De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan."— Transcript van de presentatie:

1 Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan van de klassieke modellen van Saab. In onze showroom, zullen wij diverse modellen tentoonstellen. Daarnaast zal er een onderdelenmarkt georganiseerd worden. Voor meer informatie zie ons programma, dat u vindt door naar beneden te scrollen

2 Vrijdag 20 mei Van 10.00 tot 20.00 uur Tentoonstelling klassieke modellen Onderdelenmarkt Advies op gebied van onderhoud Lezing van Vredestein Technische keuring en taxatie van uw klassieker mogelijk op afspraak Maak een proefrit met een van onze klassiekers Mogelijkheid tot het maken van een fotoreportage van uw klassieker op afspraak

3 Zaterdag 21 mei Van 10.00 tot 17.00 uur Tentoonstelling klassieke modellen Onderdelenmarkt Advies op gebied van onderhoud Technische keuring en taxatie van uw klassieker mogelijk op afspraak Maak een proefrit met een van onze klassiekers Mogelijkheid tot het maken van een fotoreportage van uw klassieker op afspraak

4 Klassiekerkeuring Als u van te voren een afspraak maakt, zullen gedurende deze dagen, onze monteurs klaar staan om uw auto aan een grondige inspectiebeurt a.d.h.v. een keuringsformulier voor klassiekers van Saab te onderwerpen.

5 Onderdelenmarkt Op een aantal marktkramen, zullen wij verschillende nieuwe en gebruikte delen aanbieden. Voor alle modellen hebben wij servicepakketten samengesteld die wij voor een scherpe prijs zullen aanbieden.

6 Keuring/taxatie van klassiekers U bent in het bezit van een mooie klassieke Saab? Heeft u er ooit wel eens aan gedacht wat er gebeurt bij schade? Van veel klassiekers is bij de verzekering de juiste waarde niet bekend. Op afspraak zal er een erkend taxateur aanwezig zijn die uw klassieker kan voorzien van een officieel taxatierapport.

7 Fotoreportage Wij hebben voor u een fotograaf gevonden die, op een mooie locatie, professionele foto’s van uw klassieker kan maken. Deze fotograaf kan hiervan een presentatie maken en eventueel zelfs op canvas afdrukken.

8 Proefrit met een klassieker Altijd al eens in een klassieker willen rijden? Of misschien een ritje in een klassieke cabriolet? Gedurende deze dagen hebben wij een aantal autos voor u klaar staan waarmee u een proefrit kunt maken. Geïnteresseerd geraakt in een van deze modellen, meld het ons en wij kunnen u helpen bij uw zoektocht.


Download ppt "Classic days Saab Twente 20 en 21 mei Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei, organiseert Saab Twente Classic days. Deze dagen zullen volledig in het teken staan."

Verwante presentaties


Ads door Google