze zal zichtbaar zijn wanneer u een artikel zoekt. U kunt zelf instellen of de prijzen zichtbaar moeten zijn. U kunt zelf instellen of de aanbiedingen zichtbaar moeten zijn. Vul de opslagpercentage op uw inkoopprijs in, om zo een bruto verkoopprijs te tonen bij het zoekscherm artikelen. Door op het vinkje te klikken zullen de prijzen zichtbaar zijn of niet. Door op het vinkje te klikken zullen de aanbiedingen zichtbaar zijn of niet. Daarna klik je op opslaan.

15 Klik op relaties (zie volgende pagina).

16 Klik op nieuw (zie volgende pagina).

17 Hier kan u zelf een klant toevoegen. Vul een opslagpercentage in, om zo uw verkoopprijs naar de klant te bepalen. De klant kan niet bestellen, maar kan dit gebruiken als een digitale catalogus. (Mocht u een klant willen toevoegen, nadat u de gegevens hebt ingevuld even op ‘opslaan’ klikken.)

18 Als je erop klikt wordt deze artikel toegevoegd aan ‘mijn favorieten’. Klik erop en u ziet alle artikelen die u heeft toegevoegd. (Voordeel is dat u de artikelen sneller kan vinden)

19 Webshop (PSH)


Download ppt "Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele."

Verwante presentaties


Ads door Google