De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ouder/verzorger. Inloggen Inloggegevens worden eenmalig per brief verstuurd aan de ‘nieuwe’ ouders in het begin van het schooljaar. Inloggen via de website.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ouder/verzorger. Inloggen Inloggegevens worden eenmalig per brief verstuurd aan de ‘nieuwe’ ouders in het begin van het schooljaar. Inloggen via de website."— Transcript van de presentatie:

1 Ouder/verzorger

2 Inloggen Inloggegevens worden eenmalig per brief verstuurd aan de ‘nieuwe’ ouders in het begin van het schooljaar. Inloggen via de website www.sprengeloo.nl knop Magister of - of;www.sprengeloo.nl Rechtstreeks sprengeloo.swp.nl Wachtwoord kwijt? Klik op “wachtwoord vergeten” Inloggegevens worden eenmalig per brief verstuurd aan de ‘nieuwe’ ouders in het begin van het schooljaar. Inloggen via de website www.sprengeloo.nl knop Magister of - of;www.sprengeloo.nl Rechtstreeks sprengeloo.swp.nl Wachtwoord kwijt? Klik op “wachtwoord vergeten”

3

4 Sprengeloo.swp.nl Wachtwoord vergeten? Klik rechts onderin. Gebruikersnaam kwijt of account geblokkeerd? Mail naar info@sprengeloo.nl Wachtwoord vergeten? Klik rechts onderin. Gebruikersnaam kwijt of account geblokkeerd? Mail naar info@sprengeloo.nl

5 Inzage Vandaagscherm Agenda Cijfers Aanwezigheid ELO (Elektronische leeromgeving) Mijn instellingen Administratie Vandaagscherm Agenda Cijfers Aanwezigheid ELO (Elektronische leeromgeving) Mijn instellingen Administratie

6 Vandaagscherm Door te klikken op de leerling komt u in de agenda. Selecteer uw kind. Mededelingen voor ouders. Door op een les te gaan staan wordt de lesinformatie getoond.

7 Agenda Rechts in het scherm kan een legenda worden weergegeven waarbij de kleuren in het rooster worden toegelicht. Door op legenda te klikken boven in de menubalk wordt deze getoond. Door op een les te gaan staan wordt de lesinformatie getoond. Lijst afdrukken Vragen over huiswerk kunt u stellen aan de vakdocent. Vragen over het lesrooster stelt u aan de roostermaker.

8 Printlijst agenda

9 Cijfers Door op het cijfer te klikken wordt onderin het scherm de cijferinformatie getoond. Filteropties. Hiermee kunt u aangeven welke cijfers u wilt zien Door de legenda te openen worden de kleuren op de cijferkaart toegelicht. Vragen over cijfers kunt u stellen aan de vakdocent.

10 Aanwezigheid (absentie) Vragen over absentie kunt u stellen aan de mentor of verzuimcoördinator, a.streppel@sprengeloo.nl a.streppel@sprengeloo.nl Vragen over absentie kunt u stellen aan de mentor of verzuimcoördinator, a.streppel@sprengeloo.nl a.streppel@sprengeloo.nl Door de legenda te openen worden de absentieredenen getoond. Op het tabblad worden de absenties per maand getoond en het aantal malen huiswerk vergeten of boeken vergeten.

11 ELO De elektronische leeromgeving (ELO) van Magister is een beveiligde 'virtuele' omgeving waarin de docent opdrachten, documentatie, lesmateriaal, studiewijzer,e.d. voor de leerling aanmaakt. Leerlingen kunnen in de ELO opdrachten maken en digitaal inleveren. Ouders mogen de opdrachten en studiewijzers inzien zodat zij hun kind kunnen begeleiden. Onder de knop legenda staat de uitleg van de opdrachtstatus. De elektronische leeromgeving (ELO) van Magister is een beveiligde 'virtuele' omgeving waarin de docent opdrachten, documentatie, lesmateriaal, studiewijzer,e.d. voor de leerling aanmaakt. Leerlingen kunnen in de ELO opdrachten maken en digitaal inleveren. Ouders mogen de opdrachten en studiewijzers inzien zodat zij hun kind kunnen begeleiden. Onder de knop legenda staat de uitleg van de opdrachtstatus. Vragen over de ELO kunt u stellen aan de ELO beheerder: - Onderbouw: Mevr. J. Bosman (j.bosman@sprengeloo.nlj.bosman@sprengeloo.nl - Bovenbouw: Dhr. H. Gerrits (h.gerrits@sprengeloo.nl)h.gerrits@sprengeloo.nl Vragen over opdrachten kunt u stellen aan de vakdocent. Vragen over de ELO kunt u stellen aan de ELO beheerder: - Onderbouw: Mevr. J. Bosman (j.bosman@sprengeloo.nlj.bosman@sprengeloo.nl - Bovenbouw: Dhr. H. Gerrits (h.gerrits@sprengeloo.nl)h.gerrits@sprengeloo.nl Vragen over opdrachten kunt u stellen aan de vakdocent.

12 Mijn instellingen Bij gebruik van de optie wordt het wachtwoord gemaild naar het mailadres dat is ingevoerd bij. Is dit adres gewijzigd, dan kunnen met de rode bewerkknop de gegevens worden gewijzigd. Verder heeft de ouder rechten om het mobiele nummer en wachtwoord te wijzigen. Bij gebruik van de optie wordt het wachtwoord gemaild naar het mailadres dat is ingevoerd bij. Is dit adres gewijzigd, dan kunnen met de rode bewerkknop de gegevens worden gewijzigd. Verder heeft de ouder rechten om het mobiele nummer en wachtwoord te wijzigen. Geef adreswijzigingen z.s.m door aan de leerlingenadministratie, info@sprengeloo.nlinfo@sprengeloo.nl Geef adreswijzigingen z.s.m door aan de leerlingenadministratie, info@sprengeloo.nlinfo@sprengeloo.nl

13 Administratie In het scherm administratie worden de basisgegevens getoond van uw kind. Leerlingfoto Mentorgegevens Studie- en klasgegevens Geef adreswijzigingen z.s.m door aan de leerlingenadministratie, info@sprengeloo.nlinfo@sprengeloo.nl Geef adreswijzigingen z.s.m door aan de leerlingenadministratie, info@sprengeloo.nlinfo@sprengeloo.nl

14 Schermen afsluiten en uitloggen Voor u uitlogt: sluit alle openstaande schermen af. Afsluiten scherm Uitloggen


Download ppt "Ouder/verzorger. Inloggen Inloggegevens worden eenmalig per brief verstuurd aan de ‘nieuwe’ ouders in het begin van het schooljaar. Inloggen via de website."

Verwante presentaties


Ads door Google