De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ouder/verzorger.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ouder/verzorger."— Transcript van de presentatie:

1 Ouder/verzorger

2 Inloggen Inloggegevens worden eenmalig per brief verstuurd aan de ‘nieuwe’ ouders in het begin van het schooljaar. Inloggen via de website knop Magister of <Ouders>-<Magister> of; Rechtstreeks sprengeloo.swp.nl Wachtwoord kwijt? Klik op “wachtwoord vergeten”

3

4 Sprengeloo.swp.nl Wachtwoord vergeten? Klik rechts onderin.
Gebruikersnaam kwijt of account geblokkeerd? Mail naar

5 Inzage Vandaagscherm Agenda Cijfers Aanwezigheid
ELO (Elektronische leeromgeving) Mijn instellingen Administratie

6 Vandaagscherm Selecteer uw kind.
Door te klikken op de leerling komt u in de agenda. Door op een les te gaan staan wordt de lesinformatie getoond. Mededelingen voor ouders.

7 Agenda Rechts in het scherm kan een legenda worden weergegeven waarbij de kleuren in het rooster worden toegelicht. Door op legenda te klikken boven in de menubalk wordt deze getoond. Lijst afdrukken Door op een les te gaan staan wordt de lesinformatie getoond. Vragen over huiswerk kunt u stellen aan de vakdocent. Vragen over het lesrooster stelt u aan de roostermaker.

8 Printlijst agenda

9 Cijfers Vragen over cijfers kunt u stellen aan de vakdocent.
Filteropties. Hiermee kunt u aangeven welke cijfers u wilt zien Door de legenda te openen worden de kleuren op de cijferkaart toegelicht. Door op het cijfer te klikken wordt onderin het scherm de cijferinformatie getoond. Vragen over cijfers kunt u stellen aan de vakdocent.

10 Aanwezigheid (absentie)
Door de legenda te openen worden de absentieredenen getoond. Op het tabblad <statistiek absentie en <statistiek vergeten> worden de absenties per maand getoond en het aantal malen huiswerk vergeten of boeken vergeten. Vragen over absentie kunt u stellen aan de mentor of verzuimcoördinator,

11 ELO Vragen over de ELO kunt u stellen aan de ELO beheerder:
De elektronische leeromgeving (ELO) van Magister is een beveiligde 'virtuele' omgeving waarin de docent opdrachten, documentatie, lesmateriaal, studiewijzer,e.d. voor de leerling aanmaakt. Leerlingen kunnen in de ELO opdrachten maken en digitaal inleveren. Ouders mogen de opdrachten en studiewijzers inzien zodat zij hun kind kunnen begeleiden. Onder de knop legenda staat de uitleg van de opdrachtstatus. Vragen over de ELO kunt u stellen aan de ELO beheerder: - Onderbouw: Mevr. J. Bosman - Bovenbouw: Dhr. H. Gerrits Vragen over opdrachten kunt u stellen aan de vakdocent.

12 Mijn instellingen Bij gebruik van de optie <wachtwoord vergeten> wordt het wachtwoord g d naar het mailadres dat is ingevoerd bij <mijn instellingen> < adres>. Is dit adres gewijzigd, dan kunnen met de rode bewerkknop de gegevens worden gewijzigd. Verder heeft de ouder rechten om het mobiele nummer en wachtwoord te wijzigen. Geef adreswijzigingen z.s.m door aan de leerlingenadministratie,

13 Administratie Studie- en klasgegevens Mentorgegevens In het scherm administratie worden de basisgegevens getoond van uw kind. Leerlingfoto Geef adreswijzigingen z.s.m door aan de leerlingenadministratie,

14 Schermen afsluiten en uitloggen
Afsluiten scherm Uitloggen Voor u uitlogt: sluit alle openstaande schermen af.


Download ppt "Ouder/verzorger."

Verwante presentaties


Ads door Google