De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deze presentatie is bedoeld om een algemeen beeld geven van het doel, de mogelijkheden en het uiterlijk van het ouderportaal. Voor een compleet beeld is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deze presentatie is bedoeld om een algemeen beeld geven van het doel, de mogelijkheden en het uiterlijk van het ouderportaal. Voor een compleet beeld is."— Transcript van de presentatie:

1 Deze presentatie is bedoeld om een algemeen beeld geven van het doel, de mogelijkheden en het uiterlijk van het ouderportaal. Voor een compleet beeld is het aan te raden om het ouderportaal twee maanden gratis en vrijblijvend uit te proberen. Ouderportaal

2 “Het tienminutengesprek kan nu ingestoken worden op het gedrag en welbevinden van het kind. De ouders zijn tenslotte al op de hoogte van de resultaten door middel van het ouderportaal.”

3 Ouderbetrokkenheid – Het ouderportaal als middel en niet als doel

4 Doel Het ouderportaal kan ingezet worden om als school de verzorgers te informeren over: de voortgang van hun kind(eren), via bijvoorbeeld toetsresultaten en notities organisatorische zaken, zoals nieuws en activiteiten Het uiteindelijke doel is het verhogen van de ouderbetrokkenheid!

5 Let op! Het ouderportaal is een aanvulling op en geen vervanging van persoonlijk contact!

6 Implementatie Voor een soepele implementatie zijn de volgende stappen aan te raden: Visie ontwikkelen op ouderbetrokkenheid Implementatieplan voor ouderportaal maken Communicatie met het team! Communicatie met de verzorgers! Het verzenden van inloggegevens naar verzorgers

7 Ouderportaal - Wat richt de school in?

8 Uitgangspunt De school besluit zelf welke gegevens wel of niet opengezet worden voor alle verzorgers.

9 Veel scholen zetten het ouderportaal in fasen open
Veel scholen zetten het ouderportaal in fasen open. Dit houdt het behapbaar voor het team en de ouders. Een voorbeeld van gekozen fasen: Persoonsgegevens Toetsen Notities en plannen

10 Ouderportaal - Wat zien de verzorgers?

11 Het ouderportaal is geschikt voor de laptop, tablet en smartphone
Het ouderportaal is geschikt voor de laptop, tablet en smartphone. Het design is namelijk flexibel, zodat op elke schermgrootte de informatie volledig tot zijn recht komt.

12 Overzicht

13 Organisatorisch In het ouderportaal kan gecommuniceerd worden over verschillende organisatorische zaken, zoals nieuws, activiteiten, vragenlijsten, groepssamenstelling e.d. Er zullen enkele printscreens volgen om een beeld te schetsen.

14 Activiteiten

15 Gespreksplanner

16 Vragenlijsten

17 Facturen

18 Groepsinformatie

19 Schoolinformatie

20 Administratie Naast organisatorische zaken wordt op het ouderportaal ook informatie met betrekking tot administratie getoond. Zo kunnen de absenties van de kinderen ingezien worden, en kunnen de persoonsgegevens van het kind en de verzorger ingezien en gewijzigd worden.

21 Persoonsgegevens kind

22 Absentie

23 Wijzigingen doorgeven (profiel verzorger)

24 Resultaten Op het ouderportaal kan ook informatie getoond worden over de ontwikkeling van het kind. Denk hierbij aan toetsen, rapporten, plannen en notities.

25 Toetsen

26 Rapporten

27 Plannen

28 Notities

29 Meer informatie?

30 Wilt u het ouderportaal 2 maanden gratis en vrijblijvend uitproberen
Wilt u het ouderportaal 2 maanden gratis en vrijblijvend uitproberen? Heeft u aanvullende vragen? Neem contact op met onze relatiebeheerders via of

31 Wilt u het ouderportaal bestellen. Dit kan via www. parnassys
Wilt u het ouderportaal bestellen? Dit kan via

32 Samen meer bereiken


Download ppt "Deze presentatie is bedoeld om een algemeen beeld geven van het doel, de mogelijkheden en het uiterlijk van het ouderportaal. Voor een compleet beeld is."

Verwante presentaties


Ads door Google